Vystúpi Slovensko z NATO a EÚ?
Pýtam sa vážne. Myslíte si, že bude počas tejto vlády referendum o vystúpení z NATO a EÚ? Ak áno, je reálna šanca, žeby si ľudia naozaj zvolili odchod? Hovorím si, že po tychto voľbách ma nemôže nič prekvapiť, ale bola by som sakra prekvapená.
Presne, včera hranatý birmovanec priznal že na Ukrajine je vojna a ľudia tam veľmi trpia 🤔
Tak som na pochybách, pred dvomi mesiacmi vykrikoval, že na Ukrajine sa všade nebojuje, ľudia sa majú dobre, zabávajú sa... A zrazu je tam vojna a trpia 🤔
Čo na to jeho voliči? Asi nič, veď ide podľa scenára neustálych klamstiev
Slovensko podporuje integráciu Ukrajiny. Fico v dokumente poprel sám seba
Fico podporuje vstup Ukrajiny do EÚ a NATO
Čítajte viac: https://svet.sme.sk/c/23315625/robert-fico-ukra...
Takto zradiť ovce 😂
@sevrin To ukazuje, do akej miery je ich myslenie a vnímanie sveta deformované. Normálny človek zvládne zmenu situácie s tým, že ráno napíšem, že ani náboj na UA, poobede napíšem, že pošlem výzbroj, LEBO sa situácia zmenila, alebo som dostal nové informácie, alebo som prehodnotil názor pre to a ono... ibaže títo konšpirátori nepotrebujú žiadne zdôvodnenie, pretože oni ten rozpor vo vlastných vyjadreniach nevidia. Je úplne desivé a zároveň fascinujúce sledovať tie diskusie na internete, v ktorých sú diskutujúci presvedčení o svojej "pravde" napriek tomu, že sú presvedčení, že majú pravdu aj v tom, čo tej prvej "pravde" úplne odporuje.
@gribka1 Veľa času sa tomu venovať nedá, lebo to na zdravého človeka nepôsobí dobre. Otvorím si pár najlajkovanejších komentárov, prečítam reakcie na ne. Ak sa stane, že sa do niečoho (štandardne Blahov alebo Kaliňákov účet) začínam viac, potom nejakú dobu nemám najmenšiu chuť ísť tam znova. Keby som ale teraz bola študentom psychológie alebo kognitívnej vedy, toto by bola moja záverečná práca a postavila by som si na tom veľmi úspešnú kariéru - myslím, že pre neurovedcov a psychológov prichádzajú zlaté časy.

Je to pan strateg.