Výklad snov - Deduškov snár
Mozete pokojne napisat ake sny sa Vam casto snivaju,vyznamy a symboly snov,preklady snov,psychologicke vyznamy snovych obrazcov.
Ahoj...pravidelne 2-3 dni pred splnom sa mi sníva taky sen, ze ma prenasleduje jeden velmi nesympaticky muz a stale sa predomnou zjavi a povie mi, aby som bola opatrna, ze v zivote ma caka este vela padov a taketo veci...vie mi niekto proím povedať, že čo to znamená? 🙂
@ssisska mala som srsne v sne. Lietali okolo mojej dcerky a liezli po nej ale nepostipali ju. Čo to môže znamenať?
dobry večer mne sa snivalo ,že som sedela či stála na balkone a netopiere na mna nalietavali, niektore vyseli na šnure a ja som sa ich strašne bála a snažila som sa ich odohnat.prosim vas co to moze znamenat
ahojte som tu opat,neviem nikde najst vyznam ,sa mi snilo ze chodim po vode.teda po pokojnej hladine jazera,som sa premaval akoby nic🙂vie niekto vyklad?dakujem
Co znamena ked som odhanala od seba osi a bolo ich strasne vela. Aj ma niektore postipali...?
Zdál se mi sen o velkém přání co si teď poslední dobu přeji ale je nesplnitelne dost. Zdálo se mi že se mi splnilo a potkala jsem se se dvěma osobami co si strašně přeji.
Ahijte baby chcem sa spytat ze co to znamena ked sa mi tri noci po sebe snival sen stym istym muzom ??? (Bol to byvaly priatel.) dakujem
Prosim Vas co znam.ked malu mi na prstek ustipla osa.a nausnicku sme stratili.j potom nasli na tricku.dakujem
@nikyball hady byvaju skor symbolom, ze v tvojom okoli je niekto, koho nepokladas za nebezpecneho, dokonca ho mozes vnimat priatelsky, no prave ten ta ohovara, resp spriada proti tebe nejake neprijemnosti. proste sa na teba usmieva a v duchu ta neznasa a praje ti zle, alebo aj kona tak, aby si zle dopadla, lebo si mysli, ze si to zasluzis kvoli niecomu (hoci aj naivite).
Ze ta had aj uhryzol, by malo znamenat, ze dosledky tych zlych skutkov tej osoby aj realne pocitis. Budes mat preto nejaku mensiu alebo vacsiu skodu (v praci, financnu, vo vztahoch,...).
No mne sa ako dietatu dookola snivali sny o hadoch. Pre mna boli symbolom strachu. Hadov sa bojim a ako dieta som byvala nervozna zo zmien a uciteliek v skolke. Takze sa to takto symbolicky prenasalo do snov. Hady symbolizovali strach a ja som sa snazila ich nebat, lebo som v tom sne vedela, ze ak nedam najavo strach, neustipnu ma. Takze taky detsky boj s prvymi problemami v zivote. 🙂
Neskor som stretla velakrat ludi, co ma aj ohovarali, aj mi uskodili, aj som vedela, ze to (u)robia. Ale nikdy sa mi v tom case nesnivalo o hadoch. Pre mna maju proste iny vyznam vo snoch.
@moonlight1210 ďakujem veľmi pekne , radšej znesiem nejakého ohováraca ako tu smrt. Hrozne ma to vyľakalo. Ten sen bol hrozne živý a reálny až som sa zobudila a stále na to myslela. Je pravda že hadov sa aj ja veľmi bojím ,.a.v.tom sne ako po mne skočil, zahryzol sa a nedalo sa ho dať dolu to bolo strašné. V poslednej dobe mám neuvstvetlitelny strach zo všetkého tak dúfam že to bude odrážať práve ten strach.
muzete mi prosim taky doporucit jake drogy uzivate pripadne kontakt na dodavatele kdyz mate takove sny a jeste je resite ??? dekuji
@nagi sa robis zaujimavy?
Ahojte vie mi niekto poradit co to znamena moj sen so snubencom sme nasadli do auta on bol opity cuval s kopca kricala som do neho nech ide pomensi zrazu sme sa cuvajuc rutili do hlbokeho jazera este viem ze som po nom pozrela ze boze utopit...nechcem sa utopit voda bola spinava zelena ja som stihla pootvorit okno a nadychnut sa a rozopnut nam pasi uz sme boli pod vodou ale ci sme vysli s auta uz neviem lebo som sa zobudila ale zo strasne zlym neprijemnym pocitom bol to zivi sen

@faustina333777
ale kdeze...nebola som tehotna....hmmm......pekna kravina... :(