icon

Výška ženy

12. nov 2022

Ahojte.. napadla mi taká vec.. meriam 162cm, som dospelá, už nenarastiem (mam 25).. vždy som si myslela, že to je klasická ženská výška, nikdy som to nijako neriešila, až do včera.. moja sestra má 14r a je vyššia ako ja.. naša mamina je vysoká rovnako ako ja.. a teraz mali v triede rodičovske združenie a baby z triedy čakali svoje maminy vonku pred triedou a baby sa čudovali, že je naša mama taka nízka a ja sa pýtam že a kto je ešte taký nízky ako naša mama a sestra povedala že nikto... 🤯 A v poslednej dobe som si aj ja všimla, najmä v obchode že väčšina žien su o hlavu a viac vyššie ako ja 😁 tak je to celkom pre mňa také prekvapko, že teda som asi fakt malá 😂

Strana
z8
petkazamborska
Autor odpoveď zmazal
anonymous87
17. apr 2023

@petkazamborska ale to nemusi suvisiet s vyskou. Ale proste s povahou. Ak si velmi vysoka (co je ale relativny pojem), tak teoreticky su vsetci od teba nizsi. Tak ako ja. Ja som trpaslik, tiez som zazila kadeco, ale kedze som malinka a 80-90% ludi, zien je odo mna vyssich, tak by som mohla tvrdit, ze od vyssich kolegyn a zien som zazila vselijake reci. Ale ono to s vyskou asi nesivisi. Proste ked je niekto blb, tak je blb. Ci ma 180 cm alebo 140 cm. Rozumies co chcem povedat? 🙂
Ano samozrejme, su aj zakomplexovani jedinci. Ale to uz je ina kapitola

petkazamborska
17. apr 2023

baby a ked vas mozem poprosit , my vysoke nemozeme za svoju vysku, tak ako vy nemozete za tu vasu , ked som nastupila do prace velmi ma vecne riesili aka som vysoka, najma nizke kolegyne bol to brutal, este viacej , akoby dopredu sa so mnou nechceli bavit , ja by som kazdemu dopriala aj po 10 cm , nizke mate obrovsku vyhodu ze mozete chodit s kazdym chalanom ...

anonymous87
17. apr 2023

@petkazamborska ser na take kravy. Podla mna mas stihle dlhe nohy a oni ti zavideli 🙃
Vy vysoke zas vsade dociahnete. Ja velmi casto vyzeram komicky v obchode 😂
Kazda vyska ma svoje plusy a minusy. A presne nikto za nu nemoze. Ale vsetky sme krasne ✌️

petkazamborska
17. apr 2023

@anonymous87 no ked ti to povedali na priamo ze si vysoka tak asi to s tym suviselo, este sa nam stalo pred asi rokom ze mi jedna kamoska povedala ze vysoke chude baby su povazovane za transexualov , ona ma 168 cm , to ma dost dostalo... a to uz pocul aj moj muz a ten bol teda od nej tiez dost nemilo prekvapeny...co povedala...

anonymous87
17. apr 2023

@petkazamborska no to su blbky. Mne raz jedna kamoska povedala, ze ja si nikoho nenajdem, lebo nizke baby sa nikomu nepacia. Mala som asi 15 rokov. Dost ma to vtedy zobralo. Ale rokmi som pochopila, ze to tak nie. Kazda jedna “vyska” si najde toho svojho

petkazamborska
17. apr 2023

@anonymous87 chudatko ...fuuu...sila.och.....ako ty hovoris je to indi vindi , a vsetky vysky maju svoje super plusy ...

anonymous87
17. apr 2023

@petkazamborska a paradox je, ze ona mala tiez ledva cez 160 cm 😂 ale take veci uz neriesim. Ono ja stale tvrdim, ze krasa (do toho spada aj vyska, pritazlivost, charizma) je velmi relativny pojem. Pretoze kazdemu sa paci nieco ine. Kazdemu oku ulahodia ine veci. A deti tiez ucim, ze to ze sa mi nieco nepaci, neznamena, ze to je skarede. Ale proste nie je to len pre nase oko lahodiace 🤷‍♀️

petkazamborska
17. apr 2023

@anonymous87 si zober ake zranenia ti taketo veci dokazu sposobit ...a ano presne mas super pristup ...aj ja som si stale povedala ze len jeden jediny staci :D no teenegerom nezavidim , mam aj neterku takuto vysoku , a stale ked tu dojdu z cr, tak minimalne jeden den si stale s nou dam a kecame o takychto veciach ...aj s mojimi malymi , tiez ma obrovsky problem so sebaprijatim , lebo ma este akne ,...tak to beriem ako osobnu misiu , ju stale povzbudit ..sranda je ked pride k nam do fitka ako na nu reaguju krasne chalani ...stale ju nalicim , a nafotim ako modelku ...

Strana
z8