icon

Vyrábajú sa falošné slepačie vajcia?

miriam3334
Včera o 18:13

Na internete som našla niečo o tom že sa vyrábajú falošné slepačie vajcia, môže to byť pravda? Kuknite odkaz a povedzte čo si o tomto myslíte.

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=1...

anonym_567eab
Včera o 18:15

to fak niekto verí takýmto hovadinám.... "falošné slepačie vajcia"...🙈

doriiis
Včera o 18:17

Hej, a preto stoja majland. Lebo su masovo za pár centov vyrábané v továrňach. Prečo potom nestoja pár centov ako vecičky z Ali a temu?

kavasmliekom
Včera o 18:18

Sem tam si vyrábam aj sama. Ale aspik 😂

sara07
Včera o 18:20

😂 ako nič v zlom , ale ked si pozrieš to video , tak je to dost pracné , neviem si predstavit načo by to vyrabali a dovažali napr na sk ?
no tak skutočne kupovat z dvôra ked máš strach 😂😂

rozculena
Včera o 18:21

@miriam3334 a tie sliepky si tam nevidela?

sara07
Včera o 18:22

inak na toto fakt len hláška sedi "ludom už j-...e"

anonym_f87acd
Včera o 18:26

yes! vidim, ze "fake food" konspiracie konecne dorazili na slovensku dezo-scenu :D. Este mi tu stale chybaju vyznavaci teorie, ze slnko neexistuje.

anonym_ff15cb
Včera o 18:28
@anonym_f87acd

yes! vidim, ze "fake food" konspiracie konecne dorazili na slovensku dezo-scenu :D. Este mi tu stale chybaju vyznavaci teorie, ze slnko neexistuje.

@anonym_f87acd keď v Amerike môžu mať v mekaci ľudské mäso..

rozculena
Včera o 18:29
@anonym_f87acd

@anonym_f87acd toto nie je prvá vec,už boli také videá,ako vyrábajú šalát😂 boli atrapy,ktoré sa používajú ako dekorácia. A tieto vajcia budú to isté.

anonym_f87acd
Včera o 18:30
@rozculena

@anonym_f87acd toto nie je prvá vec,už boli také videá,ako vyrábajú šalát😂 boli atrapy,ktoré sa používajú ako dekorácia. A tieto vajcia budú to isté.

@rozculena keby len ludske, ale aj umelee😏

anonym_f87acd
Včera o 18:31
@anonym_f87acd

@rozculena keby len ludske, ale aj umelee😏

@anonym_f87acd juj, to som chcela na ten mc donald, sry :D

anonym_28894e
Včera o 18:36

🤦‍♀️

anonym_a2c4dd
Včera o 18:47

a predavaju sa v akcii na temu ... ak mas stastie najdes aj fejkovu sliepku kt tito vajcia znasa ... hlavne pred velkou nocou idu na dracku

anonym_7d2123
Včera o 18:50

aj sliepky uz robia falosne....falosnice falosneeeee

aleveddobre
Včera o 18:53
@rozculena

@miriam3334 a tie sliepky si tam nevidela?

@rozculena tie asi budú tiež umelo vyrobené 😂😂😂

ekira1
Včera o 18:59

@miriam3334 určite 🤦 zamestnajú stovky ľudí, postavia linky a vyrábajú vajcia, pretože... Preto... Nepríde ti lacnejšie a jednoduchšie chovať sliepky? Keď niečo chodí ako kačka, vyzerá ako kačka, správa sa ako kačka, bude to určite krokodíl 🫢

jujala
Včera o 19:23

ja len k teme....ze napr. v Kanade uz normalne predavaju 3D maso. Co je dnes fake, zajtra moze byt skutocnostou.

jogy1984
Včera o 22:18

To si to robí zakladateľka srandu . Aspoň dúfam . Inak si naše spoločnosť naozaj zaslúži zaniknúť ak sa medzi nami prechádzajú ľudia čo tomu to veria

anonym_ba9009
Včera o 22:49

@miriam3334 Áno a dokonca na Slovensku v podmienkach drobnochovateľov. 😱 Mám o tom dokonca doma dôkaz. Kúpila som 10 vajec od súkromníka a 1 bolo ... (dramatická pauza) ... SÁDROVÉ !!! (Čo myslíš, prečo? 😆) Inak to umelé asi stálo viac ako všetky ostatné v tom balení a manželka ujka zrejme nepochválila...