@anonym_autor v tomto prípade máš šťastie a nebol výherný. Nečítala si najprv návod? Zotrieť máš len tú časť naľavo - štastne symboly. A potom zotrieť len dane symboly vpravo a nie všetko. Je to na štýl Binga
@loyda čítala som ale nepochopila som to ako to bolo myslené 🤷♀️
Aj keby by bol vyherný, nič by ti neuznali, lebo si postierala všetko.
Aj keby by bol vyherný, nič by ti neuznali, lebo si postierala všetko.
@enmery tak neviem no. Čo už
@enmery tak neviem no. Čo už
@anonym_autor esteze si nevyhrala. potom by ta to skrelo.
Ja si zvyknem kupovať také žreby kde je jasný a zrozumiteľný ten princíp lebo pri niektorých to vysvetlenie nechápem 🤷🤣
Nie je pravda, že žreb nemôže byť celý zoškrabaný. Kľudne môže byť. Výhra bude vyplatená.
fuha, toto keby urobim a mam tam nejaku vyhru, tak by som si pekne dlho nadavala 😀 😀 tam mas stastie, ze si nemala stastie. 😀
Dievčence splietate...aj keď zotrela všetko /hoci nemala/, ak by bol žreb výherný a nie je zotretý kontrolný kód /aj to iba pri určitých typoch žrebov/, tak výhru vyplatia pri overení na 100%
@anonym_autor no ja som poštárka z okienka ,a predávame milión druhov žrebov.Ak zotrieš aj plochu, ktorá nieje na zotretie,ŽREB JE NEPLATNÝ ,aj keby bol výherný.Takže je jedno,či si vyhrala niečo, nevyplatia ti ani cent.Porušila si pravidlá.
@anonym_autor no ja som poštárka z okienka ,a predávame milión druhov žrebov.Ak zotrieš aj plochu, ktorá nieje na zotretie,ŽREB JE NEPLATNÝ ,aj keby bol výherný.Takže je jedno,či si vyhrala niečo, nevyplatia ti ani cent.Porušila si pravidlá.
@popcorn2myska aj ja som poštárka, už 29 rokov. A teda žreb iba overím cez tipos terminál a nikdy neskúmam, čo zákazník zoškrabal. Ak je žreb výherný, tak je výherný, niektorý zákazníci zotieraju iba kód. Tak nechápem, čo tu píšeš za blbosti.
@popcorn2myska aj ja som poštárka, už 29 rokov. A teda žreb iba overím cez tipos terminál a nikdy neskúmam, čo zákazník zoškrabal. Ak je žreb výherný, tak je výherný, niektorý zákazníci zotieraju iba kód. Tak nechápem, čo tu píšeš za blbosti.
@11mirka22 tiez pozeram,ja obcas kupujem stastne cisla,zotriem len tie symboly a postarka zotrie aj tak cely a naskenuje kod
@popcorn2myska presne takto to vysvetlili aj kolegyni. Sú tam pravidlá a žreb je neplatný. Takže hold smola. Ale ako vidím, treba skúšať, lebo čo prevádzka, to iné pravidlá 🙂

@anonym_autor v tomto prípade máš šťastie a nebol výherný. Nečítala si najprv návod? Zotrieť máš len tú časť naľavo - štastne symboly. A potom zotrieť len dane symboly vpravo a nie všetko. Je to na štýl Binga