icon

Význam opakujúceho sa sna o milencovi a tehotenstve

annamagdalena1
13. máj 2025

Som vydatá. Deti zatiaľ nemáme a momentálne ich ani nechceme mať. Samozrejme, tak trochu sa bojím neželaného otehotnenia, preto veľmi poctivo s manželom používame antikoncepciu. Poslednú dobu sa mi ale v noci zdá jeden a ten istý sen. Sníva sa mi, že mám milenca (v skutočnosti som žiadneho nikdy nemala) a že spolu máme sex. Ten sex máme ale vždy presne vtedy, keď mám plodné dni. Preto sa veľmi bojím, že neplánovane otehotniem. Vždy svojmu milencovi poviem, aby si nasadil kondóm. On to urobí. A keď sa potom do mňa urobí, tak sa kondóm len plní a plní jeho semenom. Cítim, ako sa ten kondóm vo mne zväčšuje ako keď sa nafukuje balón. A ja sa hrozne bojím, že praskne a ja otehotniem. Sama sa čudujem, ako je možné, že milenec má v semenníkoch toľko semena, hovorím si, že to predsa nie je možné. A on stále leží na mne a robí sa do mňa a robí. A ja mu hovorím, aby už skončil. A on mi odpovedá, že to sa nedá zastaviť. Hrozne sa vtedy bojím, že stačí jediná spermia a ja otehotniem. A dieťa momentálne nechcem a už vôbec ho nechcem mať s cudzím mužom. Zdá sa mi, že pod ním ležím aj niekoľko hodín a on to do mňa len pumpuje a pumpuje. Keď sa potom prebudím, mám zaťaté zuby a celé telo akoby také napnuté. Chcem sa opýtať, čo môže môj sen znamenať a ako sa ho zbaviť. Mám z neho veľmi nepríjemný pocit. Nie je to vyslovene nočná mora, ale niečo, čo mi je nepríjemné, potom na to cez deň myslím. Je to len o tom, že sa bojím otehotnieť alebo je v tom aj niečo viac? Manželovi som o tom nevravela.

viestta
13. máj 2025

Nic viac to neznamene, len to ze sa bojicś neplanovaneho tehotenstva. Co prebera hlava v bdelom stave, to prebera aj v snoch

ladygina
13. máj 2025

Neznamena to vobec nic. Kedze pises, ze sa dost obavas nezelaneho otehotnenia, mozog si pospaja rozne suvislosti a potom vznikaju kadejake sialene sny 😀 Netreba sa zbytocne zamyslat nad kazdym snom. 🙂

danielala
Autor odpoveď zmazal