Výroba obrúčok - reklamácia
Kto by mi vedel poradiť ako postupovať......nechali sme si s priateľom vyrobiť obrúčky na mieru podľa nášho vkusu.V zmluve neboli dodržané podmienky doručenia,čo horšie niekto nám ich priviezol večer deň pred svadbou a úplne odlišné. Platba bola vykonaná ešte pred doručením. Som z toho nešťastná,dotyčný výrobca argumentuje že bol na dovolenke a spáchali to zamestnanci.Je povinný nám vrátiť peniaze?Mam to nahlásiť policii ako podvod?
Ďakujem všetkým za radu o postup.
@bibina32 ďakujem .nemá záujem komunikovať.A dodal ich na poslednú chvíľu,mal ich dodať 5 dní pred sobášom ako bolo v zmluve. Už som zháňala nejakú náhradu.To co vyrobil nieje vôbec identické s tým co mal vyrobiť,akože vôbec!Nechceme mat rozdielne obrúčky,bohužiaľ dnes ich použiť musím.
Dnes mate svadbu? Absolutne to vyhod z hlavy, tes sa na Vas den. O 10 r na toto budes spominat so smiechom. Obrucky potom casom v klude vyriesite a kupite take co sa Vam pacia. Pripadne poriesite reklamaciu. Urcite si nekaz svoj svadobny den zlostou na odflaknutu zakazku, nestoji to za to. Aj ked ide o obrucky. Vobec nie su najdolezitejsie 😉 Proste to absolutne neries vo svoj svadobny den o 7h rano, kazis si ho sama...
Zelam nech mate krasny den!
A prepáč, ale ešte aj krabičky sú otrasné, to bižutéria je krajšie zabalená.

@vestfalia 😀spachali? Vazne? Proste sa stal omyl a vymenili obrucky,dorucili nespravne,ziadaj vymenu za tie co si realne mala objednane. Policia myslis ze co s tym urobi?