Výživový doplnok Super prsia. Akú máte skúsenosť?
vraj to funguje, ale ja potrebujem realne odpovede nie zo stranky kde je reklama, dik 🙂
@symonqa . Utekala som si ich kúpiť do lekárne a začala žrať 3 denne ako mi poradila jedna z tychto. Neviem ktorá bylina to je ale mam z nej strasnu tazobu a stale sa mi nou grga. Este by ma zaujimalo kto to vymyslel že je to antikoncepcia, ak budem tehotna ma yeb.. . Ja ich žerem od 21 a tiež nič našťastie ani nepriberam ani nechudnem. sa nečudujem cumelile že jej narastli ked jej chuti papať a sladke. A dudusa co ich tu tak obhajuje najprv napiše ze ma narast o 4 cm a teraz ze sa potrebuje presvedčit. Asi sa necham sa poštipat komárom.A si prečítaj čo píše mohyla to čo si mám o tom teraz myslieť ?
Nuz ja verim Judiniovej, ze ma z toho kozy. 😵 Ale akurat tak, ked jej robili plastiku, jej miesto silikonu tam napchali 10 baleni tabletiek do kazdeho prsnika. 😀 Baby neverte tomu ani makke fn. Keby to bolo naozaj take uzasne a zaberalo, tak by sme to brali vsetky baby a podla mna aj Rochniak. 😅 Akurat vas okradaju na cele s Vasilisou Kozatou. Plastic people a nie byliny. 😔
Viete kto posledny veril na byliny? Ilja Muromec. 😉
@najmilovanejsia ja sa potrebujem presvedčiť? áno..písala som o 4cm..ale zároveň som aj písala že len spevneli a zatiaľ nenarástli. o raste som nič nepísala...to by si vedela ak by si si prečítala všetky moje príspevky. A ja neobhajujem tie tabletky, ale svoj názor, v tom je rozdiel. Obhajujem akurát to, že ich budem odcudzovať možno až potom, ako sama na sebe zistím, že sú nanič. A vyskúšať ich neznamená brať ich týždeň a ak mi nenarastú za týždeň o číslo tak sú nanič, možno to chce čas, a nikoho nepresviečam aby ich bral. Neúčinkujú vám? OK, tak to neberte, ja len mám svoj názor a ten si vždy obhajujem...
@infatti. Nasla som pre teba obdobny doplnok, kuk: http://www.aha-shop.sk/aha-shop/eshop/1-1-Produ.... Je na trhu vyse 4 rokov, je to obdoba tychto, akurat su omnoho cenovo dostupnejšie 100 tabliet stoji len 25,50.
@exotka12 dik .. ja som brala niečo obdobne kedysi davno neviem uz nazov, bol k tomu aj krem.. ale NIC ziadny ucinok, takze neverim ani na toto ani na ine... lebo ako sledujem vsetky prispevky tak uz neviem čo si mysliet... a ja si nechcem poškodit to čo mam .. beriem hormony.. a doktorka neodporuca kombinovat to
citam dlho uz toto forum, lebo som mala v plane si to objednat...kamoska ma predbehla a objednala si 90 tab. balenie bere to uz tri týzne a nic..neschudla a prsia sa jej nezvacsili ani o milimeter.Tak mam zivý priklad ze to nefunguje aj doktor jej to povedal ze takymto sposobom to nejde. a pisala komentar na hlavnu spranku ze to nefunguje a do teraz ho tam neuverejnili aj ked jej po odoslani ukazalo ze prispevok sa o chvilu objaví na nastenke...do teraz tam nieje...asi preto sú tam len pozitívne príspevky ktoré si firma sama natukala..asi tolko ku tomuto výrobku ..a aj ked si vygooglite niake recenzie o tomto prípravku nic ine okrem tohto poriadne nenajdete...len na nejto stranké a na ich oficialnej...tak teraz uz neviem ci tým co to zabralo ako tu písu pisu pravdu alebo su len nahnevané ze to nepomohlo a nechcu byt jedniné ktoré naleteli a vyhodili za to peniaze a teraz to tu obhajujú.
@anita123 inak aj ja som im písala do fóra a stále nič...nezobrazilo sa to tam... Ja ich beriem už pomaly mesiac...v tomto fóre sa aj dočítaš moje reakcie..že zatiaľ len dosť spevneli ale nerastú. Možno to chce ešte nejaký čas, objednám ešte jedno balenie a uvidím potom čo ďalej. V kútiku duše stále verím, resp. dúfam v to že asp o kúsok podrastú. Čiže o nejaký mesiac Vám snáď budem vedieť povedať či som bola sprostá a kúpila ich a nenarástli, alebo či som bola sprostá a kúpila ich ale narástli 😉
Kazdy vyrobok je iny,slovenske som neskusala ale ako som uz pisala kupila som si v Amerike a to fungovalo az teda na tie vedlajsie ucinky ale efekt zostal davno po uzivani,ved som to brala v roku 2007 a nezmensili sa po vysadeni a vobec nebolo treba ziadne udrziavacie davky ako radia na tom slovenskom vyrobku,podla mna je dobre sa obzriet aj inde nez na slovenskom trhu.Obrovske prsia vam z toho nenarastu ale o cislo sa zaoblia az teda na tie vedlajie ucinky.Moja kamaratka mala take ucinky ze nemohla dlho otehotniet a ked brala tieto lieky tak ma okrem vacsich prs aj dcerku.
a čo som sa im pokúšala napísať do fóra, tak mi na to odpísali mail. Písala som im ako je možné že jedna pani "vraj" má pozitívny výsledok aj 4 mesiace po doužívaní keď sú na trhu tie tbl od mája 2011 a odpoveď bola nasledovná:
"Ďakujeme za Váš príspevok. Náš výživový doplnok je dovážaný z USA a s ním sme od nášho dodávateľa prevzali aj niektoré skúsenosti a ohlasy zákazníčok. Taktiež sme pred uvedením na trh, výživový doplnok dlhodobo testovali . Takže odtiaľ máme skúsenosti a ohlasy, ktoré sú uvedené na našej stránke.
S pozdravom
Vladimír Hrivnák"
budem musieť doma pozrieť čo je na tom pravdy...na balení musí byť uvedené že je to dovezené pokial to má to isté zloženie ako tie americké ktoré údajne dovážajú tak aj krajina pôvodu musí byť USA....
@kuwait ja pevne dúfam, resp. verím že to aj na mňa bude mať taký účinok...po akej dlhej dobe si zaznamenala z nich rast? a vieš mi povedať ich názov?
OK baby...mnohé si myslíte že tu neviem čo robím a neviem čo táram o tých tabletkách, mnohé ich odcudzujete bez vyskúšania, čo proste nieje môj štýl..ale OK, je to váš názor.
Každopádne je toto môj posledný príspevok, necítim potrebu sa tu s niekým nasilu doťahovať, a snažiť sa ľudom vysvetliť že neobhajujem vec ale svoj názor. Sledovať to tu možno budem, ale môj názor už poznáte, kto tomu verí nech verí, kto neverí nech neverí.
Ak by ste niektorá mala náhodou záujem o to čo to so mnou bude robiť časom, kľudne mi napíšte správu 🙂
Majte sa pekne a veľa zdaru...
ahojte,moze mi niekto povedat co je natom pravdy?potrebovala by som aj schudnut aj zväčšiť prsia,pomáha to?dakujem
🙂 🙂 🙂 dnes som si to kupila uvidim a dam vediet
@murik no, ja ich beriem skoro mesiac, cez prsia mam tak 3cm hore, su pevnejsie.. s vahou mi to nerobi vobec nic, ani nemeni chute... idem sa teraz snazit aktivnejsie chudnut, potrebovala by som tak 5-7kg dolu cim skor, tak uvidime, co to spravi s prsiami, pripadne si potom kupim dalsie balenie... neziaduce ucinky to na mna nemalo ziadne, skor len tie pozitivne, ale aj tie by som cakala vo vacsej miere...
Baby na ich stránke je aj písané, že tie tabletky sú pre ženy, kt. sa o seba starajú a cvičia, čiže žeby sme začali len tak z nich chudnúť je blbosť. Treba určite cvičiť a tie tabletky by mali len zrýchliť ten účinok. Ja síce chudnúť nepotrebujem, užívam tie tabletky dnes 3. deň a zdá sa mi že mám trošku plnšie prsia, aj keď vidno to možno ešte nie je ale na dotyk to ja cítim, uvidím ako to bude pokračovať 🙂
@lucy998 aj spevneli a narast na obvode 3cm beriem ako narast, lebo len spevnenim sa obvod podla mna nezvacsi... skoda, ze s tym nejde aj ta vaha dolu, po mesiaci brania by som brala, aspon keby to chute do jedla trochu tlmilo.. hovorim, idem sa teraz snazit aktivnejsie chudnut, tak snad s tym nepojdu tiez aj tie prsia dolu....
Ahojte dievčata, ako to čitam tak sa chcem s vami podeliť o svoje skúsenosti. Ja som minulý rok v lete uživala decolen a výsledky sa dostavyli, prsia sa mi sice nezvedšili, ale naplnili a boli pevnejšie, čo si všimol aj môj manžel a s výsledkom bol on ako aj ja velmi spokojný, no učinok trval len kým som ich neprestala uživať. Ja som už po porode a tak aspon takymto sposobom som mala prsia ako dakedy 🙂))
asi pred troma týždňami som začala brať tieto tabletky a tu sú moje doterajšie skúsenosti: pozitíva-žiadne, negatíva - značné vypadávanie vlasov a pribrala som asi 1,5 kg, čo 2 týždne pred dovolenkou pri mori je fakt nanič. Padajú mi vlasy tak, ako ked som kojila, musela som si nasadiť Revalid, podotýkam dovtedy, kým som nezačala brať tabletky, mi vlasy nepadali. Držím palce dievčatám, ktorým to pomáha, ticho vám závidím a musím sa zmieriť s tým, že mne to nepomohlo. Brala som ich takmer 3 týždne, kvoli tým vlasom končím. Spevnenie prs žiadne, ani nárast obvodu. Proste NIČ.
Ahojte baby, presla som par stran tohto fora dnes asi po troch tyzdnoch, kedy som si ho pozerala prvy krat...lebo vyrobok Super prsia prisiel z mega reklamou, maju ho skoro vsade v BA a oproti decolen (tiez na baze fytoestrogenov) je to este aj zbavovac tukov, napravac pleti a menstruacie.. 😀 Decolen bol for 🙂 mnou odsuksany pred par rokmi..NIC 🙂 Ale aj tak ako blba cumim na tie reklamy z Eržou 🙂 Pytala som sa v niekolkych lekarnach ako im idu tie vyrobky, vraj maju tabl. chvilu a o nejkej spatnej vaybe sa neda este hovorit..Ja sa ani tak nebojim toho ze mi z toho nenarastu..ale toho ze by sa mi mohla stat daka alergia ci nemila reakcia .......je to predsa len alternativny doplnok....ziadne studie, rokmi overene statistiky..nic...akurat stranka imp.vit. plna zvastov, lebo to je cieleny market. tah a nie skutocne relevantne dokazy 🙂 😝 desi ma ze tych byliniek je tam niekolko, niektore ani poriadne nepoznam... a nie je to pre mna overeny preparat...skor taky vystrel do blba...a podla mna tieto tu precitane reakcie bab, hovoria presne o tom..dakomu trochu helplo a dakomu trochu alebo trochu viac poskodilo...je to tak fifty..fifty...K antikoncepii sa viem vyjadrit...mala som uspesne zvacsene prsia o pol cislo, jednoducho ano naliate..ale aspon boli 🙂))))))), VZDY po vysadeni ANTIK. sa vratili do povodneho stavu, dokonca mam 27 (bezdetna) a neberiem antik. a som tam kde som ani v 17nebola 🙂)) mne skor casom miznu...🙂 resp. ked ANTIK. (Diane35) tak sli hore, pak dole...co mozem odporucit na plet ak nechcete nieco ako roaccutan, a bezne len udrzuje stav..tak diane 35 mi pomohlo jednoznacne dost (a to som citala desiatky for na diane kym som ho riskla..oplatilo sa..ale nacitala som i mnoho s nimi spojene co ma desilo...mne to vyslo....ale ina HAk - Jeannine mi sposobila strasne sarapaty!) Koncim tento dlhy monolog 🙂 😀 tym ze sme kazda ina, neda sa podla mna globalizovat...a tym ze budem sledovat tuto stranku obcas ockom, lebo som ZVEDAVA co zac sa vykluje so super tabliet 🙂 Babam co do toho sli drzim palce, lebo ste pre mna skutocne odvazne..na mna je to prilis drahe...a pohlady farmaceutov v lekarnach....ach skoda slov 🙂 oni sami na to pozerali ako na cudo z vesmiru...Babam ktorym to poskodilo zelam aby sa co najskor dostali do pohody a zdravia! PS. a nekydajte tu na seba 🙂) 😝
Ahojte.Chcem sa vás opýtať či niekomu z tých tabletiek meškala menštruácia a koľko.Dakujem:)
Ako vidim vysledky mate rozne od nic az po mega narast.Tie tabletky by sa nemali brat spolu s HAK lebo potom ucinok nieje ziadny a tiez som si vsimla ze babam ktore maju velmi malicke prsia to moc nezabralo.Ja som mala C trochu ovisnute po detoch a teraz mam plne D .Pri HAK mne sa napriklad vobec nezvacsili ani nenaliali ale zato som strasne pribrala na tele,takze tie ucinky toho vsetkeho asi zalezia od organizmu ako takeho.Ja som brala tabletky ktorre nemali skoro ziadnu reklamu,nahodne som ich nasla v lekarni a potom som ich doporucila kamaratkam a kazda mala nejaky ucinok a pritom tam mali pripravok ktory mal obrovsku reklamu vsade a po prvej tabletke mi zostalo tak zle ze amen tma 😖
Ahojte všetky baby, ktoré Vás táto téma zaujíma. Dlho som len čítala tieto príspevky ale teraz keď mám aj ja skúsenosť s týmito tabletkami, tak chcem dať o tom vedieť. Kúpila som si 90 tabl. balenie s tým že to vyskúšam. Vybrala som všetky tabletky, aj keď mi to vyšlo na viac dní, keďže sa mi párkrát podarilo zabudnúť zobrať. Počas tohto mesiaca som nebadala žiadne väčšie zmeny, môžno trošku spevnenie a naliatie ale pripisovala som to nadchádzajúcej menštruácii. Tak som si povedala kašlem na to. Po cykle ale nastal obrat, prsia sú väčšie a super pevné. Som v úžase a manžel nadšený. Tak som hneď objednala ďalšie balenie a začala ho brať. Ešte by to mohlo mať účinok aj na tú štíhlu líniu a bolo by to super, keďže dovolenka sa blíži.
Dievcata nebudte blbe a nevyhadzujte peniaze za blbosti... 1.vam to urcite netreba 2. vobec to nnepomaha je to len placebo efekt ako vas oblbnut pretoze hlavna latka tych tabletiek je na podporu laktacie cize sa vam akoze zvecia prsia ale to len zlazy na zaklade tych tabletiek a ked ich prestanete brat casom budete mat namiesto prs vechte... zamyslite sa nad tym...

tabletky uzivam uz 12 dni a prsia sa mi nezvacsili ani o jeden cm...doberiem mesacne balenie a ked to dotial nepomoze,tak s tym skoncim.A je tu aspon nejaka baba,co sa jej naozaj zvacsili prsia???ale uprimne...