icon

Výrobky Herbalife. Aké máte s nimi skúsenosti?

bubinko83
25. dec 2009

Chcem sa spytat ake mate skusenosti s tymto vyrobkami? Kolko ste schudli za aku dobu atd.?A možte mi niekto povedat kolko tie vyrobky stoja?dakujem

lorela
5. okt 2016

@timea7 Och, sakra! Teraz to už vidím jasnejšie... Samozrejme, stelesnená nezištná dobrota, miluša a papuša! 😀

timea7
5. okt 2016

@lorela veď to máš na každom kroku! Pomaly každý týždeň telefonát, SMS z nejakej banky, ktorej leží na srdci moja finančná situácia, poisťováci sa idú pozabíjať s pomocou, !šmejdi" s ponukou predražených kravín, ktoré nepotrebujem. Najmä ma baví ponuka hrncov, ktoré ochránia moje zdravie, lebo sa v nich varí bez tuku a paplónov, ktoré vyliečia moju alergiu (ktorú nemám.) No nie sme nevďačné potvory?

lorela
5. okt 2016

@timea7 Sme! Nevážime si s láskou podanú pomocnú ruku (čo na tom, že v skutočnosti si len pýta nekresťanské peniaze za veci bez záruky). Hehe, nový terminus technicus mi napadol "z ruky - bez záruky" 😀 😀 .

evittam
5. okt 2016

@puserla Pekne ti to vysvetlila @lorela - nemám viac čo dodať - ak si si istá, že nikde nerobíš chybu - teda hlavne v stravovaní - tak ani žiadny HL a nič iné ti nepomôže-môj názor. Treba hľadať príčinu niekde inde a nie zbytočne vyhadzovať peniaze za takéto produkty - ale to je tvoja vec - ak chceš niečo podobné skúsiť tak si sprav namiesto koktejlu z HL za 50Eur normálny koktejl - ako som ti už napísala. Ale je pravda, že každý to musí asi vyskúšať aby sa presvedčil. Držím ti prsty. 😉

evittam
5. okt 2016

@timea7 No mňa najviac pobavil naposledy telefonát - "vyhrali ste bambusové ponožky" - tešíte sa? - Nie, ďakujem. A položila som. 😀 😀 😀 😀
Ale dievčatá, sme mimo témy. 😉

lorela
5. okt 2016

@evittam
@timea7 Ja som si už raz našla v schránke aj kľúče od auta so zalepenou obálkou, kde bolo veľkým písmom napísané GRATULUJEME, VYHRALI STE AUTO... . Juuuu!
A potom malým písmom "musíte sa zapojiť... zaplatiť... získať do nášmu tímu..." 😀

evittam
5. okt 2016

@lorela Jéééj, to bolo dávno - to ja aspoň 2x. 😀 😀 😀 😀

evittam
5. okt 2016

@timea7
@lorela Ale dámy, Herbalife nie je o tom - tu chcú ľudia len nezištne pomáhať druhým ľuďom... 😉

lorela
5. okt 2016

@evittam Koľko je tu vlastne Herbalife? Mne sa niečo marí, že už pred 18. alebo 19. rokmi mi ho niekto núkal, alebo to bola iná "firma". Aj som veru nakúpila... 😀. Tuším za prvé prašule z brigády, no to bola investice! hehe

evittam
5. okt 2016

@lorela Netuším - nikdy ma to nezaujímalo. Tiež som raz kúpila- vyskúšala - na rovinu poviem, že mi ten koktejl aj chutil, ale určite mi nejak nepomohol k tomu k čomu je akože vyrobený ....A ešte som mala aj ten ich čaj - tiež mi to chutilo - ale to bolo tak všetko. Chutia mi bylinkové čaje - niektoré si sama dopestujem- takže určite viac nemienim vyhadzovať peniaze von oknom za kraviny tohto typu. 😉

timea7
5. okt 2016

@puserla máme v rodine bývalého predajcu týchto "vyťahovačov prachov z peňaženiek naivných ľudí" a už sa iba smejeme na to, čím ich kŕmili na školeniach, aby oni dokázali kŕmiť potencionálnych zákazníkov. Psychológia,psychológia a ešte raz psychológia....

lussila18
29. okt 2016

@marci2 a ake ine pripravky ste vyskusali..?☺

helulik
Odpoveď bola odstránená
bezkolyzka
16. nov 2016

Da mi tu prosim niekto zlavu?

puserla
16. nov 2016

@bezkolyzka napis helulik

bezkolyzka
16. nov 2016

@puserla dakujem moc... Napisem ☺

benakz
19. nov 2016

Ahojte mala by som zaujem tiez o koktejlik,resp.ako upravit stravu.Kto mi poradi?? Dakujeeem

puserla
19. nov 2016

@benakz skus helulik, ta sa HB venuje

cynthie
19. nov 2016
Používateľ cynthie je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cynthie.

Baby zase budem objednavat zo zahranicia f1 cappuccino, mäta-čoko, a caj s prichutou maliny, kto ma zaujem piste spravu ;)

julinkaz
23. nov 2016

dievčatá, vedela by mi niektorá z vás povedať, koľko je vlastne nákupná cena koktailu na chudnutie? rozmýšľam, či sa na to tiež nedám, len by som chcela vedieť, aká je nákupná cena 🙂 kľudne do IP 🙂 Ďakujem

julinkaz
23. nov 2016

@cynthie ceny?

puserla
25. nov 2016

@julinkaz skus napisat helulik. Mne odpovedala aj na taketo otazky 🙂

medek
25. nov 2016

na 4. strane písala petrakalna, že ich predá za nákupnú cenu, čo je 50 percent oproti bežnej cene, to znamená, že predajkyne si na výrobky nahodia raz toľko ako ich kúpili. Tak sa nečudujem, že sú predražené.
Pýtajte zľavu 50 percent 😀

johannka32
25. nov 2016

Dobrý den . Cena za kokteilik je 43,60

johannka32
Odpoveď bola odstránená
chrustik8404
8. dec 2016

@julinkaz Mám jeden zvyšný v príchuti cookies and cream. Predám za 30 Eur už aj s poštovným domov na adresu na dobierku.

julinkaz
12. dec 2016

@chrustik8404 mozes mi poslat foto? a datum spotreby?

julinkaz
13. dec 2016

@helulik môžem poprosiť cenu, za akú sa dá u vás kúpiť koktailík?

helulik
13. dec 2016

@julinkaz pisala som správu ☺

libawet
13. dec 2016

americká firma Hebalife funguje podnikaním typu " pyramída " a v 90.r. mali škandály so svojimi výrobkami, kt. obsahovali kostnú múčku, v Európe teda prestávali byť úspešní a začali sa orientovať na indické, africké trhy, kde sa opäť zrevitalizovali a moment. dosahujú zisky svojimi nátlakovými dealerskými akciami a predraženými výrobkami, ktoré kopírujú už staré veci, ktoré sú ale oveľa lacnejšie a často krát aj účinnejšie. Herbalife je jeden veľký podvod ako z ľudí vytiahnuť obrovské prachy v podstate za nič.