icon

Vyhráva tento žreb niečo?

11. feb 2026

Pekný večer v živote som si nekúpila žreb a podla pravidiel mi to nie je jasné.

Vyhráva tento žreb niečo?
loyda
11. feb 2026

@anonym_autor v tomto prípade máš šťastie a nebol výherný. Nečítala si najprv návod? Zotrieť máš len tú časť naľavo - štastne symboly. A potom zotrieť len dane symboly vpravo a nie všetko. Je to na štýl Binga

autor
11. feb 2026
@loyda

@anonym_autor v tomto prípade máš šťastie a nebol výherný. Nečítala si najprv návod? Zotrieť máš len tú časť naľavo - štastne symboly. A potom zotrieť len dane symboly vpravo a nie všetko. Je to na štýl Binga

@loyda čítala som ale nepochopila som to ako to bolo myslené 🤷‍♀️

enmery
11. feb 2026

Aj keby by bol vyherný, nič by ti neuznali, lebo si postierala všetko.

autor
11. feb 2026
@enmery

@enmery tak neviem no. Čo už

anonym_4cec4c
11. feb 2026
@anonym_autor

@enmery tak neviem no. Čo už

@anonym_autor esteze si nevyhrala. potom by ta to skrelo.

loyda
11. feb 2026
@enmery

@enmery veď píšem, že v tomto prípade má šťastie. Moja kolegyňa na ňom vyhrala 50 eur. Ale tiež postierala všetko, takže mala smolu 🤷🏻‍♀️

anonym_98e097
11. feb 2026

Ja si zvyknem kupovať také žreby kde je jasný a zrozumiteľný ten princíp lebo pri niektorých to vysvetlenie nechápem 🤷🤣

anonym_161191
11. feb 2026
@loyda

@enmery veď píšem, že v tomto prípade má šťastie. Moja kolegyňa na ňom vyhrala 50 eur. Ale tiež postierala všetko, takže mala smolu 🤷🏻‍♀️

@loyda ale veď teta v predajni len naskenuje kód a systém sám vyhodí, či je výherný/nevýherný nie?

11mirka22
12. feb 2026

Nie je pravda, že žreb nemôže byť celý zoškrabaný. Kľudne môže byť. Výhra bude vyplatená.

kotricka
12. feb 2026

fuha, toto keby urobim a mam tam nejaku vyhru, tak by som si pekne dlho nadavala 😀 😀 tam mas stastie, ze si nemala stastie. 😀

suve99
12. feb 2026

Dievčence splietate...aj keď zotrela všetko /hoci nemala/, ak by bol žreb výherný a nie je zotretý kontrolný kód /aj to iba pri určitých typoch žrebov/, tak výhru vyplatia pri overení na 100%

anonym_52e1bd
12. feb 2026

@anonym_autor Naľavo treba zotrieť šťastné symboly a napravo len tie dané symboly. Ja som to mala takto, vyhrala som 30 eur

popcorn2myska
14. feb 2026

@anonym_autor no ja som poštárka z okienka ,a predávame milión druhov žrebov.Ak zotrieš aj plochu, ktorá nieje na zotretie,ŽREB JE NEPLATNÝ ,aj keby bol výherný.Takže je jedno,či si vyhrala niečo, nevyplatia ti ani cent.Porušila si pravidlá.

11mirka22
15. feb 2026
@popcorn2myska

@anonym_autor no ja som poštárka z okienka ,a predávame milión druhov žrebov.Ak zotrieš aj plochu, ktorá nieje na zotretie,ŽREB JE NEPLATNÝ ,aj keby bol výherný.Takže je jedno,či si vyhrala niečo, nevyplatia ti ani cent.Porušila si pravidlá.

@popcorn2myska aj ja som poštárka, už 29 rokov. A teda žreb iba overím cez tipos terminál a nikdy neskúmam, čo zákazník zoškrabal. Ak je žreb výherný, tak je výherný, niektorý zákazníci zotieraju iba kód. Tak nechápem, čo tu píšeš za blbosti.

petulda333
15. feb 2026
@11mirka22

@popcorn2myska aj ja som poštárka, už 29 rokov. A teda žreb iba overím cez tipos terminál a nikdy neskúmam, čo zákazník zoškrabal. Ak je žreb výherný, tak je výherný, niektorý zákazníci zotieraju iba kód. Tak nechápem, čo tu píšeš za blbosti.

@11mirka22 tiez pozeram,ja obcas kupujem stastne cisla,zotriem len tie symboly a postarka zotrie aj tak cely a naskenuje kod

loyda
15. feb 2026
@popcorn2myska

@popcorn2myska presne takto to vysvetlili aj kolegyni. Sú tam pravidlá a žreb je neplatný. Takže hold smola. Ale ako vidím, treba skúšať, lebo čo prevádzka, to iné pravidlá 🙂