Výživový doplnok Super prsia. Akú máte skúsenosť?
vraj to funguje, ale ja potrebujem realne odpovede nie zo stranky kde je reklama, dik 🙂
obe tie to ovocia rastu na strome a sú zdraviu prospešné... 😉
vyskusala som, zial nepomohli, zvysne tablety mam na predaj exp. 09/2015, info cez IP
Ahojte,podla pribaloveho letaku fufam ze zaberie hlavne na PMS.robi mi fakt dost problemy.a neverim ze zväcsi prsia ale skorej spevni.aj tak je lepsie prsia posilit striedanim teplej a studenej sprchy a nejakymi cvikvmi.
😀
Mam na predaj 3 balenia,jedno obsahuje 30ks, exp.2/2015, cena dohodou,info cez ip, ja ich skusit nemozem, lebo stale kojim
@livka283
ahoj za koľko by si ich predala?
@lilly37373 ahoj,mrzi ma to, ale len vcera som ich definitivne predala
@fantasijka ahoj chcem sa opytat ci teda zabrali dakujem
@marcelka11 aka by bola cena? dakujem
@lilien515 tak ako? zabrali tabletky na tie prsia?
@fantasijka ako si dopadla s tymi tabletkami? ucinkovali aj po dobrati, ci?
najlepšie tabletky na zväčšenie sú určite na www.megaprsia.sk
Prsia sa mi po dvoch týždňoch zväčšili v obvode o 3 cm. Už to neberiem asi mesiac a výsledky stále držia, tak som rada. Vyskúšaj aj ty a uvidíš.
podľa mňa Super PRSIA+štíhla línia nie su blud. Aspoň teda mne pomohli. Je jasné že každá má iné telo a na každú pôsobia inak, ale ja som spokojná 🙂 Veď stačí len skúsiť a uvidíte 🙂
Ahojte chcela by som sa opýtať či mate skúsenosť s týmito tabletkami extra prsia plus ďakujem
@ciciusik300 ahoj aj ja si chcem objednať s tej stránky megaprsia ale poraď mi aké balenie si brala a koľko tabletiek ďakujem
ahojte kocky, aj ja mam na predaj tabletky , zostalo mi 110 ks, exp 09/2015 , kto ma zaujem poslite mi IP. kupene cez imperial vitamins 180ks balenie/55 eur, predam zvysnych 110 ks za 30 eur.

NIE,NEFUNGUJE TO!ANI PRD!!!!!!!! 😖 brala som 180 tabletiek+krem a nic,NULOVY efekt.Zase som sa dala ODRBAT!!!!!!Tuzba po plnejsich prsiach je silna a tak necudo,ze na to skocime ☹ pred "Super prsiami"som brala 2 mesiace PUSH UP tabletky,tak v 7 tyzdny,som ich mala plnsie,potesila som sa,aspon tak by mi to stacilo,akonahne mi tabletky dosli,naspät mi splasli 😒 na to som zacala brat "Super prsia" a nic.......akurat plet mam lepšiu a zvysenu chut na sex.....ako vedlajsi"neziaduci"ucinok 😀