icon

Vyhrážanie sa z MBA financie

dajavina
27. feb 2017

Dobry den, prisiel mi list domov z MBA financie ze mam dlh v slovak telekom ze terax to maju uz oni. Som im dlzna 380€ pisala som mail firme MBA financie ze nemam dostatok financii ci nemozme sa dohodnut na splatkovom kalendari. Zial neodpisali mi tak som im volala tak nemozu mi dat splatkovy kalendar a ze musim zaplatil naraz vsetko. Tak som volala potom do telekomu co a ako tak mi odporucali platit mrsacne kolko som schopna. Tak tento mesiac som zaplatila zial len 10€ lebo viac som nemohla. Dnes mi volali z tej firmy MBA financie ze to nieje splatka ale vysmech a ziadaju nech to vyplatim naraz lebo to daju na sud. Chcem sa spytat ci ma niekto s nimi skusenpsti ci sa len vyhrazaju alebo uz aj niekoho dali ma sud. Budem vdacna za kazdu odpoved dakujem

Strana
z2
selestalina366
28. aug 2026

NEKOMPETENTNOST, KLAMANIE A ABSOLUTNY NEPROFESIONALIZMUS! Kancelaria M.B.A. LEGAL je hanbou pravnickeho stavu.Tato firma funguje ako obycajny nastroj na zastrasovanie ludi a vymahanie vymyslenych penazi bez toho, aby si overili zakladne fakty. Su absolutne nekompetentni vo svojej praci, nepoznaju realny stav spisov a vedome klamu spotrebitelov vo svojich predzalobnych vyzvach.Posielaju pravne vyhrazky exekuciami za sluzby, ktore boli riadne ukoncene a vsetky realne mesiace poctivo vyrovnane. Ked od nich clovek ziada pravny zaklad, zmluvu s vlastnorucnym podpisom alebo realny doklad, ukaze sa ich totalna neschopnost – nevedia predlozit nic, pretoze cely ich narok stoji na vode a klamstvach poistovne.Ich cinnost nema nic spolocne s pravom, je to len neeticky natlak, drze zavadzanie a parazitovanie na strachu ludi. Ak vam od nich nieco pride, neverte im ani slovo, pretoze bezostysne klamu priamo dooci! Velka hanba a totalne dno slovenskej advokacie!

selestalina366
28. aug 2026

@dajavina Mgr. et Mgr. Adam Vrbecky je absolutne profesijne dno slovenskej advokacie a ukazka cistej nekompetentnosti!Je nepochopitelne, ako clovek s dvomi titulmi moze mat tak nulove vedomosti a takymto sposobom vykonavat svoju praci. Pan Vrbecky absolutne nerozumie svojej sfere, neoveruje si fakty, nepozna zakony na ochranu spotrebitela a slepo podpisuje vyhrazne listy na zaklade vymyslenych udajov.Jeho uroven prace a neochota skumat realne doklady svedcia o tom, ze tento clovek nema v pravnej sfere co hladat. S takymto amaterskym pristupom a neschopnostou chapat zakladne zmluvne vztahy by mal ist pracovat radsej ako upratovac a nie hrat sa na pravnika. Pracovat ako nastroj na zastrasovanie ludi fiktivnymi dlhmi je hanba.Kazdy, komu pride papier podpisany tymto clovekom, by mal vediet, ze ide o totalny neprofesionalizmus a zavadzanie. Pan Vrbecky je vizitkou toho najhorsieho, co v slovenskom prave existuje!

Strana
z2