Výživový doplnok Super prsia. Akú máte skúsenosť?
vraj to funguje, ale ja potrebujem realne odpovede nie zo stranky kde je reklama, dik 🙂
ja som vyskusala uz asi vsetky zarucene rady ako mat krasne a pevne prsia, ale ziadny velky zazrak sa nekonal. kremiky, masticky, olejceky a doplnky vyzivy, to je cisty marketing, ako z ludi vytiahnut peniaze. silikonove implantaty by som si nedala. z toho mam obavy a zvlast po tom, ako sa prevalili rozne kauzy. okrem toho silikony uz na prvy pohlad rozoznat a pripadala by som si divne. vo februari som si dala "urobit" prsia na bratislavskej klinike medicom vip. tam sa specializuju na tumescencnu liposukciu. je to taky “presun” buniek z jednej casti tela do inej. som nadmieru spokojna a manzel sa na moje “nove” prsia nevie vynadívať. a keby len to 🙂)) vyzeraju naozaj dobre a hlavne su moje vlastne, ziadna umelina 🙂
Absolutna SOMARINA zobrala som 3 balenia a nic...
@jullinkaba
Dobre si spravila ze uz nepchas tie tablety do seba
a chcem vam povedat ze tie tabletky neuzivajte lebo ERdza ma silikony nema To stych tabliet
😠
a zistila som ze ericka ma silikonove cecky priznala to 😀
Niekomu pomoze, niekomu nie. Ale urcite je omnoho lacnejsi ekvivalent - a to vyrobit si tieto lieky sam. Na stranke http://www.predajbylin.sk/ si mozte objednat taku istu zostavu bylin, aku obsahuju VSETKY lieky slubujuce narast poprsia: angelika lekarska, benedikt, fenikel, grecka senna a Saw palmetto. Ak objednate po 200g bylin, tak mate 1 kg bylin (mate co robit to minut) za cca 20€ - co je len zlomok ceny za lieky na rovnake obdobie uzivania. Ci si to budete drvit a jest, alebo robit z toho caj alebo ako to budete uzivat, je len na vas. Odrazom moze byt odporucane davkovanie feniklu pre rast poprsia - 8 semiacok denne. Cize si celu tu zmes mozte rozdelit podla tohto aby to tak cca vyslo. Myslim si, ze za vyskusanie to stoji, za prve mate istotu, co davate do svojho tela (pri tabletkach nikdy neviete) a za druhe, ak prsia nenarastu, je milion dalsich oblasti, pri ktorych tieto byliny pomahaju a istotne neuskodia. Ked uz, tak radsej toto a 20€ mi nebude luto vyhodit za 1 kg bylin, kde mam istotu ze tak ci onak robim svojmu telu dobre.
Ja so už dobrala celú dávku 🙂 . no a čo mám povedať - 😀 1 číslo hore, 5 kg dole§ Pre mňa ok tabletky, lebo aj pokožka je bez chybná 🙂 ,treba si to vyskúšať, podľa mňa stojí to za to, ale treba dodať, že nie sme rovnaké, nemusí to vyjsť, ale každá sa rozhodnite za seba. Toto je moja skúsenosť 😀
ja sa chcem opýtať: či sú tie tabletky na chudnutie a na rast prs? ja nepotrebujem schudnú lebo ked som naposledy schudla 3kg tak to išlo dole najmä s prs.....teraz ma to hnevá ale ja som chudá takže tam nenaberem. rada by som mala pevné trojky ako ked som kojila....teraz som taká vycucaná že mám z toho mindráky.....najviac ma zaujíma, či je to aj pre mna (na vyplnenie) alebo len pre také čo majú pevné prsia a chcú ich zväčšiť ako Erika.... dakujem 🙂
naozaj funguju? stale po nich pokukujem ale moc tymto tabletkam a kremom neverim 😕
baby a kolko to stoji ?
ahojte babenky ja som si kupila pred mesiacom a musim povedat ze sa mi zlepsila plet schudla som uz2 kilecka a prsia sa upravuju citim vnich taku mensiu bolest takze asi to fakt funguje je pravda ze kazda sme ina a este ja uzivam len jednu na den 🙂
Tak uz mesiac a pol konzumujem tie byliny, rozmixovane na prasok, tak 1/3 PL 3x denne (niekedy 2x, ked sa pozabudnem). Prsia skutocne troska podrastli, vidno to bolo tak po mesiaci, ale ani nie tak na velkosti, ako na plnosti. Zaroven som zacala s masazami, po troske najprv nasucho, teraz s olejom s vyluhovanou zmesou rovnakych bylin. Kazde rano tak 1-2 minutky zatial. Citim bolest a tlak v prsnikoch, najma vo vrchnej casti, asi ako rastu ci pevneju. Ako vravim, zatial vacsie nie su (stale rovnaka podprda), ale su plnsie, vytvarovanejsie a omnoho pevnejsie.
Troska som pribrala, ale nie moc, vobec nevadi, a dobre to vplyva na hormonalnu rovnovahu, to uz teraz vnimam. Menej precitlivela, menzes nebolel, atd. Urcite v bylinkareni pokracujem, je to to iste, prirodnejsie a omnoho lacnejsie ako lieky ;)
Viete co ja si ich tiez idem kupovat.. a je mi jedno ci nezaberu .. bolla by som rada keby zabrali ale ved co spravim.. vy sa stazujete ze vam to nepomohlo alebo ze sa bojite.. tak si dajte predpisat antikoncepciu.. ale myslim si ze asi nie.. ved s tohto sa ani nepribera ani to neni take drahe a mozno vam to pomoze.. a antikoncepcia s tej jedine urcite priberete zmenin vam to cele telo mozno vam ani nenarast a ked ich prestanete brat neschudnete tak lahko tak preco nevyskusat toto.. to vysadim a mam po probleme a mozno mi to aj pomoze...
tie tabletky super prsia fakt funguju (osobne skusenosti), ALE ked raz zacnes uzivat nesmies už prestat. Cize dobre si to rozmyslite, kazdý druhý mesiac 40e na tabletky, nesmies vynechat ani jednoooo... Ja som vynechala asi 2 týzdne a teraz mám mensie prsia ako som mala predtým ☹ ☹
existuju aj tabletky ktore funguju a nemusis ich uzivat stale,tiez osobna skusenost,to zrejme zalezi od zlozenia ale nieje to sranda,rozhadze to hormony,dobre je to pre tie co maju vynechavajuci menzes a problem s otehotnenim,tie to nastartuje,zdrave zeny mozu mat silny menzes ked to beru ale tam naozaj zalezi od zlozenia co v tom je a kolko,mne to zabralo z B mam D a brala som to pred skoro 10 rokmi a stacilo ale menzes som mala vtedy divy ked som to brala ,kazdych 24 dni a vela ale aspon ze zabralo a trva efekt,mam krajsie prsia ako ked som mala 20.
New curves ,kupila som to v USA.
ja som s nimi bola spokojna,ak za tie roky nezmenili zlozenie tak ich mozem doporucit,ja som mala aj krem ale naraz som to nebrala lebo som mala pocit ze je to na mna vela,najprv tabletky a potom som si davala 3 mesiace len krem
Nebrat to s HAK lebo potom ziaden ucinok nebude navzajom sa to bije
ahojte, ak by ste mala niektora zaujem mam na predaj tabletky na zvacsenie poprsia PUERARIA MIRIFICA PURE - D 500, v pripade zaujmu pridam aj blizsie info.

ja ich užívam už mesiac a pol a nič,zatiaľ nemajú žiaden účinok,