Výživový doplnok Super prsia. Akú máte skúsenosť?
vraj to funguje, ale ja potrebujem realne odpovede nie zo stranky kde je reklama, dik 🙂
@julka83 😀 Nieco ine? Ja, ano? 😀 co ine prosim ta? A aky neustaly hejt? Ja tu reagujem na komentar, ktory uz na prvy pohlad nevyzera nijako inteligentne, tu je:
"Ahojte baby tiež som si to objednávala pred dvoma dnami a čakám kedy mi to príde alé nemám stým skúsenosť koľko kapsul denne možem vipiť a ako sa to pije mám mám to rozpusťit vo vode alebo to mám vipiť iba ž vodou ďakujem za kazde info"
a v tejto diskusii som sa snazila ludom pomoct, aby neboli hlupi a nekupovali si nejake tabletky zakazkovo a nizkonakladovo vyrabane ktovie kde na podporu rastu prsnikov, je to neskutocne nezmyselny produkt :D je to len tahanie penazi z neznalych ludi 🙂 a ty to podporujes, takze asi v tom bude nieco ine, vsakze? 😉
Pripomeňme si teda pri tejto teme, ze asi v tom bude u teba nieco ine, tvoj komentar este z roku 2016...je rok 2024 inak ;) . Tu je:
"Ja užívam tabletky pravidelne už niekoľko mesiacov. a som veľmi sokojná, prsia mám plnšie, pevnejšie a majú krajší tvar. Okrem iného zlepšila sa mi pokožka. Mne antikoncepcia vôbec prsia nezväčšila, práve som ich začala brať po kojení, pretože sa mi prsia klasicky zmenšili a ešte predtým antikoncepciu a až po týchto tabletkách som zbadal prvé zmeny. Marketing určite robí svoje, ale ja som maximálne spokojná. A sú čisto prírodné, ako som čítala na stránke, takže žiadne umelé zloženie."
Myslim, ze kazdy lekar, alebo aj co i len trochu vzdelanejsi clovek, by toto totalne vysmial...
Takze ako vravis, asi v tom bude nieco ine ;) reklamy na taketo odpad produkty si chod robit niekde inde, ale neoblbuj tu chudakov ludi, co sa nevyznaju ani len v gramatike...
@ivanatim nemôžeš spávať? Áno, písala som v tom roku a písala som čistú pravdu, pretože taká bola skutočnosť. 😉 poznám ten produkt,velmi detailne, a áno, máš pravdu, je v tom niečo iné… sú to fytoestrogény, naštuduj si, čisté byliny, ktoré sa viažu na estrogén ženy - ženský hormón a tým stimulujú žľazy… nie je to žiadna chémia a ver, že nie je nízkonákladový. Takže toľko k tvojmu hejtovaniu a neustálej potrebe vyjadrovať sa k tejto téme toľké roky. Inak vyjadril sa k tomu aj vysoko uznávaný gynekológ, nájdi si video. Pekný deň Ti prajem. 😉
@julka83 hahaaha😀 fytoestrogeny 😀 rastlinky 😀nebud vtipna prosim ta...tymto oblbnes mozno tu pani, ktora nevie ani len zaklady gramatiky, ale nie mňa ;) ja mam veci velmi dobre prestudovane neboj. A ano, je to nizkonakladovy vyzivovy doplnok, akych su na trhu desiatky tisic 🙂 Ale to ty ako predavacka tychto doplnkov asi dobre vies 🙂 reklamu si chod robit inde. Ziadny uznavany gynekolog sa k tomu nevyjadril, ludi neoblbnes ;)

@ivanatim sa mi páči ako Ta bavi neustály hejt. Asi v tom bude niečo iné 😉.