Výživový doplnok Super prsia. Akú máte skúsenosť?
vraj to funguje, ale ja potrebujem realne odpovede nie zo stranky kde je reklama, dik 🙂
@hellow nie ja mam 180 tabliet priamo z tej ich stranky, vtedy studia hovorili ze je to 100percentne...
Ja som brala podobne tabletky z USA boli ,prsia sa mi sice zvacsili o cele cislo, viditelne vacsie aj spevneli a zostali take aj davno po vysadeni,vlastne natrvalo lenze mi to sposobilo problemy inde,velmi caste a nenormalne silne menstruacie,rozhadzal sa mi cely hormonalny profil,pretoze aj ked su to len bylinky,obsahuju zenske hormony,fytoestrogeny.Takze skuste a zvazte ci vam efekt stoji za pripadne problemy
ja mam vysledok taky, ze co tyzden, to 2 cm hore, takze ja som uplne spokojna, objednavam si druhe balenie, a dufam, ze to bude aj dalej takto pokracovat 🙂 vela ludi na to frfle, no ja som celkom spokojna
@lilien515 . Botoxom sa zväčšujú už aj prsia!
článok:
Ochabnuté prsia sa už nemusia rezať, vypĺňať silikónmi a všelijak naťahovať. Dajú sa údajne zdvihnúť veľmi rýchlo a jednoduchým zákrokom, ktorý nebolí a nie je nutná ani anestézia. Stačí pichnúť botox!
Využitie botoxu bolo doteraz iba záležitosťou potenia alebo odstránenia vrások. Botox však vie aj nadvihnúť prsia a to trvalo. Už to nemusí byť operačná záležitosť. Kliniky plastickej chirurgie už prestávajú praktikovať starú metódu pozdvihnutia dekoltu, už im stačí iba botox.
Po Európe sa teda začal šíriť zázračná metóda, ktorú si zrejme nenechajú újsť ani naši lekári. Injekčná liečba ovisnutých prsníkov... Len nedávno sme spomínali, že si môžete nechať vpichnúť do pŕs gél na zväčšenie objemu a už je tu botox. Výsledok je vidieť okamžite a nehrozia žiadne vedľajšie účinky.
Dokonca ani nepotrebujete čas na zotavenie. Procedúra je rýchla, stojí okolo 700 eur. Do prsníkov sa vstrekuje paralyzujúci botox. Zatiaľ sme ho mali iba na umŕtvenie mimických svalov a vyhladenie vrások na tvári, môžeme si gratulovať, milé dámy. Čaká nás bezbolestná a rýchla premena prsníkov.
Je isté, že rozšírením sa táto metóda stane jednou z najčastejších skrášľovacích metód, ako získať opäť skvelé prsia, ktoré budú držať. Pred dvoma rokmi ju predstavili na Svetovej konferencií kozmetiky protistarnúcej medicíny v Monaku.
Ako pôsobí injekcia v organizme?
Rovnako ako botox napríklad v čele. Miesto okolo vpichu vyhladí a spevní kožu. Botox tvaruje veľké plochy, až osem centimetrov priemeru. Aj preto vie vyhladiť prsný objem, vrásky spôsobené slnečným žiarením v dekolte a napne prsia. Pred samotnou aplikáciou stačí miesto potrieť anestetickým krémom.
Toto sa mi zdá dievčatá .
@n_dudusa Botoxom sa zväčšujú už aj prsia!
článok:
Ochabnuté prsia sa už nemusia rezať, vypĺňať silikónmi a všelijak naťahovať. Dajú sa údajne zdvihnúť veľmi rýchlo a jednoduchým zákrokom, ktorý nebolí a nie je nutná ani anestézia. Stačí pichnúť botox!
Využitie botoxu bolo doteraz iba záležitosťou potenia alebo odstránenia vrások. Botox však vie aj nadvihnúť prsia a to trvalo. Už to nemusí byť operačná záležitosť. Kliniky plastickej chirurgie už prestávajú praktikovať starú metódu pozdvihnutia dekoltu, už im stačí iba botox.
Po Európe sa teda začal šíriť zázračná metóda, ktorú si zrejme nenechajú újsť ani naši lekári. Injekčná liečba ovisnutých prsníkov... Len nedávno sme spomínali, že si môžete nechať vpichnúť do pŕs gél na zväčšenie objemu a už je tu botox. Výsledok je vidieť okamžite a nehrozia žiadne vedľajšie účinky.
Dokonca ani nepotrebujete čas na zotavenie. Procedúra je rýchla, stojí okolo 700 eur. Do prsníkov sa vstrekuje paralyzujúci botox. Zatiaľ sme ho mali iba na umŕtvenie mimických svalov a vyhladenie vrások na tvári, môžeme si gratulovať, milé dámy. Čaká nás bezbolestná a rýchla premena prsníkov.
Je isté, že rozšírením sa táto metóda stane jednou z najčastejších skrášľovacích metód, ako získať opäť skvelé prsia, ktoré budú držať. Pred dvoma rokmi ju predstavili na Svetovej konferencií kozmetiky protistarnúcej medicíny v Monaku.
Ako pôsobí injekcia v organizme?
Rovnako ako botox napríklad v čele. Miesto okolo vpichu vyhladí a spevní kožu. Botox tvaruje veľké plochy, až osem centimetrov priemeru. Aj preto vie vyhladiť prsný objem, vrásky spôsobené slnečným žiarením v dekolte a napne prsia. Pred samotnou aplikáciou stačí miesto potrieť anestetickým krémom.
Toto sa mi zdá dievčatá
kocky mam na vas otazku, tie ktore beriete tieto tabletky uz dlhsiu dobu, nemate problemy so zhorsenou celulitidou, lebo som pocula ze fytoestrogen moze mat neziaduci vplyv na celulitidu. Mam ich doma kupene uz niekolko dni len sa ich bojim zacat brat co to spravy, lebo teraz sa mi ju podarilo konecne dat dokopy a nechcem byt zase tam kde som bola. Dakujem
@vierkamora botox do seba vživote nedám. už len za to že som dosť silný alergik a takéto chemikálie kadejaké ma môžu aj zabiť, a po ďalšie som mladá, mám si napichať do prs ktorými budem kojiť svoje deti paralyzujúci jed? :D nehnevaj sa ale toto mi príde ovela horší nápad ako hociaké iné tabletky..a keď už ide o to, väčšina čo tu diskutujeme, nemáme problém s ochabnutými prisami ale s malými, takže je to pre nás trošku irelevantné
@vierkamora
Už dlhsie kukam tieto prispevky ...ale normalne nechapem...vzivote by som do seba nenapichala botox ci do pier abo obocia a uz vobec nie do prs :D si skadial spadla... mi to pripomina clanok ako matka napichala botox do 8 rocnej dcery ... ved to je jed a radsej si kupim tabletky na prirodnej baze abo davat do seba botox...ja som uz citala davnejsie ze fenikel a senovka grecka sa pouzivala na rast prs a chcela som si to kupit ako semienka...len som to nikde nezohnala ale ked som videla ze to obsahuju aj tieto tabletky tak za skusku nic nedam ... je to kazdeho rozhodnutie kam tie peniaze vrazi... ci do kozmetiky, abo tabletiek abo na ive veci ..ked sa ti to cele nelubi a neveris tomu nemusis nam to sem davat bo vieme asi kazdy kto ma aky na to nazor a zaujime ze to hovoria vzdy vsetky co maju prsia min. 3ky :D ale dobre ...co sa tyka silikonov tak to by som si vzivote nedala...bo je to nieco tak nechutne ze no fuuj.. ked som to videla jak to robia...a akced som videla babu co nechodila na kontrolu ci jak sa im to ma menit no ked hej odtial vitiahli to co som videla ako stacilo mi :D a co sa tyka judyniovej :D tak mne je osobne jedno ci ma silikony abo ee.... len chcem upozornit na to ze ja mam sice mensie prsia ale pri spravnej podprde a tvare vyzeraju ako silikon lenze nemozu byt bo su mensie ... a poznam aj baby ktore maju uplne normalne prsia pevne väcsie ale nemaju silikon aj ked to tak vyzera...kto tie tabletky berie nech sem pise kto je proti nech si zalozi inu diskusie a tam riesi nieco ine ...
inak baby zaberaa to 🙂
Kočky beriem tabeltky 10 dni a ziadne nežiadúce účinky nevidím ako tu strašia niektoré. Je to prírodne, nakolko som uplne chudá nemám čo zhadzovať, ale prsia sa krasne plnia. Su okruhlejšie ako predtym. Tak isto nemam uz takú suchu pokožku ako som mala predtým a dokonca ked sa opalujem chytá ma hned do hneda, predtym ma na prsiach a dekolte stale chytalo do cervena, teraz hned krasne do hneda. Ja vidim len pozitiva. Nechapem ako to mozte porovnavat z botoxom, nakolko botox - chemia, by som si v mojich rokoch nedala. Prsia naozaj posobia dojmom silikonu - su uplne okruhle. Takže ja sa len teším 🙂
@modrykonik789
ahoj.da sa kupit aj v lekarnach,ceny su rozne,ale v niektorych lekarnach sa da kupit aj o nejake 2-3 € lacnejsie.
@tutuli .
ja som to dala, ako novú tému,už včera, ale to si si zrejme nevšimla, lebo nepozeráš všetko, len si išla presne po tejto téme. Tento botox som našla včera ako novinku na centrume, a je to úplne jedno na akej báze, ale tiež sa to týka pŕs. Prepáč, ak som sa ta tým dotkla.
Nech sa Vám darí, myslím, nech má každá svoju skúsenosť, možno to chce len čas.
@lilien515 .
takze co tyzden to 2 cm hore ? to faaaakt ? tak toto beriem, potrebujem, ich, hned, kde si mam teda objednat na superprsia ? a kolko si mam najpr objednat? 2 cm je kolko 1 cislo ? mam tak 1, potrebujem mat 6 prsia takze kolko si ich mam objednat ? kolko sa uziva denne ? a kolko mesiacov to mam brat ? co vsetko to obsahuje ? vidim ze sa viznas, tak mi to prosim rozpis a som z bratislavy, v ktorej lekarni to tam kupim ?
@thinya
kde v ktorej lekarni v bratislave ? vieš ? nevies kolko tam stoja ?
ahoje baby, neverim tomu, ale za pokus to stoji.. neviete v akej lekarni sa to da v BA kupiť?kazdopadne napisem ci to funguje!
@najmilovanejsia s tými 2cm týždenne ale nepočítaj na 100%..mysli na to, že sú to bylinky, takže u každého to účinkuje inak...a nehovoriac o tom že 6tky z toho určite mať nebudeš, nebudú ti rásť donekonečna :D
a baby co hovorite na toto :
http://www.omladnut.sk/konecne-vacsie-a-krajsie...
ja neviem čo si mysliet ci by to nebolo len na kratky čas
@infatti kremom sa neda verit, ked uz dacxo do seba pchat ta radsej tabletky🙂 uz za tie prachy krem umyjes sa vodou a tabletky vies jak, zdochnes tak ci tak raz 🙂 taze kaslat na skodlive ucinky, ale je to o psychike- radsej jest tabletky myslet si ze ti rastu ako si natierat kremom, ja ti poslem krem s tym obalom, dam ti donho indulonu🙂 a psychika ti nahovori ze sa ti zvacsia a pritom ne..🙂))))))) tak to je aj s tabletkami, trvaly efekt to mat nebude aj tak po vysadeni sa zmensia na povodnu velkost...
ta co je ha jak ste na tom??? 🙂)))) uz mate vreca?🙂 ja dufam ze budem mat🙂)))aspon jednotky hahah
teda bodaj by jednotky kokos, parkovacia draha to nic:(
aspon ze si to peknotou kompenzujem🙂
poslite mi dakto fotku pred a po pouzivani jak sa zvacsili nemozete sa hambite? sak aj bez tvare... ja nesom lesba sa nebojte
@najmilovanejsia ahoj, hlavne klud a vsetko pomaly... Takze trosku ti to vysvetlim ak si si este nestudovala stranku, odporucana denna davka je maximalne 3 kapsuly. balenie byt tebou si objednam to najvacsie, cize 90kapsulove. 180 kapsulove nemaju zevraj na sklade, pride im nejak do mesiaca...to sa oplati najviac tak ak chces, pockaj si na to... Ja si to objednavam zo stranky superprsia.sk lebo v lekarni som lacnejsie nenasla...
@najmilovanejsia a co sa doby uzivania tyka, malo by sa to brat asi nejake dva az dva a pol mesiaca si myslim... Zalezi ake chces mat prsia, no ak mas male prsia, k sestkam sa asi s tabletkami tak lahko nedopracujes... Prajem vela stastia a ak sa na to das, nezabudni sa ozvat ake mas na to reakcie ty 🙂
ja to beriem dnes piaty den, no neviem, sa mi zda ze su plnsie ale uvidim. na stranke pisali ze najviac vidno to je po 10-15 dnoch, tak uvidime. mam 90 tbl. balenie tak ho doberiem cele a potom uvidim 🙂 budem priebezne informovat 🙂
vedlajsie ucinky nepocitujem.
dnes je 7. deň čo ich beriem...takže objem +1,5 až 2cm 🙂 ale to zatiaľ za to že spevneli, takže sa trošku nadvihli a vidím výrazné zlepšenie stavu mojej pleti 🙂 takže ak nič iné, tak minimálne za to sa mi to oplatí, keďže som sa pupáčikov niekoľko rokov nevedela nijako zbaviť, ani kožná ani kozmetička ani nič nepomáhalo a teraz ju mám už takmer dokonalú po 7 dňoch 🙂 a iné vedľajšie účinky nepociťujem....zatiaľ..snáď ani nebudú
ahojte, ja ich jem uz 10 den, plet je uplne cista a super, aj pigmentove flaky com som mala trochu nad hornou perou su slabsie a prsia plnsie, tak uvidime co bude dalej, inak vedlajsie ucinky nie su u mna ziadne a nedavam sa odradit ziadnymi kecami ako to nepomaha a podobne 🙂
Takze su to tablety aj na pleť ? nikto nic nespomina o stihlej linii, asi by sa mali volat superprsia a cista plet , 😀 , no v dobrom 🙂, ja beriem tieto tablety tiez uz 10 den a som velmi spokojna, mam krasne gulate prsia, naozaj sa mi zdvihli o 2,5 cm, plet mam cistu a peknu, nepotrebujem riesit nejake pupaciky alebo fliacky
🙂. je to super ze su tu same odbornicky na prsia, posielam pusky 😉 . Ona kvalita sa chvali sama, aj odozvy sú fajn, ako čítam až na pár škodliviek, ktoré asi nemajú s prsiami ako " my" bezprsnaté problém , ale my si tento náš komplex vyriešime.
A ešte prosím o informáciu, žeby som predsa trošku zoštíhlieť, v ktorej partii tela sa mi zoštíhlenie začne prejavovať a po akom dlhom užívaní ? 😅
@evkaevkaevkaevka ja sa práveže snažím pribrať :D schudnúť nechcem, takže sa musím stravovať tak aby som nemala šancu schudnúť z tých tabletiek 🙂 čiže ti veľa neviem povedať o chudnutí z nich... no... snáď neschudnem 🙂 pri mojej výške 177cm (cca..neviem presne dávno som sa nemerala) a váhe momentálne 58kg by to nebolo bohviečo keby som schudla
no áno, pri výške 177 by si mala vážiť max. 67 kg 😨 A čoby sa stalo, keby som otehotnela, možem ich brať a do kedy ? a ked porodím a pri dojčení ? vidíš, keby si otehotnela, pribrala by si, aj prsia by sa ti naliali. Ja zatiaľ túto otázku neriešim. Hm, takže mi neporadíš, nevadí, počkám týždeň, budem sa meriať a vážiť a potom vyhodnotím. Si zlatá, každá odpoveď je odpoveď 🙂
@n_dudusa . no áno, pri výške 177 by si mala vážiť max. 67 kg A čoby sa stalo, keby som otehotnela, možem ich brať a do kedy ? a ked porodím a pri dojčení ? vidíš, keby si otehotnela, pribrala by si, aj prsia by sa ti naliali. Ja zatiaľ túto otázku neriešim. Hm, takže mi neporadíš, nevadí, počkám týždeň, budem sa meriať a vážiť a potom vyhodnotím. Si zlatá, každá odpoveď je odpoveď
prepáč, ešte v tom neviem poriadne " korčulovať " 😀

@cicusenka23 aj ja tebe drzim palce a velmi pekne dakujem 🙂))