icon

Výklad sna - poradí niekto?

27. mar 2020

Ahojte vie mi niekto poradiť? Mala som trojfazovy sen v prvej fáze som sťahovala nábytok žiadny nový iba premiestňovanie toho co mam. V druhej fáze mi umrela matka a v tretej som zo žiaľu veľmi schudla rapídne. Mama ešte žije bývame u rodičov na poschodí. Snažíme sa o bejby.

lenocka12345
27. mar 2020

smrť - koniec niečoho starého , začiatok nového
premiestňovanie - podľa mňa prichádzajúce zmeny v živote , usporiadanie si záležitostí
schudnutie - hádky , problémy , žiaľ - smútok
ale to kľudne môže byť ako odozva na tú smrť

autor
27. mar 2020

@lenocka12345 ďakujem... Raz za čas sa mi snívajú silné sny keď normálne snívam to je okí ale niekedy mám tak živé sny že o nich premýšľam co to môže znamenať

lenocka12345
27. mar 2020

lebo tvoje podvedomie / nevedomie ti chce niečo povedať 🙂 preto si to pamätáš
ale hner sa mi vybavila pesnička môjho detstva Sen ok Barbary :D

jankapepe
27. mar 2020

Nepozeraj správy. Premiestňovanie nábytku- nevieš čo ako bude, ako čo aktuálne zorganizovať,ako bude tvoj život ďalej fungovať......mama- jednoducho sa bojíš straty smrti neistoty.......schudla si- bojíš sa o svoj zdravotný stav je pre teba príliš namáhavé a vyčerpávajúce riešiť terajšie a budúce situácie.

sunny8
27. mar 2020

Bojíš sa že stratis mamu resp si uvedomujes že tu už dlho nebude (možno je chorá alebo čosi také a to ta trápi) .. a podvedomie to má hlboko zafixované. Sen ako taký nemusí znamenať že sa to stane. Iba je to v tvojom podvedomí potlačené .. strach stres a to sa ti vynára do sna

asia83
27. mar 2020

Keď sa sníva o nejakej osobe, že zomrie, znamená to, že dotyčná osoba bude dlho žiť.

sonasek
15. jan 2021

Ahojte vie mi niekto poradit co to znamena \r\n moj sen so snubencom sme nasadli do auta on bol opity cuval s kopca kricala som do neho nech ide pomensi zrazu sme sa cuvajuc rutili do hlbokeho jazera este viem ze som po nom pozrela ze boze utopit...nechcem sa utopit voda bola spinava zelena ja som stihla pootvorit okno a nadychnut sa a rozopnut nam pasi uz sme boli pod vodou ale ci sme vysli s auta uz neviem lebo som sa zobudila ale zo strasne zlym neprijemnym pocitom bol to zivi sen