Vymieňate oblečenie?
Ahojte kočky🤪
Čo si myslite o výmenách?
Vymieňate veci?
Môj názor je taký že je to super😂, je to podľa mňa dosť dobre čož to, niekto využije veci čo ty nie a naopak, ty tie čo on nie…ja si väčšinou nové veci…poprípade malo nosene❤️
Ďakujem za názory vo pred 💕
Za mňa výmena nie. Skôr posúvam veci, ktoré už nepotrebujeme, nemám problém aj darovať, len aby to ešte niekto využil, keď mi je to ľúto vyhodiť.
Nie,ani som nikdy nevymienala,okrem strednej,tam sme si s kamoskou menili ked sme isli na zabavu.Veci darujem tym,co maju mensie deti ako ja,nech ponosia a vyhodia.
@saxana000 nemyslím taaak, proste že jeden bazarik napríklad napíše o výmenu (nejaka vec ho zaujme)
´
Chodíme na swap-y. Svoje donesieme, čo sa nám páči zase odnesieme. Alebo na burzu. Aj teraz, minulý víkend som sa hromady zbavila a deti si dačo vybrali. Tu nie. Musím danú vec vidieť.
@faustinocka
Ja myslím tak že napríklad niekoho niečo zaujme z tvojho bazáriku. Napíše ti o tú vec či by si nemala záujem, Ak by aj teba náhodou niečo zaujalo, tak že by ste vymenili vec za vec, v tej istej hodnote, alebo proste nejako ako by ste sa dohodli 🥰
Ja si neoblečiem niečo, čo nosil niekto iný, ani keby mi to kráľovná darovala, takže ani nevymieňam ani nekúpim nosené. Staré oblečenie resp. čo už nenosím (zväčša sú to ozaj málo nosené veci) vždy darujem, už roky 2 konkrétnym mamičkám.
Ano vymieňam, nemám s tým problém. Určite lepšie vymeniť niečo za niečo, ako vhodiť do zberných nádob a nakoniec to nájsť v sekáči 🙄
Nemám ale rada ak s tým dotyčné "podnikajú". Nevymieňajú iba svoje nosené veci, no nakúpia v spomínaných sekáčoch obnosené handry, dobre to nafotia, to potom vymieňajú a domov mi príde prekvapko 🤐
@faustinocka výmena je podľa mňa úplná otrava a každej jednej čo mi napíše, či nevymením za niečo z jej bazáriku, by som okamžite zablokovala prístup na stránku. Výmena je reálna niekde na swapoch kde reálne vidíš čo si vyberáš, alebo nech sa stretnú v súkromnej skupine rovnako založené osoby, ale inak je to nekonečne otravné. Hlavne ak mi dotyčná ponúkne na výber z jej 1576 dupačiek a capačiek, pričom moje dieťa je v podstate dospelé.
@mauduska no nechcem veci, ktoré už niekto nosil. Chápem, že si to niekto skúšal a že sa to chytalo pri šití. Ale nevidím dôvod, prečo by som musela chcieť nosiť veci po niekom. Ani po najlepšej kamoške či po mame ako píše @h2 Proste mi to vadí. Nemám problém si kúpiť nové a obnosené darovať. Ja napríklad zase nechápem, že niekto oblečenie predáva namiesto toho, aby to daroval ľuďom, ktorým sa to zíde.
@ivkazba Ja som tiež toho názoru, že ak je niekto v tiesni a potrebuje oblečenie, al.veci do domácnosti, a chcem pomôcť, tak mu ich darujem. A nie predávam, hoc len za symbolickú cenu.
@laurika999 tiež som bola toho názoru. Ale postupne začali dotyční pýtať viac a viac, stále rovnakí a brali všetko... prípadne som darovala a predávali ďalej. Takže len také darovanie u mňa skončilo...
@galganka Aj pri darovaní si treba stanoviť hranice ....viem, sú ľudia, ktorí to aj zneužívajú. Podáš prst a stiahne celú ruku.
@ivkazba a čo ak ten človek ktorý oblečenie predáva sám nemá na rozdávanie a z utŕžených peňazí si vie kúpiť nové?
Netreba pozerať len podla seba, že ja mám na to si kúpiť nové tak prečo ostatní nie.
Niekto aj vymieňa preto lebo nemá. Môže schudnúť/pribrať a nemá na to, aby si obmenil šatník. Lacnejšie je zaplatiť poštovné 2€ a mať "nové" oblečenie.

@faustinocka toto frcalo naposledy na strednej neviem si.predstavit ze jedna zdrava pracujuca zarabajuca zena dojde kamoske vybielit satnik alebo naopak otvori ten svoj ze vyber si.. 🙈 a za tyzden mi to potom dones..