icon

Vyvolávaná menštruácia

katka1998dubovska
8. júl 2021

Ahojte žienky chcela by som sa spýtať do koľkých dní príde vyvolavana menštruácia a aký je rozdiel medzi normálnu ktorá príde sama ci je tam nejaký rozdiel v bolesti alebo niečo podobné

dijka123
8. júl 2021

@katka1998dubovska ahoj do dvoch dni by ti mala prist no niekedy sa stava ze sj tri od podania agolutinu

aduszia
8. júl 2021

@katka1998dubovska ahoj ja som vždy mala intenzívnejsie bolesti, ako keď som dostala normálne je to rôzne ako kedy. Naposledy keď som mala s vyvovalania tak som mala iba 4 dní a to špinenie. Akurát som bola včera aj ja na injekciu a dala mi dvojitú ešte mi nedošli ale stále ma boli podbrusko neznesiteľna bolesť tak uz si viem predstaviť aké budú bolesti keď dostanem😒

veronice
8. júl 2021

Len raz som si dala vyvolat... Chystala som sa k moru, bola som pubertiacka... Mne zostalo tak priserne zle, ze musela prist po mna mama do skoly, uplny kolaps... Takze to bolo prvy aj poslednykrat 🙈🙈

katka1998dubovska
autor
8. júl 2021

Ďakujem za rady

gabika8855
8. júl 2021

No mne do 7-10 dni po podani injekcie prisli...ale to ti dr.mala povedat z edo kolkych dni pridu cca....a nezbadala som rozdiel medzi tym len ma bolel zadok po podani injekcie