Ahojte.mate niekto prosim vas skusenost s tym zeby ste sa potrebovali dostat k vymazanym spravam na facebook-u ? Podarilo sa vam to? Skusala som priamo z konta stiahnut archiv - facebook vam posle zipovy subor ktory ale obsahuje len existujuce udaje na konte a vymazane uz nie /donedavna sa takto dali stiahnut aj vymazane veci/.
Udajne jedina cesta je vyziadat si od spolocnosti priamo tieto veci a udajne zaslu cd nosic kt.obsahuje vsetky udaje. Mate niekto skusenost?pripadne nejake ine napady ? Moc moc vdaka
Lenka
Ahoj s tymto problem sa pasujem vyse pol roka , bezvysledne pisal som na emaily dockal som sa len rovnakej a bezvyznamnej odpovede, ktora je len tak vygenerovana pocitacom , nenasiel som dodnes kontakt priamo na facebook
Stedro odmenim toho kto mi pomoze dostat s k vymazanym spravam na fb.vazne
co ta muz podvadza?
@mamulka211 sudis v hesle podla "seba sudim teba"? Nie mamulka veru moj zamer ma vyssie ciele.zomrela mi blizska osoba a jedina spimienka na nu by boli texty od nej. Caves
@lenyy normalne sa pytam, co hned utocis? Od velmi blizkej osoby si nevymazavam spravy..
@mamulka211 tvoja otazka normalna nebola - podton ironie a utoku bol skor u Teba. Nesud,neries a nekomentuj pokial nepoznas skutocnu realitu a najma nemas co povedat k meritu veci a k teme. Vela stastia.
@lenyy ty nie si normalna podla reakcii
Nikto nic :///??