Výrobky Herbalife. Aké máte s nimi skúsenosti?
Chcem sa spytat ake mate skusenosti s tymto vyrobkami? Kolko ste schudli za aku dobu atd.?A možte mi niekto povedat kolko tie vyrobky stoja?dakujem
@lucufuk Myslíte si, že keď je niečo lacnejšie, znamená to že je to humus? Asi viete, že by ste mali denne príjímať viac potravín s rastlinnými bielkovinami, ktoré obsahuju aj viac vlákniny ako vaše živočíšne bielkoviny ala tony mäsa, vajec a neviem čoho. Takíto konzumenti síce sú možno vyšportovaní, ale majú vysoké hodnoty viscerálneho tuku. Takže nevidím žiaden problém, že je tam sojovy protein.
guarová guma - patrí k rozpustným vlákninám, bráni vstrebávaniu cholesterolu a tukov z čreva,... atď
xanthan - zahusťovadlo, stabilizátor, nie sú známe žiadne negatívne účinky a podobne si môžete naštudovať o každej látke v zložení.
Je to ako náhrada 1 jedla počas dňa, najlepšie raňajok, pričom je na koktaili napísané že to máte kombinovať so zdravou a vyváženou stravou a nie jesť len koktail, treba čítať s porozumením. Za vývojom stojí vyše 300-členný tím lekárov a vedcov medzi nimi aj ocenení nobelovou cenou za medicínu, tak prečo myslíte že je to odpad? Prečo športovec ako Cristiano Ronaldo by tieto výrobky jedol keby to bol odpad a vypadávali mu z neho vlasy?
Povedzte mi keď sa venujete kulturistike aké doplnky jete vy a či sú ocenené nezávislými organizáciami a vyhrávajú nejaké ceny a stoja za nimi lekári a vedci. Dnes bez výživ. doplnkov je ťažké zo stravy získať výživu. Zelenina a ovocie, mäso a všetko je dopestované a chované na chemikáliách, preto dnes by ste mohli zjesť 10 banánov aby ste prijali takú výživu ako kedysi z jedného.
@marion09 no tak nechápem prečo ste tu prišli komentovať 🙂
@anastazia144 z nudy
@anastazia144 asi tak... Nemám viac čo k tomu dodať. Amen.
@anastazia144 a tak ja sa tu svami nebudem hádať ako malý chlapec zjedzte si aj tonu herbalu len som poukázal že za tu cenu vám spravím 2x tolko množstva a zložením uplne iní level 🙂 ale tažko vysvetliť človeku čo vie od doplnkoch výživy len h.... nechcem si tu nič dokazovať ani vám nebudem písať moje životné úspechy lebo by som vás len zahanbil.. čo to o doplnkoch výživy viem... ono stačí napísať napríklad niekomu čo to už dosiahol napríklad v kulturistike ako Adela Ondejovičová,Tomáš Tabačiar,Mozolani atd a rady vám odpovedia čo je herbalfile zač a či je to fakt zázrak na chudnutie lebo vy evidentne nemáte poňatia čo je chudnutie v živote ste nepočula o tom čo je kalorický deficit a že základ tvorí strava a žiadne doplnky výživy .... ale chápem predávate niečo za čím si stojíte ja len ludí dávam do reality lebo taký ako vy zarábajú na hlúposti iních
Vie mi niekto ponúknuť Herbalife produkty s 30% zľavou?

@anastazia144 jesť musím aby som prežila,Herbalife nepotrebujem aby som prezila