Význam sna o mŕtvej žene
Ahojte, mala som taký divný sen, viete mi niektorá pomôcť zistiť jeho význam, že čo by mohol znamenať?
Snívalo sa mi, že som s dcérou išla na aute, a som jej kázala že nech si sadne dozadu, že tam sa tie dvere ťažko otvarajú, a prisadla si dopredu pani, ktorá je mŕtva už ale 3 roky. Ale v sne bola pekná. Aj som zastavila pred jej domom...
V ľudovom význame znamená vidieť mŕtveho, že budeš dlho žiť..
V duchovnom význame vidieť konkrétnu ženu ako peknú a spokojnu, že jej je dobre na druhom svete a chcela vám dať vedieť že sa má dobre..
V psychologickom význame podľa Junga si treba všímať symboly.. auto ktoremu sa nedaju otvoriť dvere môže znamenať, že v podvedomí zažívas nejaké komplikácie ohľadom dcéry - možno niečo nejde tak, ako by si si predstavovala.. mŕtva žena môže predstavovať teba samu, ak ti bola blízka - zväčša blízki ľudia, ale aj domy symbolizujú nás samých - to ako na nás pôsobia, to môže odzrkadľovať ako sa vnímame.. sadla si k tebe dopredu, bola pekná - môže byť že by si chcela aby si sa viac zamerala konečne na seba, chcela by si možno trocha viac priestoru..
Kedysi som si sny zapisovala a vykladala som si ich podľa Junga.. na ľudové významy moc neverím, duchovným by som rada verila..
(Keď zomrel otec snívalo sa mi o ňom a vyzeral veľmi spokojne.. najprv a veľmi dávno však zomrela moja mama a snívalo sa mi s ňou veľmi málo.. nikdy si tie sny neviem dobre vybaviť, sú akoby zahmlené a mne je to neskutočne ľúto)
@jana_eyre_2 ďakujem veľmi pekne. Tá žena bývala na našej ulici, jej syn bol môj spolužiak. Neboli sme si vôbec blízke, iba som ju pozdravila, sem tam prehodila pár slov. Ona dosť pila, a tak aj zomrela.
@katkamyska aha, ano, tak to mení význam.. môže byť, že v podvedomí ťa trápi niečo z minulosti.. Keďže táto žena mala problém s alkoholom, môže to naznačovať, že sa podvedomi zaoberás nejakým aspektom závislosti (samozrejme v širšom zmysle – môže ísť aj o emočnú závislosť, vzťahové vzorce, sebaovládanie).. ženu ti možno niečo v podvedomí pripomenulo, niečo čo si si v bdelom stave ani neuvedomila..
Ešte to auto môže znamenat aj to, keďže ho šoférujes, že preberas za svoj život zodpovednosť, snažíš sa ho viesť a dcéru instruujes kam sa má uberať aj ona keďže jej vravíš kam si ma sadnúť..
@jana_eyre_2 fuuu, veru ja som na ňu vôbec nemyslela. a dcéru som posadila dozadu, lebo tam sa dvere ťažšie otvárajú sú tam tie šúchačky dvere. a že niektorí ľudia ich nevedia otvárať. ja na tom aute jazdím málo, manžel na nom jazdí. Hovorím, veľmi zvláštny sen....a som prekvapená že mi zostal v pamäti.
Nie som žiaden odbornik, ale podla toho sna by som povedala, že možno si sa v niečom zlepšila alebo za nieco môžeš byť na seba pyšná. Ak bola alkoholicka a v tvojom sne bola krásna, živá, asi už nepila. Znie mi to ako celkom pekný a príjemný spokojny sen. 🙂
@katkamyska lebo to sa tak deje, duch tu blúdi po zemi a tým ktorý sú z rodinny najviac duchovne prístupny podhadzujú aj sny, hľadajú pomoc potrebujú odísť.

Sny ziaden vyznam nemaju.. ja máva takisto zle sny mala som dost zle posledne dve noci..ja som kedysi na to verila ale splnalo sa to fakt z 1percenta. A 99percentvsa nesplnilo.