Výrobky Herbalife. Aké máte s nimi skúsenosti?
Chcem sa spytat ake mate skusenosti s tymto vyrobkami? Kolko ste schudli za aku dobu atd.?A možte mi niekto povedat kolko tie vyrobky stoja?dakujem
@lorela veď to máš na každom kroku! Pomaly každý týždeň telefonát, SMS z nejakej banky, ktorej leží na srdci moja finančná situácia, poisťováci sa idú pozabíjať s pomocou, !šmejdi" s ponukou predražených kravín, ktoré nepotrebujem. Najmä ma baví ponuka hrncov, ktoré ochránia moje zdravie, lebo sa v nich varí bez tuku a paplónov, ktoré vyliečia moju alergiu (ktorú nemám.) No nie sme nevďačné potvory?
@puserla Pekne ti to vysvetlila @lorela - nemám viac čo dodať - ak si si istá, že nikde nerobíš chybu - teda hlavne v stravovaní - tak ani žiadny HL a nič iné ti nepomôže-môj názor. Treba hľadať príčinu niekde inde a nie zbytočne vyhadzovať peniaze za takéto produkty - ale to je tvoja vec - ak chceš niečo podobné skúsiť tak si sprav namiesto koktejlu z HL za 50Eur normálny koktejl - ako som ti už napísala. Ale je pravda, že každý to musí asi vyskúšať aby sa presvedčil. Držím ti prsty. 😉
@lorela Netuším - nikdy ma to nezaujímalo. Tiež som raz kúpila- vyskúšala - na rovinu poviem, že mi ten koktejl aj chutil, ale určite mi nejak nepomohol k tomu k čomu je akože vyrobený ....A ešte som mala aj ten ich čaj - tiež mi to chutilo - ale to bolo tak všetko. Chutia mi bylinkové čaje - niektoré si sama dopestujem- takže určite viac nemienim vyhadzovať peniaze von oknom za kraviny tohto typu. 😉
Da mi tu prosim niekto zlavu?
@bezkolyzka napis helulik
@puserla dakujem moc... Napisem ☺
Ahojte mala by som zaujem tiez o koktejlik,resp.ako upravit stravu.Kto mi poradi?? Dakujeeem
Baby zase budem objednavat zo zahranicia f1 cappuccino, mäta-čoko, a caj s prichutou maliny, kto ma zaujem piste spravu ;)
dievčatá, vedela by mi niektorá z vás povedať, koľko je vlastne nákupná cena koktailu na chudnutie? rozmýšľam, či sa na to tiež nedám, len by som chcela vedieť, aká je nákupná cena 🙂 kľudne do IP 🙂 Ďakujem
na 4. strane písala petrakalna, že ich predá za nákupnú cenu, čo je 50 percent oproti bežnej cene, to znamená, že predajkyne si na výrobky nahodia raz toľko ako ich kúpili. Tak sa nečudujem, že sú predražené.
Pýtajte zľavu 50 percent 😀
Dobrý den . Cena za kokteilik je 43,60
@julinkaz Mám jeden zvyšný v príchuti cookies and cream. Predám za 30 Eur už aj s poštovným domov na adresu na dobierku.
@chrustik8404 mozes mi poslat foto? a datum spotreby?
americká firma Hebalife funguje podnikaním typu " pyramída " a v 90.r. mali škandály so svojimi výrobkami, kt. obsahovali kostnú múčku, v Európe teda prestávali byť úspešní a začali sa orientovať na indické, africké trhy, kde sa opäť zrevitalizovali a moment. dosahujú zisky svojimi nátlakovými dealerskými akciami a predraženými výrobkami, ktoré kopírujú už staré veci, ktoré sú ale oveľa lacnejšie a často krát aj účinnejšie. Herbalife je jeden veľký podvod ako z ľudí vytiahnuť obrovské prachy v podstate za nič.

@timea7 Och, sakra! Teraz to už vidím jasnejšie... Samozrejme, stelesnená nezištná dobrota, miluša a papuša! 😀