Výživový doplnok Super prsia. Akú máte skúsenosť?
vraj to funguje, ale ja potrebujem realne odpovede nie zo stranky kde je reklama, dik 🙂
ja ich beriem dnes 10. den, na hmat su take naliatejsie, co sa tyka obvodu, mozno tak 1 max 2 cm. ale tak uvidime, co z toho bude dalej. tam pisali ze niektorym to bude trvat aj 15 dni 🙂
@evkaevkaevkaevka pravdupovediac sa im ale nečudujem, že nereagujú na tvojuu žiadosť o stretnutie..a ty si tu tiež prihlásená od júna 2011, takže aj ony môžu povedať že teba si najala konkurenčná firma aby si to tu vyvracala...že to nefunguje...to všetko záleží na každom osobitne čo si myslí a čo nie. Kto chce, bude to brať aj bez toho čo sa tu píše a čo nie. A nič v zlom, je to len môj názor, ale príde mi divné aby som sa stretávala s cudzím človekom a ukazovali si fotky pŕs lebo ona mi neverí že mi narástli...ja by som tiež na niečo také nepristúpila, svoje prsia neukazujem ani kamarátkam a nieto cudzím ľudom...Ale úplne ťa chápem, že tomu neveríš. A ak by niekto silou mocou chcel zavádzať že fungujú, tak by sa s tebou stretla nejaká prsnatá žena a ukázala by ti fotku malých pŕs v mobile stiahnutú z netu a tvrdila by že jej narástli z tabletiek...
a inak čo sa týka toho rastu baby...je to u každého inak podľa mňa. Veď keď si vezmete úplne mini prsia tak tie keď spevňejú tak im to pridá na objeme 2-3cm..ale taký košík B keď spevňejú tak im to môže pridať aj 6-7cm podľa mňa. Takže keď jedna napíše že jej "narástli" o 8cm, neznamená že tak narastú každej. To záleží od veľa vecí..niekomu nemusia zabrať vôbec, niekomu môžu zväčšiť prsia o dve čísla...
@evkaevkaevkaevka a teraz píšeš, že ani cm navyše..a pred pár dňami si tu písala, že ti nabrali na objeme 2,5cm....takže teraz už ani srnka netuší kto tu zavádza a kto nie :D je to už asi len na každého úsudku či to bude brať alebo nie...
Prosim vas, napiste vsetky tie, ktore mate pocit, ze vam tabletky pomohli a zhruba za ako dlho. dakujem 🙂
ja hlasim, ze beriem 10ty den a mam hore tak 2-3cm.. mam to mesacne balenie, to doberiem urcite a potom uvidim ako aj budu financie, mozno si este jedno mesacne kupim... nie je to extremny rozdiel, ale ja co mam od puberty depku kvoli prsiam, tak si po vyse 10tich rokoch hovorim, ze "nie je to az take zle".... netvrdim, ze z toho narastli Erike, lebo mat 45kg a 3ky az pod bradu je dost nerealne, ale sama na sebe citim, ze "nieco to so mnou robi" a negativne to nie je..
Ahojte.Tabletky berem 7 den.Uz na 2 den som pocitovala miernu bolest prsnikov,ktora pretrvava dodnes. Nebadam ziadne zvacsenie.Ale nieco sa s nimi isto deje.Ani vedlajsie ucinky nepocitujem.dufam ze ziadne neskor nebudu.A tabletky mam priamo z lekarne za tu istu cenu co je na nete.Kupim si este jedno startovacie balenie a aj ked po douzivani toho balenia neuvidim rozdiel kaslem na to ...Nebudem si kupovat pokrocile lebo v tom neni ziadny rozdiel je ich tam len viac a to je cele 🙂 Neskor Vam dam vediet ako som na tom . 😅
pozajtra to budú dva týždne čo ich užívam...takže eše nemôžem robiť žiadne závery či účinkujú alebo nie..ale zatiaľ sú 3cm hore na obvode (prsia sa naplnili, zatiaľ nenarástli). Uvidíme o nejaký mesiac...
@evkaevkaevkaevka pardón..tak nie 2,5..dokonca si písala že už máš 8cm hore..a zrazu píšeš že ti vôbec nezabrali? :D neviem kto tu teraz zavádza...
ahoj .. vyskusala niektora z vas uz tabletky pueraria mirifica ? dakujem
@vierkamora - vierka prepac ale pozerala si si aj cenu toho botoxu?? a aj to ze sa to po case musi opakovat? efekt moze byt takisto asymetricky... prsia sa takisto zvacsuju uz aj vlastnym tukom, no to tiez je na bezneho cloveka dost vysoka suma a takisto nema trvaly efekt.. takze ci budem kazdy polrok kupovat par tabliet a investujem do toho nez do jedneho kusu oblecka navyse, tak ma to nezabije, hlavne ak to ma efekt... zeny co maju problem s malymi prsiami tak ako aj ja to chapu, a podstupia kupu tych tabliet bezohladu na cenu.. a je to na prirodnej baze .. takze vrelo odporucam 🙂
zeny .. viete mi povedat po kolkych dnoch sa vam zacala zlepsovat plet?? 🙂 sa neviem dockat na zajtrajsok 🙂)) 😝
baby akurat som pocula teraz v radiu o tej senovke greckej co je aj v tabletkach ze je pricinou tej nakazy ecoli ci jak sa to pise :D
tak len dufam ze to je zas dalsi vymysel a tie tabletky to nemaju v sebe :D :D
Mne akurat vcera prisli tie tabletky,tak som zvedava,ci to vlastne pomoze.Len mam jeden problem,ze asi 5 rokov trpim strachom z prehltania tabletiek a kapsul ☹ prasok co je v kapsuly,si dam na lyzicu a prehltnem.Tak sa chcem Vam vsetkych spytat,ci to nevadi a ci nebude to mat znizeny ucinok.dakujem
je rozdiel v zlozeni medzi startovacim a pokracovacim balenim? lebo ja som si kupila rovno 90 kapsul (pokracovacie balenie) ...zdalo sa mi to vyhodnejsie...
@symonqa Neverim, ze mas rovnaky problem ako ja ... mna to drzalo od dectva stale som ich nemohla prehltnut vzdy som ich vyvratila . Musela som si ich vzdy rozdrvit aby som vobec tabletky do seba dostala...No na tomto mi moc zalezi ... a myslim ze bude problem ked si das ten prasok na lyzicku ... aj ja som to chcela tak vyriesit ... ale som sa zaprela a aj ked som sa 20 minut nastrajala a malom som tabletku aj tak vyvratila ... aj tak som ju dostala do seba.... veed je to len moj nazor ze to nebude mat rovnaky ucinok ... neni som lekar 🙂
ahojte, takze najprv vseob. info - uzivala som ich 10 dni, mam kupene 180tbl balenie - nie nie je rozdiel v startovacom ci pokracovacom baleni, som sa pytala priamo ich..vysledok ziadny, teda vlastne jeden - zjavne som prvy raz v zivote na nieco alergicka - mam vysypany cely krk a tvar velmi cervenymi a velmi pichlavymi vyrazkami - bola som aj na pohotovosti a tam mi dali antihistaminika na skludnenie s tym, ze je to alergicka reakcia. Moze to byt vyvolane tabletkami, nemusi..ale nic nove a ine som do stravy nezavadzala a nikdy som alergiu ziadnu nemala..ubytok na vahe ziaden, prirastok na objeme hornom tiez nie..tento test ma stal celkom dost eciek 🙂
@ladypunk31 aj mna to drzalo od dectva a este stale drzi ☹ jedinu tabletku,ktoru viem prehltnut,je antikoncepcia ☹ napr aj ibalgin 20 si musim rozdrvit alebo ked si dam paralen tak ten rozhrizem 🙂 ale ja som si dala ten prasok na lyzicu a potom som prehlta ten obal z toho .Ked som si vcera isla dala prvu tabletku,tak som s nou chodila asi hodinu a mamina sa mi smiala,tak som si to radsej dala na lyzicu.Mamina mi povedala,ze to urcite bude mat ten isty ucinok,lebo aj tak to budem mat v tele,ked to zjem na lyzici...velmi rada by som prehlta tu kapsulu,ale nejde to,mam z toho obrovsky strach ☹
@kuckacka ja som od detstva milovala jablká, broskyňe, nektarinky atď..a na strednej ma skoro zabilo jablko..alergická reakcia, spuchli mi ústa, jazyk, celé hrdlo. A teraz postupne mám alergiu na jablká, hrušky, broskyne, marhule, netkarinky, kiwi, surové zemiaky, paradajky, papriku, mrkvu vo veľkom množstve a kopu iných jedál, a všetky tieto veci som dlhé roky jedla a nič mi nebolo...takže najväčšiu istotu budeš mať keď ti alergologička spraví testy a potvrdí ti na čo máš alergiu. A radím ti, aby si išla čo najskôr, keďže nevieš naisto z čoho to máš, aby si zas nedostala alergickú reakciu, lebo môže byť silnejšia ako tá predtým. Alergia sa ti môže začak v akomkoľvek veku a na čokoľvek... A pravdu povediac, ak by to bolo na tabletky, môžeš byť rada...ja už pomaly nemám čo jesť kvôli alergiám...
@n_dudusa suhlasim s tebou .. ja som bola ako novorodenec alergicka na materske mlieko a mlieko vseobecne ... do 12tich som nemohla maslo ani nic co ma docinenie s kravou a pod. a teraz uz alergiu nemam... dnes mozeme mat alergiu uz skutocne na vsetko .. aj na vzduch :D :D moze sa objavit kedykolvek ale aj zmiznut 🙂) inak dost blbe ze mas na tolko veci alergiu .. ja ovko milujem asi by som zbesnela keby som nemohla ho jest :(

@lulu87 Dievčatá, chcela som sa presvedčíť na vlastné oči, ale odrazu ani jedna dievčina, ktorú som oslovila nemá záujem o stretnutie. Tablety som si kúpila. Naozaj neviem, čo si mám o tom myslieť. Nie, prsia mi vôbec nenarástli, ani o jeden cm ! Mne sa krásne zväčšia len pred menzesom. Môj predpoklad je, ako aj inaftti uvádza, že sa jedná o jednu a tú samú osobu. Naozaj neviem, o čo jej ide. Budem ja pekne cvičiť aj naďalej a ako uvádza slečna, alebo pani vyššie postavím sa na ruky, nohy hore a šup prsíčka ku brade 🙂