Vyhrali ste na stieracich žreboch väčšiu sumu peňazí?
Stalo sa vám, že ste na stieracích žreboch vyhrali nejaky väčší obnos peňazí?
@bublinka1426 Ako myslíš, že to nie je pravda? Zdá sa ti to málo alebo veľa?
Ministerstvo financií by nikdy nepovolilo lotériu,kde by nebola primeraná možnosť výhry. Samozrejme,v konkrétnom balíčku môžu byť napr.len 20€ výhry, nemusí tam byť vyššia, ale v celkovej šarži sú určite aj vysoké výhry. Len nikto nevie,v ktorom balíčku a kam ten balíček expeduju. A či sa vôbec celá séria dostane do obehu. Väčšinou maju žreby platnosť 1 rok, nepredané sa vracajú späť do Tiposu/do Niké.
@jaja20 myslela som tym ze ked je vyhra 1:4, co naozaj kazdy 4 je vyherny?
@jaja20 Poznám ľudí čo nakúpili žreby 1 a 2 a 5 eurové za 50 eur a mali výhru len 5 eur.Kopa žrebov je takých že keď zotres žiadna výhra tam není.
Raz za čas sa pritrafí že vyhrajú 10 max 50 eur.No to je všetko.
Ja 20€ 😃
ale zavisi ci kupuju po sebe zreby ( netrhane) , alebo su natrhane zreby (tympadom pomixovane serie) ...
kamoska robila v stanku 10 rokov, oni napriklad trhali, tam clovek tazko zisti ci plati ze kazdy 3 ci 4 vyhrava a naozaj...
ale najviac u nej za 10 rokov na dedine vyhrali 5000 euro...nic velkolepe..
@bublinka1426 Väčšinou netrhane kupovali viac žrebov hneď po sebe.A aj tak málokedy vyhrali.Podla mňa to je aj o šťastí kto na aký žreb natrafí.
@kacena2022 Tak nemala šťastie. Z toho načateho balíčka si už zrejme vybrali výherné žreby iní ľudia. Je to skutočne len o šťastí. Balíčky so žrebmi sa rozdeľujú do celého štátu, takže ako som už písala, nikto nevie,v ktorom budú tie veľké výhry. Ale môžem s kľudným svedomím napísať, že sa dá vyhrať. Len si treba uvedomiť, že hlavná výhra je väčšinou len jedna,len niekedy sú až 2 hlavné. Napríklad moja kolegyňa vyhrala u nás v Kremnici a druhá hlavná výhra bola na Orave.
@bublinka1426 Tak nie doslova každý štvrtý 🙂 môžu byť napríklad aj 4 v poradí za sebou a potom už na ostatných nie sú žiadne výhry, takže sa zdá,ako keby tá séria nebola "výherná". A v balíčku môžu byť len malé výhry,tak sa niekedy neoplatí ani kúpiť celý, lebo sa investovaná suma nevráti. Naozaj je to len o šťastí a náhode. To je princíp každej lotérie.
Mama vyhrala 500€, ja max 100€

@jaja20 myslela som tym ze toto asi nie je pravda ci?
''Ak by bola pravdepodobnosť výhry napríklad 1:4,tak minimálne 4-5 žrebov by bolo výherných.''