icon

Výlety s cyklovozíkom - Podpoľanie. Pridáte sa?

zvalka
30. máj 2010

Ahojte, máme polročné bábätko a pokračujeme v našich výletoch na bajkoch aj v trojici s cyklovozíkom. 🙂 Ak sa tu nájde rodinka, ktorá tiež vlastní cyklovozík, budeme radi, ak sa niekedy pridáte na výlet po cyklotrasách v Podpoľaní 😉

zvalka
autor
31. máj 2010

Nenajde sa nikto? 🙂

bmmz
6. júl 2010

@zvalka radi by sme naplanovali dovolenku na slovensku s cyklovozikom neporadite nejake miesto kde by sa dalo dovolenkovat a robit trasy s cyklovozikom?

zvalka
autor
28. júl 2010

@bmmz tak v podpolani su pekne cyklotrasy, len my sme ich este nestihli pochodit s malou, par len este bez nej. este sa bojim tak na dlhsie, je malicka, ale pomaly uz asi vyskusame aj dlhsie trasy.

zvalka
autor
27. mar 2011

cyklosezona zacina, je tu v okoli rodinka s cyklovozikom? 🙂 Detva a okolie 🙂

stuzi
19. júl 2012

Ahoj my máme nový cyklovozík a chceli by sme s malinkou v auguste na dovolenku - výlet len neviem kam. Poradte mi ak viete kam sa dá na Slovensku alebo v čechách ísť. Kde sú nejaké cyklotrasy.

stuzi
19. júl 2012

@zvalka Kde je to Podpoľanie? Aj my chceme s malinkou na výlet. Bude to prvá dovolenka.

uberfrau
19. júl 2012

ooooo bože ... toto snáď nie .. nie je nad "znalosť geografie Slovenska" 🤐 🤐 🤐 🤐

stuzi
10. okt 2013

Nie každý musí poznať všetky kúty Slovenska. Myslela som konkrétne kde sa nachádzajú tie myslené cyklotrasy Detva viem kde je. Názov Podpoľanie mi nič však nehovorí a určite nie som sama neznalá tohto miesta. Strašne "milý" prispevok uberfrau 😒