Výrobky Herbalife. Aké máte s nimi skúsenosti?
Chcem sa spytat ake mate skusenosti s tymto vyrobkami? Kolko ste schudli za aku dobu atd.?A možte mi niekto povedat kolko tie vyrobky stoja?dakujem
@rozsr ahoj mozes mi akoze vysvetlit ako herbalife vplyval na tvoj zivotny styl dako tomu nerozumiem.. Na fotke vidiet, ze si sa zmenila, ibaze nejde mi do hlavy ze by to slo len vdaka dakym produktom ☹
@hvolkovamirka ano, je to Len vdaka produktom 😊 pretoze je to dlhodoba sales I to at, code zivotny styl... Clovek music chciet, bingo hi do toho nutit nemoze 😀 ja to Len a len odporucam...
ked clovek nechce zmenit nic na doterajsom spravani, neschnudne a nebude zdravy. to je fakt. ak niekto ma seriozny zaujem o zmnu k zdravemu zivotnemu svetovemu zivotnemu stylu pri ktorom zakonite schudne, som tu pre neho 🙂
@hvolkovamirka Určite to nejde len vďaka nejakým umelým ......Niekto to má ako "pomocnú barličku", ale inak zmena stravovania a pohyb v pomere 80%/20% ti určite zaručí úspech a budeš celý život spokojná aj bez nejakých podobných produktov. 😉 Takýmto spôsobom som ja dala dole -13kg za 3 mesiace a ešte viac na objeme....🙂 a to bez nejakých podobných produktov.
@evittam laskavo ma neoslovuj... Tebe som nic nepisala... Ona sa na to pytala, napisala som SVOJ nazor... Nikoho nezavadzam, takze,sa ukludni a mna z tvojich negativnych postrehov vynechaj 😘 dakujem... Ja si to obhajovat budem, lebo mne to pomohlo... Napisem to tu uz xkrat... Nie na chudnutie ale zo zdr problemov... Plus som sportovec... Pekny dnik 😁
@laskamoja123 kde kupujes?
Budem objednavat produkty, nema niekto zaujem?
@nais20 napisem ti spravu
od sponzorky so zlavou
@nais20 od sponzorky berem vsetko
@evittam uz som to tu velakrat pisala... Ja som trpela anorexiou, nastastie je to za mnou 👏 upravilo mi to chut do jedla... Dalej zlata zila, stolica raz za tyzden, krvacanie, neskutocne bolesti, unava, vypad vlasov... Teraz? Zlata zila nikde, stolica kazdy den, bezkrvacania, citim sa vitalnejsia, is ako sportovec beriem od nich aj h24 co je tied neskutocna vec... Is som si tiez pred tym citala o tom veeela neg postrehov... Ale vyskusala som... Nelutujem... Neplanujem s tym prestat... And z daleka to nie je najdrahsia vyziva na trhu... Tak len tolko 🙂
@helulik Aha, a chceš tvrdiť, že si vôbec nezmenila nič iné vo svojom živote čo sa stravy, životného štýlu a podobne týka a len si začala brať uvedené produkty?
A ak nie - tak v pohode- veď každému vyhovuje niečo iné. Ty to berieš kvôli svojim zdravotným problémom....Ale tu sa skôr bavíme o tom, že niekto tu tvrdí že len a len tieto výrobky mu pomohli schudnúť a nič iné a popri tom vôbec nezmenila dotyčná stravu, nepridala pohyb ani nič iné....🙂 A mne je v konečnom dôsledku srdečne jedno kto za čo vyhadzuje peniaze a čím sa "napcháva", len tvrdím, že nie je pravda, že ak začnem piť nejaký koktejl od Herbalife a nič iné vo svojom životnom štýle nezmením tak schudnem za 4 mesiace 10 kg.
@evittam ja osobne som nezmenila nic... To ti moze potvrdit hocikto z mojich blizkyvh... Ale tak ak sa bavime teda o chudnuti, kazda mame iny metabolizmus... Niekto schudne skor, niekto neskor... A nie je to len o koktejly... Tam sa cisti cely clovek a podobne... OK, mier... Nejdeme sa tu tahat za slovicka...
@helulik Jasné, súhlasím. Ale nikto ma nepresvedčí o tom, že ak bude piť len nejaký koktejl, čajík a neviem čo a bude "žrať" tak ako doteraz a bude sedieť pred TV tak schudne za pomoci uvedených výrobkov - také totiž neexistujú - to by neboli obézni ľudia. 😉 A to môžeš mať metabolizmus aký len chceš. 😉
@evittam - je uplne jasne, ze ak si clovek mysli, ze aj ked nic nezmeni vo svojom zivotnom style a pomedzi vyprazane rezne a jaternice si slahne koktejl, ze schudne, tak "to se plete". to je jasne, ze neschudne! v celom herbalife ide o zmenu zivotneho stylu. a kto to nepochopi, nikdy neschudne. tie koktejly su vlastne nizkokaloricke nutricne vyvazene jedlo. to znamena, ze ti to nahradi jedno jedlo. z piatich jedal denne si namiesto klasickeho jedla das 2x koktejl. vies, ak niekto nevie, ako si pripravit nizkokaloricke nutricne vyvazene jedlo, je toto prenho vyborna pomocka. resp. ak nema cas. koktejl mas hotovy za 1 minutu. takze, nikto sa tu s tebou nehada, ze sa chudne len vdaka produktom. distributor ma mat funkciu vyzivoveho experta, je tu od toho, aby klientovi nastavil aj spravny zivotny styl, jedalnicek, pitny rezim a ano, aj pohyb, a produkty su v tomto len velmi velmi dobri pomocnici. ak toto nevie distributor spravit, nie je dobry. s produktami ma skusenosti vela ludi, aj na Slovensku ale hlavne vo svete, kazdy rok ma herbalife viac a viac zakaznikov. tak to asi o niecom svedci 🙂
@squishy Tak ja našťastie nie som až taká lenivá aby mi robilo problém naliať si mandlové mlieko a rozmixovať v ňom napríklad banán - stále lepšie ako umelé svinstvo typu Herbalife a ostatné. Ale nikomu to neberiem - kto je lenivý nech vyhadzuje 50Eur za krabicu sušeného mlieka-veľa šťastia. Ja som dosiahla čo som chcela vyváženou a zdravou stravou a cvičením a som na seba hrdá a som so sebou spokojná. Vyzerám a cítim sa fantasticky aj bez podobných produktov. To je všetko odo mňa k tejto téme.

@squishy A čo z toho ak si prečítam zloženie?! Nič zdraviu prospešné, neumelé a podobne tam bohužiaľ nevidím....Ale jasné, inak súhlasím s tým, že každý máme svoj názor - tebe sa páči Herbalife a ich umelé výrobky a nikto ti nebráni ich používať. 😉
A na čo budem piť taký umelý "sajrajt" keď schudnem aj bez neho a samozrejme len s ním určite nie. 😉 Ospravedlňujem sa za výraz.
A protirečíš sama sebe - píšeš:..."nebudem sa tu hadat, kazdy ma svoj nazor a to je super. neviem si predstavit svet, keby vsetci mali rovnaky nazor a pacili sa im rovnake veci..." - ale ak ti tu niekto napíše iný názor - proti tvojmu, taj je "hejter", neznalý veci, nikdy nečítal zloženie výrobku a podobne....Ale chápem - prišla si na to, že tu so svojimi obchodmi nepochodíš...Aj tebe pekný deň želám.🙂