icon

Vytvorenie účtu na podporu socialne slabych rodin. Vas nazor

kikusa2111
5. okt 2011

Napadlo ma, či by sa nedal vytviriť neaký účet, ku ktorému by mali prístup napríklad len ľudia s banky.Na tento učet by každy kto o nom vie mohol poslať lubovolnu sumu..napríklad 1euro...tento účet by sa zdielal všade aby o tom všetci vedeli...Na koniec by sa peniaze vyuzili pre rodiny ktore to potrebuju..

jarunka111
5. okt 2011

@kikusa2111 júúúj, už je toľko účtov, kde sa dajú posielať peniaze na pomoc, že keby chceme každému poslať, tak nám nič nezostane 😒 Veď je veľa možností, ak chceš niekomu pomôcť, tak si ich nájdeš 😉 A nezdá sa mi to nejako domyslené, že by mali prístup k účtu ľudia z banky.......

kikusa2111
autor
5. okt 2011

@jarunka111 To je pravda nedomýšlala som to len ma to napadlo a hodila som to sem,asi som mala najprv uvažovať🙂 No snažím sa pomoct ak viem...Len niekedy sa dané osoby tvaria ze pomoc nepotrebuju hoci ju potrebuju surne ☹

jarunka111
5. okt 2011

@kikusa2111 je fajn, ak chceš pomôcť aj iným, ale len oni vedia, či ju potrebujú súrne 😉

kikusa2111
autor
5. okt 2011

@jarunka111 No ak niekto nemá elektrinu,nábytok,plyn a miesto koberca len hlinu so základom tak asi hej..miesto 4 okien maju len 1...ostatne su rozbite..a co jedia?co vyzobru a najdu...ale niesu cigani

kawasaki17
5. okt 2011

@kikusa2111 vau, a oni nemaju pocit, ze potrebuju pomoc?

kikusa2111
autor
5. okt 2011

@kawasaki17 Nie,ževraj nie...maju v sebe asi neaku hrdosť.Su traja,otec matka a 14ročná dcéra.Raz som jej dala cisto nove botasky nike a stale ich nosi🙂Ona je tomu rada len jej rodicia su divny

viera27
5. okt 2011

@kikusa2111 a pri zobrani tu hrdost kde nechavaju?

kawasaki17
5. okt 2011

@kikusa2111 tak tomu naozaj nerozumiem, ked potrebuju pomoc, uz len koli dcere by som spravila cokolvek....

kawasaki17
5. okt 2011

a ja mam tolko nepotrebneho oblecenia a topanok, co som si kupila a niekedy som si to ani raz na seba nedala... uf uf uf ☹

jarunka111
5. okt 2011

@kikusa2111 no sme všelijakí, ťažko pochopiť a ešte ťažšie pomáhať 😒

kikusa2111
autor
5. okt 2011

@kawasaki17 ja zas nemám vela,skor malo ale mám teda mala som vela starsich ale este dobrich veci.Dala som ich prave tejto rodine a oni ich predali ciganom..ale ich vec ja som chcela pomoct.Vela ludi si povie:,,a kto pomoze mne" ale pokial podla mna clovek ma co jest a kde byvat...a zabezbecit zdravie dietata nieje to tak hrozne.Ani my nehírime peniazmi..Niekedy sme na tom tiez dost zle...Ale ak mi niekto ponukne pomoc tak ju beriem...nehanbím sa za to a nejak to neriesim..Neviete o niektom kto by tu pomoc prijal?Nikto s okolia?

kawasaki17
5. okt 2011

@kikusa2111 tak to je cudna rodina, das im veci a oni ich predaju ciganom? No ja mam toho naozaj vela, aspon co sa tyka oblecenia, topanok, kozmetiky a tak podobne, ale oblecenie je sekac a cinan a darceky od rodiny, akurat na kozmetike si dam zalezat a na obuvi, tiez nemame peniaze nazvys, ale snazim sa s nimi hospodarit tak, aby boli ucty poplatene, co jest a co sa zvysi tak az potom riesim ine veci, hlavny je ten zaklad...

kikusa2111
autor
5. okt 2011

@kawasaki17 presne tak...jedna známa si najprv nakupi handry a potom sa stažuje že nema peniaze a nech ju všetci lutuju...chodi v drahých handrách a deti spinave v dotrhanom a hladne...nikdy nepochopim naco si potom deti robila..hoci prve mala v 17rokoch a druhe v 19rokoch...joj mimochodom tak ma práve najedovala moja mama...lebo má mala hračky na pdlahe..šak a kde ich má mať?má ich na hranie a nie pozeranie.jedno tričko na posteli a robi hukot akoby vydela krtkov na zemi...mate niektora take skusenosti?moja mama je no.1 super ale niekedy mam pocit ze vsetko prehana

kawasaki17
7. okt 2011

@kikusa2111 tak tej znamej odkaz , nech si prehodnoti svoj rebricek zasad 😒
s cim skusenosti? mamky su uz raz take, ze chcu mat vsade poriadok a myslia si ze musi byt vzdy tak ako oni nakazu, ja som v zasade poriadkumilovny clovek a neznasam neporiadok, ale co sa tyka hraciek maleho, tak to uz neriesim, lebo by som po nom upratovala 100x denne 😉