icon

Vyrážky na čele, čím sa ich zbaviť?

ivanka1997
31. máj 2019

Vyrážky na čele máte stým niektorá skúsenosť mňa to trápi cca 2 roky ( cistim si tvár každý deň) ako sa toho účinne zbaviť máte niečo overené? Fotka v prílohe

Vyrážky na čele, čím sa ich zbaviť?
zuzkavladko
31. máj 2019

Ahoj, ja presne toto posledne dni riesim, mne sa takto vyhadzalo celo cca pred mesiacom a pol. Myslela som, ze je to len prechodne a ako prislo, tak odide. Ale omyl. Cosi som si o tom pozistovala. Na cele je energeticka draha criev a pecene, takze zrejme odtial fuka vietor. Niezeby som sa nejako zle stravovala, ale povedala som si, ze vyskusam teda "vycistit" creva a pecen. Takto pred tyzdnom som zacala brat Essentiale forte (je volnopredajne v lekarnach), jest vela cerstvej zeleniny a ovocia, ziaden rafinovany cukor, ziadne cerstve mlieko, z mliecnych vyrobkov len kyslomliecne. A pijem velmi vela tekutin, hlavne cistu vodu, ktoru striedam so zihlavovym cajom a cajom s ostropestreca marianskeho. Nie je to este uplne ono, ale velku zmenu vidim uz po tyzdni.

zuzkavladko
31. máj 2019

Aaa kazde rano, hned po zobudeni este nalacno, pijem teplu vodu s citronom

ivanka1997
autor
31. máj 2019

@zuzkavladko ďakujem krásne ja vyskúšam všetko len nech to pomôže a čistíte si pleť nejako špeciálne?

zuzkavladko
31. máj 2019

@ivanka1997 nie, klasicky ako predtym. Odlicujem sa micelarnou vodou, nasledne umyjem cistiacou penou na zmiesanu plet a potom klasika - denny alebo nocny krem. Raz do tyzdna piling.

silvia5252
31. máj 2019

@ivanka1997
Kolegyňa to mala presne tak isto ako Ty. Zistili jej, že by mala dodržiavať bezlepkovu stravu. No a keď ju začala poctivo dodržiavať, tak to fakt zmizlo. Je to zvláštne, že sa takéto intolerancie prejavia aj v dospelom veku z ničoho nič. Držím palce, aby Ti to prešlo 😊.

gab_riella
31. máj 2019
Používateľ gab_riella je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od gab_riella.

čo nejaky pletovy peeling?

ivanka1997
autor
31. máj 2019

@gab_riella používam aj peeling

zuzkavladko
1. jún 2019

@ivanka1997 skus to co som ti napisala, dnes mam uz skoro ciste celo. Len za tyzden.

ivanka1997
autor
1. jún 2019

@zuzkavladko nemáš tiež fotku pred a po ? Kľudne pošli do správy

zuzkavladko
2. jún 2019

@ivanka1997 nie nemam fotku, ale moje celo vyzeralo uplne presne ako tvoje. Male a strasne huste vyrazky, ktore sa ani nedali vytlacit. Ostali mi po tych vyrazkach male flaky, ale myslim, ze to peeling do par dni opravi.

ivanka1997
autor
2. jún 2019

@zuzkavladko no len tu je problém mne sa aj zapaluju ja to zvyknem aj vytlačiť

laura_222
7. júl 2020

@ivanka1997 ahoj ja mam presne to iste pomohlo na to nieco? Uz to mam dlhsie raz lepsie raz
Horsie. Dakujem za odpoved

nadula01
3. aug 2022

@ivanka1997 ahoj, poriesila si vtedy tvoj problem s akné na čele? Ja mám to isté teraz. Tak dúfam, či mám kúpiť essentiale Forte ako radila
@zuzkavladko

sovicka94
14. mar 2023

@nadula01 ahoj pomohlo ti to nakoniec?

nadula01
14. mar 2023

@sovicka94 ahoj, ja som bola nakoniec u kožnej, dala mi krém, a pomohlo. Povedala mi ze som to mala upchate zlazy

ivanka1997
autor
15. mar 2023

@nadula01 Ahojte 🙂 ten krém zoženiem aj bez receptu ? Ako sa volá prosím ? Alebo musím navštíviť kožiara? Ja stým bojujem stále akurát keď idem na kozmetiku tak to je o malicko lepšie .