icon

Výživový doplnok Super prsia. Akú máte skúsenosť?

infatti
29. máj 2011

vraj to funguje, ale ja potrebujem realne odpovede nie zo stranky kde je reklama, dik 🙂

milan_32
Odpoveď bola odstránená
ekonobejb
Odpoveď bola odstránená
tinusicka
6. sep 2015

Senovka grecka a palmeto,skusali ste niektore z nich? Rozmyslam nad kupou tabletiek senovky greckej.

silvi56
Odpoveď bola odstránená
ivanatim
6. nov 2015

@silvi56 No jasne. Nepridavaj sem reklamy, vazeny predajca...

anicka876
Odpoveď bola odstránená
anicka876
25. nov 2015

🙂

ivanatim
25. nov 2015

@anicka876 A v com ti to akoze pomohlo? Ved tam nic nie je, su tam len vymenovane 3 rozne tabletky na prsia, ktore su neucinne ako uz bolo niekolkokrat v tejto diskusii napisane.

Mimochodom, anicka876 (alebo p.Tekula), tvoje konto na modrom konikovi vzniklo len teraz a mas z neho zatial len tieto tvoje 2 prispevky, cize ja to vidim ako ucelovu reklamu predpokladam, ze na ten prvy produkt Made in China, vsakze? ;)

melanka2
21. jan 2016

Tabletky Superprsia odporúčam. Beriem ich už tretí mesiac a prsia sa mi zväčšiľi o jednu veľkosť.Je to super výsledok. Spokojnosť 🙂 🙂 🙂

ivanatim
23. jan 2016

@melanka2 Jasne, jasne, bláboly si nechaj vies pre koho 🙂 Ten clovek co to predava a vozi sa na Tesle za 75tisic nema tie marže take vysoke len tak pre nic za nic 🙂 je to lacny smejd...ziadne tabletky este nikdy nikomu prsia nezlepsili, iba ak hormonalna antikoncepcia, ale inak ziadne...vzdy je to bud len prirodzeny vyvin, alebo nulovy efekt...

lextra
17. feb 2016

Ahojte zienky. Ostalo mi z 90tich 50 tabletiek. Predam za 18 Eur.

malickamini
31. mar 2016

Ahojte baby poradte mi prosim chcem si objednat super prsia+stihla linia pretoze chcem vacsie prsia a citam ze podaktorym to pomohlo a vsak ja beriem sunyu antikoncepciu na priberanie a bojim sa ci sa tu nebude niako pretinat? 🙂

ivanatim
31. mar 2016

@malickamini Ja ti poradim. ZIADNA tabletka ti prsia nezvacsi. Okrem hormonalnej antikoncepcie, tá moze prsia niekedy zvacsit. Ziadna tabletka obsahujuca nejake bylinky nedokaze prsia zvacsit. Vsetko je to marketing a hlupost ludi, ktori na to naletia. Lacno vyrobia za 1 dolar skatulku a potom vam to predavaju za 30 eur. Na reklamu maju, lebo marža je tam poriadna. A tí "podaktorí" su fiktivne umele konta, su na to dokonca firmy, ktore taketo "diskusne PR" riesia a nechavaju si za to platit. Tabletky prsia este nikomu nezvacsili. Realni uzivatelia su tu akurat tí, co pisu, ze im to nezabralo. Vsetci ostatni su umele konta predajcov...nevyhadzuj zbytocne peniaze do luftu. Opytaj sa lekara nech ti sam na toto povie odborny nazor ak nahodou neveris mne.

mmaso
4. máj 2016

zdravím ak by niekto mal záujem mám dve neotvorené balenia mega prsia 60 tabliet za 18e a asi 75 tabliet super prsia za 18 prípadne dohoda

katinka85
11. máj 2016

Dobrý deň. Ja užívam tabletky super prsia už mesiac a zatiaľ som spokojná. Prsia mám pevnejšie a plnšie a to mi úplne stačí 😉

andreja13
11. máj 2016

@mmaso preco ich predavas? nesplnili svoj ucel, ci? 🙂

julka83
11. máj 2016

Ja užívam tabletky pravidelne už niekoľko mesiacov. a som veľmi sokojná, prsia mám plnšie, pevnejšie a majú krajší tvar. Okrem iného zlepšila sa mi pokožka. Mne antikoncepcia vôbec prsia nezväčšila, práve som ich začala brať po kojení, pretože sa mi prsia klasicky zmenšili a ešte predtým antikoncepciu a až po týchto tabletkách som zbadal prvé zmeny. Marketing určite robí svoje, ale ja som maximálne spokojná. A sú čisto prírodné, ako som čítala na stránke, takže žiadne umelé zloženie.

ivanatim
27. máj 2016

@katinka85 Jasne jasne, pan Tekula 🙂

Registrácia: február 2012
Príspevkov vo fóre: 1

Chodite si tu robit reklamu na ten lacny smejd vyrobeny cez cinsku alibabu za 50 centov...no naco je to dobre? Chapem, ze su individua, ktore vam na to naletia, ale nie je vam to uz trapne to co tu stvarate?

zuziena
12. júl 2016

Produkt spĺňa všetko to,čo sľubuje... t.j väčší objem pŕs čím pôsobia prsia,že sú o niečo väčšie...u m§a som účinok postrehla, z výživových doplnkov určite number one, a to som už skúsila breast extra+,stimulen aj mama miu...ale tento produkt od imperial vitamins zodpovedá tomu, čo je na krabičke- krajšim a plnším prsiam..

infatti
autor
13. júl 2016

presne tak ... momentalne uzívam kremy big bust, vyhodila som za 2ks 60e a učinok žiadny a uzivam to pravidelne vyše 2mes. takze som naletela na reklamu, ziadne tabletky ani kremy prsia nezvacsia.... ani bylinky ..ani žiadna senovka grecka ta sa uziva na podporu dojčenia...

rebecca1805
11. aug 2016

zuziena ktorý užívas prosim ta mozes do ip posty ?

julka83
11. aug 2016

@ivanatim ty si nejaká študovana a príliš angažovaná v tejto téme 😂😂😂

petruska21
13. aug 2016

Baby ak by ste mala niektorá záujem mám z 90tbl balenia Super prsia zvysných ešte 80tbl predám za nízku cenu ja ich už nevyužijem. 🙂 stálo ma 39e predám ho za 19e

ivanatim
15. aug 2016

@julka83 Nuz, kazdy mame nejaky rozsah vedomosti, niekto vacsi rozsah, niekto mensi, rada poradim ak vidim, ze sa ludia trapia a nechavaju sa oblbovat niecim tak primitivnym 🙂

8500
23. nov 2016

@petruska21 Ahoj, ešte stále ich predávas?

ivanatim
23. nov 2016

@8500 To fakt? Ja ti predam rovnake tabletky, len ich musim doviezt z Ciny cez Alibabu za dva dolare...dam ti dobru cenu, 5 eur...moze byt? .....samozrejme sarkazmus...Ludia, este stale ste sa nenaucili rozpoznavat šmejdovy tovar vyrobeny v Cine na rychle zarobenie?

cicmar
17. jan 2017

@fantasijka Ahoj, čítam tvoj komentár z roku 2011 😉 Nám to rozdávali v kine ako vzorku 10 ks, zvažujem či si ešte dokupim pár. Teraz takto s odstupom času - malo to nejaký účinok a význam? Po prestaní užívania sa zmenšili? Ďakujem 😉

ivanatim
18. jan 2017

@rebecca1805 zuziena ti neodpovie...je to umelo vytvoreny nick len za ucelom tejto jednorazovej reklamy... ked kliknes na jej profil, tak zistis, ze je neaktivna a ma tu dokopy 1 prispevok, cize tuto reklamu.

lusilala
Autor odpoveď zmazal
marymares
25. jan 2017

Osobnú skúsenosť nemám, ale môžem sprostredkovať skúsenosť mojej kamarátky. Keď to začala brať pravidelne, tak viditeľne schudla a dokonca aj ona uznala, že sa z toho naozaj chudne. Čo sa týka zväčšenia pŕs, to nemohla potvrdiť, ale ona bola obdarená aj prirodzene, takže možno niekto, kto má menšie prsia bude vidieť výsledky 🙂