icon

Vystúpi Slovensko z NATO a EÚ?

10. apr 2024

Pýtam sa vážne. Myslíte si, že bude počas tejto vlády referendum o vystúpení z NATO a EÚ? Ak áno, je reálna šanca, žeby si ľudia naozaj zvolili odchod? Hovorím si, že po tychto voľbách ma nemôže nič prekvapiť, ale bola by som sakra prekvapená.

Strana
z5
bubuska
12. apr 2024

Je to pan strateg.

januarova
12. apr 2024

Presne, včera hranatý birmovanec priznal že na Ukrajine je vojna a ľudia tam veľmi trpia 🤔
Tak som na pochybách, pred dvomi mesiacmi vykrikoval, že na Ukrajine sa všade nebojuje, ľudia sa majú dobre, zabávajú sa... A zrazu je tam vojna a trpia 🤔
Čo na to jeho voliči? Asi nič, veď ide podľa scenára neustálych klamstiev

sevrin
12. apr 2024

Slovensko podporuje integráciu Ukrajiny. Fico v dokumente poprel sám seba
Fico podporuje vstup Ukrajiny do EÚ a NATO
Čítajte viac: https://svet.sme.sk/c/23315625/robert-fico-ukra...

Takto zradiť ovce 😂

annm81
12. apr 2024

@sevrin Fico si snáď myslí, že z tej cesty nenávisti a konšpirácií, ktoré zasial do svojich voličov, je cesty späť?

sevrin
12. apr 2024

@annm81 podľa počtu lajkov to vyzerá že hej, však ovečky sa úplne rozplývajú nad jeho statusmi.

viestta
12. apr 2024

@sevrin @annm81 lahko sa vladne ludom bez pamati. Plati iba to co plati dnes, minulost neexistuje a buducnost len ukaze, co sa bude vtedy hodit.

sevrin
13. apr 2024

@viestta to s pamäťou nemá nič, ale asi tak. Ficovoliči sú úplne zmagorení, fico ráno napíše ani náboj Ukrajine, poobede napíše, že Ukrajinu plne podporuje a oba statusy mu olajkujú úplne rovnako. Podobne ako Nemci boli zmagorení Hitlerom celé roky.

annm81
13. apr 2024

@sevrin To ukazuje, do akej miery je ich myslenie a vnímanie sveta deformované. Normálny človek zvládne zmenu situácie s tým, že ráno napíšem, že ani náboj na UA, poobede napíšem, že pošlem výzbroj, LEBO sa situácia zmenila, alebo som dostal nové informácie, alebo som prehodnotil názor pre to a ono... ibaže títo konšpirátori nepotrebujú žiadne zdôvodnenie, pretože oni ten rozpor vo vlastných vyjadreniach nevidia. Je úplne desivé a zároveň fascinujúce sledovať tie diskusie na internete, v ktorých sú diskutujúci presvedčení o svojej "pravde" napriek tomu, že sú presvedčení, že majú pravdu aj v tom, čo tej prvej "pravde" úplne odporuje.

gribka1
13. apr 2024

@annm81 Ja ťa obdivujem, že dokážeš sledovať tie diskusie. Ja si dávam detox, lebo mi to rozum neberie. Ani nemám odvahu ísť znova čítať tie inteligentné myšlienky.

annm81
13. apr 2024

@gribka1 Veľa času sa tomu venovať nedá, lebo to na zdravého človeka nepôsobí dobre. Otvorím si pár najlajkovanejších komentárov, prečítam reakcie na ne. Ak sa stane, že sa do niečoho (štandardne Blahov alebo Kaliňákov účet) začínam viac, potom nejakú dobu nemám najmenšiu chuť ísť tam znova. Keby som ale teraz bola študentom psychológie alebo kognitívnej vedy, toto by bola moja záverečná práca a postavila by som si na tom veľmi úspešnú kariéru - myslím, že pre neurovedcov a psychológov prichádzajú zlaté časy.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Strana
z5