Vyhrali ste nedávno na lotériových žreboch?
vyhral niekto poslednu dobu?
kupujem zreby a nic.
predavacka mi vravela ze malo vyhier.
Keď otočis žreb a prečítaš si co sa tam píše tak uvidíš aká je šanca na výhru
Znama vyhrala v piatok 1000 a v sobotu 500 hh ale ona si kupuje hadam kazdy den nejake zreby 😅
@viestta pozeram pravepodobnosti skusila som 10 zrebov naraz a ziadne vyherny potom je to odrb lebo nesedi ze kazdy 3-4 vyhrava
Keby si rozumela poctu pravdepodobnosti, tak by si vedela, ze aj ked kupis 10 zrebov z 10 tisic vydanych a mal by vyhrat kazdy 4. aj tak nemas istotu, ze kupis akurat ty vyherne.
Tak ti poviem, ja som pred par rokmi cez koronu kupila ako darceky pod stromcek aj zreby, sme 4, kazdemu 10ks takze 40ks rozne namixovane. Vyhrali sme presne 0. 😆
My sme si namiesto kvetov na svadbu pytali zreby 😀 a teda tyzden sme skrabali poveceroch a dokopy 125,5 eur bola vyhra...ale zazitok vtipny 🤣
Moj vzdy vyhral ale odkedy zacal tie zreby vyberat pre mna tak vyhra ziadna 😅 od noveho roka teda zanevrel na zreby 😅
Na Vianočnej lotérii 2 x 50€ a tipose loto 330€ ,veľká náhoda,nekupujeme ani nepodavam pravidelne,možno tak 5-6 x do roka
@sheila121 inak ja som viackrat rozmyslala,ze ake benefity z toho mate, ked predate zreby?( Niekde som citala,ze pracujes na poste, tak si pamatam 🙂
Robila som so zrebmi..z celeho balicka boli vyherne tak 3-4 zreby.. cize nic moc, kedysi sa dalo vyhrat na vianocnej loterii a to uz tiez nieje ziadna slava teda.

Pocet pravdepodobnosti a matematika loterii nepusti. Na to aby niekto vyhral sa musia poskladat ti, ktori nic nevyhraju. A okrem vyhier musia zaplatit aj zisk loteriovej spolocnosti.