icon

Výživový doplnok Super prsia. Akú máte skúsenosť?

infatti
29. máj 2011

vraj to funguje, ale ja potrebujem realne odpovede nie zo stranky kde je reklama, dik 🙂

matildamt
24. máj 2012

@adinek ahoj,nie kupila som si to 90kapsulove,lebo neni až take drahe.Ja sa chystam tiez vyhrať autíčko,vyzra super🙂

lenarapn
25. máj 2012

caute, mne dnes prisli 90tky... Tak som zvedava, ked sa nedostavi primarny ucinok dufam, ze aspon tie ostatne veci sa upravia...aby to nebola az taka skoda penazi.

elenaakiko
28. máj 2012

ja ich beriem už 2 týždne a zmena žiadna ☹ ak by ste mali niektorá záujem, tak mi napíšte IP a môžme sa dohodnúť na cene. nejdem ich už ďalej brať, veď účinok sa mal už dávno dostaviť a ešte k tomu mám aj iné zdrav. problémy takže mám tabletiek až až 😒 snáď niektorej inej zaberú 😉

blue_eyes
28. máj 2012

Baby neblbnite, lacnejšie a bez újmy na zdraví Vás výjde chirurgický zákrok..ako pchať do seba takú chémiu....a to že sú v zložení akože bylinky to nemusí byť až také 100%, veď sa pozrite ako vyzerá Judinyova..jak vychrtlá vyžla, predstavte si ju bez make-upu....je total strhaná.....fakt neblbnite ...

miskakyska
28. máj 2012

@blue_eyes ani chirurg.zákrok nemusí skončiť bez ujmy na zdraví :o)) Judínyova bola maska už aj pred tym ako začala éra tych jej tabletiek

blue_eyes
28. máj 2012

radšej by som riskla umelé kozy ako tie tabletky 🙂)) šak ale baby, svojim manželom a partnerom sa určite páčite také ake ste 🙂

lesana3
29. máj 2012

@matildamt
tiez som spokojna s efektom aj som schudla asi 5 kg vobec som nemala chut vecer do jedla a prsia mam pevnejsie po com som vzdy tuzila.

lesana3
29. máj 2012

@hencsi04
Ja som uzivala to 180 tabletove balenie a dkonca som schudla 5kg tak ho skus douzivat

matildamt
30. máj 2012

@pringles
Ahojte,ja som pozerala Telerano ktorýsi den na Markize a bavili sa tam o Superprsiach+štihla linia,hovoril tam daky dr.Lužinský a presne toto,ze su to fytoestrogeny,tak netreba čakat že te prsia budu uplne tvrde ako silikony.Vyhladajte si to na nete,bolo to tusim 24.5.12,celkom zaujímave

matildamt
30. máj 2012

@elenaakiko ahoj,učinok sa dostaví neskor hadam,tam sa pise ze do 10 by sa mal ale hlavne je to ze sa ma vyuzivat cela ta kura,čo je 180tab tak nehadz flintu do žita ako sa hovorí a ber to dalej,aj centrum ked si kupis tak sa ti nedoplnia te vitaminy hned ale az po dakom mesiaci,takze veselo papaj a hadam budes milo prekvapena🙂

matildamt
30. máj 2012

@lesana3
..ja tiež začinam uberat na vahe a popritom sa stravujem bezne a to mam sedave zamestanie,stravu 5 krat denne..takze toto ma tešííííííí.To by sa mi s Decolenom nestalo,uz len kvoli chmelu som si ho nekupila,kazda isto vie čo robí chcel s telom,vrrrrrr,rozkysnuta by som bolaaa a za te prašulky,nie nie

matildamt
30. máj 2012

@miskakyska
Neni to vsetko o Erike,len je proste tvarov nejakeho produktu a je znama tak prečo nie.Ja by som tiez chcela byt napríklad a na druhej strane kto kedy pouzil proti nej daky dokaz ze ma urobene te silikony ked je stale v tejto aferke spomínana,,??ja som teda nepočula nič a to ju sledujem,mat 37 a mat taku figuru by som chcela aj ja

miskakyska
30. máj 2012

@matildamt :o) no pár rokov si jej ubrala ale neva..taka maska mi žily netrhá...keby si mala x procedur za sebou čo má ona,budeš jasnačka taká istá...

miskakyska
30. máj 2012

..nechcem nikoho uraziť,ale taká ako je Erika J. by som nechcela vyzerať ani zadarmo.. :o))
@matildamt ja som sa tu ohlásila nie kvôli Erike..kukaj vyššie

matildamt
30. máj 2012

@miskakyska asi som slepa ale nevidím xixix,napis este raz mam v tom chaossss 😀

matildamt
30. máj 2012

@vlastusss ahooj,no ja som mala tiez o dost vačšie prsia,aj sa zmensili aj som schudla teraz ako uzivam SP,takze neviem čo je lepsie ale isto mam pocit aj moj priatel ze aj na vzhlad a ohmat su prsia ine ako boli.Uz mam aj krem a sa mi vidí že pomaly ale isto mi vyhladzuje strie z prs,aspon to zjemnilo určite.Pozerala som si aj stranku www.superprsia.sk a tam odporučaju uzit celu kuru a kombinovat s kremom,tak idem nato.

matildamt
30. máj 2012

@lesana3 presne ani ja už nemavam taku chut do jedla večer ako som mavala,predtým som aj 2-3 krat večer jedla,teraz dam jednu večeru a uz ani nedobkam do ničoho .

matildamt
30. máj 2012

@miskakyska no tak to je fakt,ale mne sa celkom pači 🙂)))ubrala som jej no,som sa sekla zradila ma klavesnica🙂)))

miskakyska
30. máj 2012

@matildamt :o)) ..Erika bola v tom nevinne....jednej osobe som písala,že ani ľahnúť pod nôž miesto tabletiek nie je bohviečo...veď tu nie je toho toľko,aby si to nenašla ma nešštvi 🙂)

matildamt
31. máj 2012

@miskakyska aháááááá,no ja som uz zvazovala kadečo tiez,uvidim čo spravia sp s mojim telom🙂))

miskakyska
31. máj 2012

@matildamt držím palce..aby si bola hlavne spokojná!!

domigb
2. jún 2012

Baby vybrala som celý rad super psr..teda tri balenia aj ten krém a niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiič 😀 nie žeby som neschudla,to som neportebovala,ale na prsiac nie je vidieť ani ťuk... 😲 Mohla som mať 100 eur a sporiť na implantáty...Ináč ked sa tu bavíme o Erike neverím,že ona nemá silikony... 😎

tinaff
4. jún 2012

Ahojte ,mne to vobec nezabralo asi v spojitosti s HAK 😒

klara78
5. jún 2012

Ahojte, mám 2 deti.. ked som kojila som mala prsia krásne plné.. no už 3/4 roka nekojim.. a prsia hrôza ako ochabli.. a to mam košík D takže podprda plná, no ked ju dám dolu.. prsia skoro na páse ☹ takže zaujíma ma či by mi to pomohlo len na vyplnenie.. inak beriem HAK.. tak dufam že to neva.. Mám z toho hrozné komplexi.. 😒

klara78
5. jún 2012

tak objednala som ich.. uf.. dúfam že pomôžu 🙂 Za aký čas vám prišli ked ste ich objednali priamo u nich??

ajka1515
5. jún 2012

Chcem sa opýtať ci nebudem mat problém keď si dám poslat vyzivovy doplnoksuper prsia stihla línia zo sloveska do írska či je to tu legalne nemáte niekdo s tím skúsenosti prosím pomôžte mi.

lenarapn
6. jún 2012

zajtra je 14 dni co to beriem a absolutne ziadna zmena, ako keby som cukriky jedla... :/ Doberiem balicek, uz davno som chcela nieco take vyskusat.., vyskusala som na vlastnej kozi....uz nikdy nic podobne nekupim. Treba sa zmierit so svojim telom, treba cvicit a byt fit - prsia su druhorade!

@klara78 v stredu rano objednala a v piatok rano som mala v schranke listok z posty....

matta308
10. jún 2012

@matildamt Ahoj, vidim,ze mas dieta,tak predpokladam,ze si aj dojcila..🙂 tak mam otazocku...ja mam sice male prsia,ale aj mi to vyhovuje...lenze ich mam po skonceni dojcenia velmi ovisnute,takze sa ta chcem spytat,ci ti spevneli...lebo ja by som si ich kupovala len kvoli tomu...dakujem za odpoved..🙂

karlinka84
11. jún 2012

No, tak aj ja som si ich objednala, budem Vás informovať. Som strašne zvedavá 😀

marselina127
13. jún 2012

@heriet a zabralo to???