Vysnívala sa vám tvárička vášho bábätka?
hovori sa,ze tehotnej zene sa vysniva ako bude vyzerat vase babo ked sa narodi.
pripojte sa ak ano
Mne sa snivalo par dni po otehotneni ze mam male babetko s ruzovou ciapkou. Rano som sa zobudila a bezala kupit test. Bol negativny ( jasne vsak som bola tehotna len par dni) ale tusaka ze som v tom som sa uz nezbavila. Potom sa mi o malej snivalo ked som bola asi v 6 mesiaci. V tom sne ale uz bola asi 7 - 8 rocna, ale myslim ze sa velmi podobala na seba ( aspon farba vlasov a oci zatial sedi uvidim ako sa este pomeni tvaricka)
Pitala som sa mojej mamy, tej sa sice ziadny sen nesnival ale predstavovala si nas ( mna aj segru) presne tak ako vyzerame. Myslim ze podoba a pohlavie dietatka sa daju ako tak odhadnut , zalezi na tom ako mama pocuva svoju intuiciu
ahojte,
mozno to znie neuveritelne,ale mne sa o mojom syncekovi snivalo ked som mala 6rokov, 12rokov predtym ako sa narodil :D ale ten sen si pamatam ako dnes....maly chlapček s kučeravými vláskami bežal ku mne a ja som bola velmi stastna....myslela som si že to bol moj najmladsi brat ktorý sa zanedlho narodil,ale nikto v nasej rodine nemal a nema take kučerave vlasky...postupne mi dochadzalo ze to pravdepodobne bude moj syncek,aj ked sa na mojho najmladsieho brata a svojho uja velmi podoba.........
nie 12rokov ale 16rokov ,mala som 22 🙂
je to zaujmave.napr ja ked som otehotnela tak mojmu muzovi sa snivalo o babatku-urobila som test a bolo to tam.
potom pred mesiacom sa mu snivalo ze vyera ako on len z modrymi ocami a mne pred tyzdnom to iste.
mozno sa to vysniva osobam ktore su nejak viac senzibilne
sniva sa nam zvycajne o tom, cim sa zaoberame casto v naosm podvedomi a vedomi pocas dna 😉 ... a na co intenzivne myslime, co si predstavujeme alebo velmi zelame ... a v noci potom mozog "upratuje" 😉
ano z casti.ale napr.ja vobec nemyslim nato ako bude vyzerat a predsa.kamoske to iste.a mala bola presne taka ako v sne
ano, mne sa asi v siedmom mesiaci snivalo, ako bude vyzerat nas Davidko a bolo to tak 🙂
tak mne sa v prvom tehotenstve neustale snivalo, ze mam synceka a dojcim ho, pripadne som ho mala v naruci a hojdala, mal modre oci , videla som ho vo veku asi 3-5 mesiacov a podobal sa na seba, aj on ma modre oci a stale bol na prse, bol strasny zavislak, takze sa mi splnil moj sen.
len teraz som tehotna druhy krat, o dojceni sa mi vobec nesniva, o dietatku len uplne zbezne, obcas, malokedy a najskor, ked som este nevedela co to bude , tak sa mi snivalo so strasne skaredym dievcatkom, podobalo sa na dceru Fanntozziho, len taku malu, asi 2-rocnu, normalne som sa s nou musela skryvat, lebo bola taka skareda, tak to fakt neviem co si mam o tomto mysliet 😀 a cakame inak synceka, potvrdene viackrat, vratane 3D, ale tvar nam neukazal, teda len z profilu, skaredy vobec nevyzeral, videla som podobu s prvym syncekom- bracekom.
ja som mala na zaciatku tehotenstva tiez sen, ze mam dievcatko, malo velke tmave oci a tmave vlasy. nakoniec to bolo ozaj dievcatko a vyzeralo ako v tom sne-az na vlasy-tie ma svetle.
mne sa snivalo, ze kupem tmavovlase hnedooke babatko a obe moje dcerky su modrokole zlatovlasky..
tak ze by tretie? 😵
ale to az niekedy v buducnosti 😉
myslim si ale, ze na tom nieco bude, predsa len intuicia a vnutorny pocit spravi vela, a aj predstavivost
mne nie 😀 snivalo sa mi, ked som bola tehotna, ze uz sme mali malicku doma, este som si v tom sne hovorila, ze sa mi to sniva a ze sa aspon pozriem, ako bude mrne vyzerat, ale veru to nebola napokon ona 😀
mne sa nedavno snivalo,ze sa mi narodilo dievcatko a nevedela som sa od neho odtrhnut. za dva tyzdne idem na sono a mozno sa ukaze co to bude. uvidime,ci sny nieco znamenaju 🙂
Mne sa snivalo pred par dňami že som porodila dievčatko a že som s ňou bola na prechádzke prebalovala som ju a davala papať nerozumiem tomu 😒
Nina z Blavy
a snivalo sa mi o takej znamej nebola tehotna vtedy a snivalo sa mi že sa s kočikom prechadza a naraz sa dozviem že je tehotna a prechadza sa s kočikom čiernym ako sa mi aj snivalo a druha bola tehotna a snivalo sa mi že bude mať dceru a za kratko sa jej dcera narodila 😉
ahojt baby mne sa tuto noc snivalo ze som prebalovala strasne malicke babo bolo to dievcatko ale neviem ci som tehotna aj ked sa snazime s muzom....myslite ze mozem byt?
ahoj baby mne sa tuto noc snivalo ze som mala chlapceka vyzeral ako moj drahy ked bol maly uplne sa podobal nanho. 🙂 a pred tym noc sa mi snivalo ze som mala dievcatko a ze tiez sa podobalo nanho hehe tak ja uz neviem co to bude 🙂 este sa nacakam kym mi povedia co to bude ale nam je jedno co to bude len nak je zdravucke 🙂 len viete ako to je clovek je zvedavy 😀
Aj mne sa dnes snivalo, ze drzim v náruci mojho maleho synceka, tak uvidime 🙂 hlavne, nech je zdrave 🙂

mne sa este o nasom dietati nesnivalo, ale ja uz mam foto z 3D, takze predstava tam nejaka je 🙂
a o tejto povere som este nepocula 😅 😕