icon

Výživový doplnok Super prsia. Akú máte skúsenosť?

infatti
29. máj 2011

vraj to funguje, ale ja potrebujem realne odpovede nie zo stranky kde je reklama, dik 🙂

ivanatim
1. feb 2017

@marymares Zase si robis reklamy na ten svoj affiliate program? na zdravie.sk si toho pouverejnovala uz tiez dost...Ziadna zlava tam nie je, je to akurat tak preklik na predajny web z tvojho affiliate webu, z coho ty potom ziskavas peniaze... Ved ty pockaj, raz sa niekto nastve a zacne o tom affiliate svinstve sirit osvetu a uz vam na tieto trapne weby nikdy nikto nenaleti...

bee_1
2. apr 2017

@laska7 Ahoj chcem sa spýtať ako sa to vyvinulo postupom času? Viem, že to je už veľmi starý príspevok len ma zaujímalo, že alko to dopadlo? Po dlhšm užívaní sa ti prsia zväčšili alebo ako to bolo ďalej?

sandra151
Autor odpoveď zmazal
evyke
30. jún 2017

@ratatatata poprosím info aké bylinky v akej kombinácii ste si dávala na rast pŕs?? Dik

ivanatim
10. júl 2017

@evyke :D to ako fakt? bylinky na rast prs? :D na rast prst pomahaju bohuzial iba 3 veci: silikony, tuk alebo hormonalne zmeny...ziadne bylinky :D

stonozka222
22. okt 2017

@misinka323 ja som to uzivala uz skor,tak som do to po case objednala zasa a videla som rozdiel za 14dni ako to uvadzaju..pre tie,ktore s tymto vyzivovym doplnkom zacinaju by mali pokracovacim balenim pokracovat udrziavacou davkou 90kapsul teda 30+90a az tak uvidia vysledky..mne postaci aj startovaci balicek a ani nie mesiac a vidiet rozdiel..vyborna je z fytoestrofenov a pueraria mirifica ale super prsia mne tiez pomohli,sice po vysadeni do troch mesiacov efekt bol minimalny ale prvotný ucel to splnilo..

stonozka222
22. okt 2017

@mmaso ahoj,este ich mate..kedy maju tablety expiracou?

beranta
1. dec 2017

Baby ja to užívam a som fakt spokojná. Prsia mam pevnejšie a väčšie. Verte že potešíte tou zmenou nie len seba ale aj partnera, hovorím z vlastnej skúsenosti 🙂.

ivanatim
1. dec 2017

@beranta Jasne...a toto je inak tvoj druhy prispevok na tomto fore... si "doveryhodna"

sandra151
Autor odpoveď zmazal
stonozka222
2. dec 2017

@sandra151 no ono pokym.sa to uziva tak to naozaj pomaha,no kamaratky sa mi stazovali ze po vyssdeni mali dojem mensich prs..fytoestrogeny, ked sa spravne naviazu na hormony tak to efekt ma,ak sa nenaviazu tak su to xenoestrogeny,ktore neponahaju,efekt ziaden..

sandra151
Autor odpoveď zmazal
sandra151
Autor odpoveď zmazal
miroslava86
16. mar 2018

rada by som sa podelila s mojou skúsenosťou s týmito "zázračnými" tabletkami. Zo zvedavosti som si kúpila štartovacie balenie, že keď zaberie dokúpim ďalšie. Žiadny zázrak sa nestal ako píšu niektoré..akurát som mala z toho nenormálne silnú a bolestivú menštruáciu čo inokedy vôbec nemám..takže zvyšné tabletky skončili hneď v koši....

melanka2
Autor odpoveď zmazal
beranta
23. mar 2018

@ivanatim mne zobrazilo že príspevok nebol pridaný. A myslím že spokojná zákazníčka píše svoje pocity, bez ohľadu nato či veríte alebo nie.

beranta
3. apr 2018

@sandra151
100ľudi 100chuti nie?.. zato že vám sa neprejavili účinky neznamená že iným sa tiež nemôžu. Predsa každý produkt môže inak zapôsobiť na ženu ale to samozrejme zisti až ked produkt vyskúša.

melanka2
17. apr 2018

@ivanatim
Nakoľko nepoznám majiteľov tak neviem ale pre mňa to účinky spĺňa. Hormonálna antikoncepcia mi prsia nespevni ani nezväčší. Preto som siahla po niečom inom čo mi bolo odporučené a nakoľko to obsahuje len bilinky tak som sa toho nebála.
Je pravda že na niekoho to môže inak zapôsobiť ale ja som spokojná. 👏

alzvac
29. apr 2018

@enika3 máte ešte tie tabletky

ivanatim
26. máj 2018

@melanka2 Ale nekecaj nezmysly. Nie je pravda, ze na niekoho to moze zaucinkovat a na niekoho nie. Pravda je, ze su to tabletky vyrobene za 50 centov a ty ich kupujes a snazis sa si nahovorit, ze ti to zvacsuje prsia...skus to nebrat a mozno budu rast aj bez toho, mozno je to len prirodzeny vyvoj tvojho tela ako je to v zivote uplne bezne a normalne a tiez samozrejme to je urcite sposobene aj tym, ze si brala HAK... vsetko co si tu napisala, su bohuzial nezmysly odporujuce medicine, suhlasit sa s tym zial neda...

melanka2
4. jún 2018

@ivanatim Prečo by som mala hovoriť nezmysly.. HAK som neužívala a nerastú mi ani z hormonálnej antikoncepcie ako si veľa žien myslí. Ja nehovorím že z malých pŕs sa zmenia na melóny ale je to prírodný produkt, čiže hlavne spevní prsia a spevnením sa vie obvod zmeniť.
Tak vás prosím nesúďte to čo ste ani nevyskúšali.

balintovaveronika
18. jún 2018

Ja som si to objednala včera super prsia + štíhla línia a krém super prsia, tak uvidíme, som zvedavá aké účinky to bude mať. Začala som aj cvičiť pravidelne hlavne prsne svaly tak uvidím. 🙂

lextra
18. jún 2018

@balintovaveronika cvičenie ti urobí veľa. Nie tabletky ale pohyb ti ukáže zmenu. Takže mala si najprv začať užívať tabletky aby si videla aký to má efekt a potom pridať cvičenie s bola by si v obraze

susika22
9. júl 2018

@lusilala ahoj, ale tie tabletky predsa obsahujú fytoestrogény a viac byliniek ako len pueraria mirifica. Príde mi divné, že haníš tabletky, ktoré vlastne mixujú bylinky dokopy a potom tu riešiš inú bylinku, ktorá funguje na tom istom základe. Ja to poviem z vlastnej skúsenosti, a nechcem sa hádať. Mne doktorka povedala, že mám zlú pleť a malé prsia kvôli zvýšeným testosterónom. Ale na hormonálnu liečbu som nemala tak zlé výsledky. Tak som si skúsila objednať tabletky a o mesiac sa mi zlepšila pleť a zväčšili prsia. Funguje to. Tak ako funguje niektorým na akne Garnier a niekomu Avon, mne funguje megaprsia a tebe by možno fungovalo niečo iné. A mne nezaberalo na akne nikdy nič, pretože to bolo hormonálne a nie o špinavej pleti. Ak niekomu nezaberie syrup proti kašlu, prosím choďte za lekárom a hoďte mu flaštičku do čela :D

maria281
22. okt 2019

@fantasijka dobrý deň, prosím Vás, po doužívaní tabliet bol nakoniec aký výsledok?

ivanatim
1. dec 2019

@maria281 ziadny, lahsia penazenka...

maria281
2. dec 2019

@ivanatim ďakujem pekne za odpoveď 🙂 to ma riadne mrzí

danny112
14. máj 2024

Co sa mňa týka, objednala som si tento úžasný zázrak, a mala som z toho len brutálne bolesti brucha, hnačky, závraty a bolesti hlavy...keď už chcete dievčatá schudnúť, radšej si kúpte formfeminu slim,aspoň ta vám nebude vodu zdržiavať v tele...túto super prsia som fakt brala týždeň, a môj manžel mi to vyhodil , radšej sa bude pozerať na moje telo poznačené pôrodom, ako na to ako mije zle z týchto tabletiek....

klarkajozko
15. júl 2024

Ahojte baby tiež som si to objednávala pred dvoma dnami a čakám kedy mi to príde alé nemám stým skúsenosť koľko kapsul denne možem vipiť a ako sa to pije mám mám to rozpusťit vo vode alebo to mám vipiť iba ž vodou ďakujem za kazde info

ivanatim
15. júl 2024

@klarkajozko nieee :( preboha, ludia :((( škola! Učiť sa, vzdelavat a nenaletieť potom takto :/