Vypadávanie vlasov. Čo na to používajú vaši manželia?
Ahojte, co pouzivaju vasi mm proti vypadavaniu vlasov? alebo mate nejake osvedcene babske recepty? 🙂
dakujem
dakujem

•
9. sep 2008moncicka, se obávám, že na přirozené plešatění (tj. v případě, že za úbytkem vlasů není nemoc) lék není. Plešatějící chlapi se mohou utěšovat tím, že jsou pořádní samci, jelikož oplývají testosteronem mnohem více než jejich vlasatí kolegové. Jinak jedinou zaručenou metodou na zhuštění pánské kštice je nástřel nových vlasů na plešku. 🙂 btw, mnozí holohlavci jsou sexy, ne? 😃
0
Myslím, že nejlepší je se s tím smířit. Manželovi začaly vlasy padat někdy ve 20, tak je postupně zkracoval a zkracoval, aby to tak nesvítilo a neměl přehazovačku, až ho dneska stříham doma já strojkem. To je podle mě jediný, co se dá dělat 🙂 (Blě, a hlavně nemaskovat tou přehazovačkou!)
moncika - muj strejda pouziva tohle: http://www.skinlight.co.uk/cat_product_14_146_R...
Je k sehnani i v CR a on si ho nemuze vynachvalit, pry opravdu funguje.
Jinak, ja souhlasim s tim, kdo tady vyse psal, ze i plesati muzi mohou byt velmi sexy. Napr MP ma taky ples a ja jsem ho presvedcila, ze si muze zbytek vlasu holit (tzn. je komplet holohlavy) a vypada moc sexy (pro me urcite) x-) , je fakt sekac a na svuj vek vubec nevypada...jde ovsem o to, jakou ma pan lebku a celkove styl, protoze priznejme si, ne vsem slusi ples a ne vsem nutne slusi vlasy (napr. MP na fotkach, kde ma vlasy nevypada ani zdaleka tak dobre, jak ted x-) )
Je k sehnani i v CR a on si ho nemuze vynachvalit, pry opravdu funguje.
Jinak, ja souhlasim s tim, kdo tady vyse psal, ze i plesati muzi mohou byt velmi sexy. Napr MP ma taky ples a ja jsem ho presvedcila, ze si muze zbytek vlasu holit (tzn. je komplet holohlavy) a vypada moc sexy (pro me urcite) x-) , je fakt sekac a na svuj vek vubec nevypada...jde ovsem o to, jakou ma pan lebku a celkove styl, protoze priznejme si, ne vsem slusi ples a ne vsem nutne slusi vlasy (napr. MP na fotkach, kde ma vlasy nevypada ani zdaleka tak dobre, jak ted x-) )
Začni písať odpoveď...

Odošli