icon

Vyzdvihne balíkomat zásielku po polnoci

deedol
12. aug 2025

Ahojte, ak stiham vyzdvihnut zasielku z packety az po polnoci, vyda mi ju box? Fyzicky tam este bude, lebo pridem tesne a kurier v noci asi nechodi, ale nema niekto skusenost, ci sa to nejako nezablokuje? Dakujem za info 🙂

zuzacka16
12. aug 2025

samozrejme, v tomto je výhoda boxov, že môžeš si vyzdvihnúť, kedy chceš 😉

janai1
12. aug 2025
@zuzacka16

samozrejme, v tomto je výhoda boxov, že môžeš si vyzdvihnúť, kedy chceš 😉

@deedol už nemáš možnosť predĺžiť uložnú dobu v appke?

glade22
12. aug 2025

Podľa mňa kym tam zásielka je, je aktívny aj ten kod.
Akože predstavujem si to tak, že keď príde kuriér, povybera zásielky a deaktivuje kódy, ale je to len moja predstava 😁

zuzacka16
12. aug 2025
@janai1

@deedol už nemáš možnosť predĺžiť uložnú dobu v appke?

@janai1 áno, dá sa aj to, ak nestihneš vyzdvihnúť zásielku v požadovanom termíne..

janai1
12. aug 2025
@zuzacka16

@janai1 áno, dá sa aj to, ak nestihneš vyzdvihnúť zásielku v požadovanom termíne..

@zuzacka16 nechcela som tam zdieľať aj tu tvoju odpoveď. Pýtala som sa autorky, ak už predlzila, tak ďalšiu možnosť nemá

deedol
autor
12. aug 2025
@janai1

@zuzacka16 nechcela som tam zdieľať aj tu tvoju odpoveď. Pýtala som sa autorky, ak už predlzila, tak ďalšiu možnosť nemá

@janai1 uz som predlzila, ale aj tak nestiham, da sa predlzit len raz. Preto ma zaujima, ci ma niekto skusenost, ci sa ten kod deaktivuje sam alebo az ked pride kurier.

rozculena
12. aug 2025
@deedol

@janai1 uz som predlzila, ale aj tak nestiham, da sa predlzit len raz. Preto ma zaujima, ci ma niekto skusenost, ci sa ten kod deaktivuje sam alebo az ked pride kurier.

@deedol nemôže ti to niekto vybrať?

deedol
autor
12. aug 2025
@rozculena

@deedol nemôže ti to niekto vybrať?

@rozculena keby mohol, tak by som sa nepytala 🙂

moonlight1210
12. aug 2025

Uz som odtial raz vyzdvihovala po polnoci. S malou dusickou, ze to uz nepojde. Zasielka bola na dobierku, este som musela robit aj platbu (applepay).
Kym zasielka svieti v appke, tak to ide a da ti kod (aspon vtedy na jar to este slo).

Podobne slo kedysi vyzdvihnut baliky z balikoboxu posty do cca 6:00 rano na druhy den po uplynuti lehoty. Ci sa to stale da, to neviem. Vyzdvihla som si ho tak asi pred polrokom, ked som rano s malym dufanim palila do boxu, lebo som zistila, ze som si zle pozrela dni.

deedol
autor
12. aug 2025
@moonlight1210

Uz som odtial raz vyzdvihovala po polnoci. S malou dusickou, ze to uz nepojde. Zasielka bola na dobierku, este som musela robit aj platbu (applepay).
Kym zasielka svieti v appke, tak to ide a da ti kod (aspon vtedy na jar to este slo).

Podobne slo kedysi vyzdvihnut baliky z balikoboxu posty do cca 6:00 rano na druhy den po uplynuti lehoty. Ci sa to stale da, to neviem. Vyzdvihla som si ho tak asi pred polrokom, ked som rano s malym dufanim palila do boxu, lebo som zistila, ze som si zle pozrela dni.

@moonlight1210 dakujem za info 🙂