icon

Vypadnutý kamienok zo snubného prsteňa

26. sep 2022

Ahojte baby, chce sa mi plakať, 2 mesiace mam snubný prsten a dnes ked som sa vrátila z mesta zistila som ze mi vypadol kamienok - briliant. Samozrejme ho nemám. Prosim poradte ci sa s tym da nieco robit? Po kamienku ostala len cierna dierka, je to velmi vidiet.

Vypadnutý kamienok zo snubného prsteňa
jarka9669
•
26. sep 2022

Nech ho ide priateľ dať reklamovať

angu14
•
26. sep 2022

Šikovný zlatník dolepi kamienok.

natalala
•
26. sep 2022

Odniest do zlatnictva, kde bol kupovany a vlozia tam novy kamienok. Brilianty tejto velkosti nestoja nejako extra vela. Mozno to prejde aj v ramci zaruky.

autor
•
26. sep 2022

@angu14 no keby ten kamienok mam 🤦‍♀️ ale netusim kedy ani kam vypadol, a tym ze sa jedna o briliant tak neviem ci prave to nebude problem ze mi ho nebudu chciet dorobit...

autor
•
26. sep 2022

@jarka9669 ďakujem, ked sa vrati z prace mu to poviem aby skusil reklamovat

luccija
•
26. sep 2022

Podla mna Ti to vyreklamuju nie je to dobre meno pre klenotnictvo po 2m, ze vypadne kamen

viera77
•
26. sep 2022

Krátko po svadbe mi vypadol 1 kamienok zo svadobnej obrúčky, zaniesla som ju do zlatníctva, kde bola vyrobená a dostala som ju späť s novým kamienkom - bezplatne.

autor
•
26. sep 2022

@viera77 to vazne a tiez sa jednalo o drahsi kamienok? A ked vyreklamovali bezplatne tak to klobuk dole...

autor
•
26. sep 2022

@luccija no ved to, ze to by som cakala po rokoch ze sa mi stane a nie po 2 mesiacoch 🤷‍♀️ a to ho ozaj davam na prst skor prilezitostne...nenosim ho kazdy den a ked pridem domov som ho hned odkladala naspat do krabicky.

viera77
•
26. sep 2022

Tak či bol kamienok drahý alebo nie som vtedy absolútne neriešila...skrátka, prsteň som tam zaniesla a opravený odniesla. Však treba ísť a nebáť sa, určite s tým vedia niečo urobiť.

xena0
•
26. sep 2022

Zreklamovať

petamich
•
26. sep 2022

treba to zaniest tam, kde to kupoval - ci to vyreklamuju je diskutabilne, kedze kamienok moze vypadnut pri mechanickom poskodeni, niekde si nim buchla...a to nie je predmetom reklamacie, ako dlho ho mas je v takomto pripade irelevantne ale zalezi len od nich a ake maju standardy 🤷‍♀️ kazdopadne ti budu urcite vediet zasadit novy kamienok

jaskolka
•
26. sep 2022

Odniesť do zlatníctva, na reklamáciu. Je to zle urobene, po 2 mesiacoch nemá čo vypadnúť kamienok, aj keby to bol zirkón
Ja mam svoj vyše 3 rokov, absolútne všetko s nim robím, všetko drží a to mam tam 9 zirkonov

vemi23
•
26. sep 2022

Samozrejme reklamacia ja som mala tiez snubak asi mesiac dva a mlela som maso na mlynceku no a tak som cuchla prsten ze mi praskol diamant uplne sok poslala som prsten na reklamaciu a opravili mi ho nic som neplatila aj ked som sa cudovala lebo to bola moja chyba

ropucha6
•
26. sep 2022

Reklamuj, po 2 mesiacoch vypadne briliant? Ja som teda svoj prsten uz obuchala o vselico, ale ved to musi nieco vydrzat.

123kika1234
•
26. sep 2022

@petamich Presne tak, je to diskutabilne, mohol byť zlé zasadený, ale to pochybujem..

janica_
•
27. sep 2022

Nestresovat dopredu a vyreklamovat. Hodnota diamantu je v jeho velkosti, taketo prtky nestoja majland. Ja som chcela svoj zasnubny nosit spolu so snubnym stale, tak som povedala ze aj zirkon v bielom zlate postaci. A nemusim sa o neho bat.

autor
•
27. sep 2022

@janica_ presne, to som aj ja hovorila ze nechcem drahy prsten aby som ho mohla nosit stale a nemusela sa bat ked sa nieco stane, navyse dosadit do prstena zirkon ked sa nieco stane je zalezitost par eur

janica_
•
Autor odpoveď zmazal
•
janica_
•
27. sep 2022

Tak daj vediet potom ako to dopadlo. Drzim palce. Ale dufam ze to bude menej nez cakas, az nula 🙂

autor
•
27. sep 2022

@janica_ dakujem krasne 😊 dam potom vediet

judar
•
28. sep 2022

Suter takejto velkosti vyjde kol 50-100€ SI avsak zirkonia ako kde do 5€