icon

Význam textov piesní od Slza a Celeste Buckingham

terezkaarthuramax
26. jan 2025

Piesen na srdci od slza a celeste Buckingham
V tej piesni nerozumiem pojmu "neviem byt zatisie, to radsej sama chcem byt" co tym prosim myslí?
A o com je piesen velky sen mora

viestta
•
26. jan 2025

Pozna svoju cenu, radsej byt sama ako byt vo vztahu kde nie je rovnocenna partnerka ale len nieco vedlajsie

hellwant
•
26. jan 2025

@terezkaarthuramax kedze zatisie je odlahle tiche miesto. Tak pre mna to malo vyznam, ze dokaze byt pre neho dobra len niekedy, ked napr on ma problemy a vtedy si ju najde, vyzaluje sa jej.
Zatisie vyhladavas, ked sa chces ukludnit a premysliermt si v klude nieco po tazkych situaciach.
Ked je v pohode hlada stastie inde.

viestta
•
26. jan 2025

Velky sen mora je o tym co sa uz pominulo, co su uz len spomienky, minulost na ktoru mozme len spominat

hellwant
•
26. jan 2025

Ale prekvapilo ma, ze sa nepytas skôr na ten cesky vyraz Az zasti zvladneme vale dat. Som si to- kedysi ked vznikla piesen - musel vyhladat.🙂

mamickalisticka
•
26. jan 2025

@terezkaarthuramax ja sa sem pichnem, napadlo mi niečo včera - pozerali sme uragan a bol tam vidiek. Spievali pesničku sombreros. Až včera som zistila že tam spieva či oči či sombreros.. čo to má znamenať? A prečo zjedla moje sombreros? Akože cítim sa ako retardka že sa to tu pýtam, ale vie niekto?

hellwant
•
26. jan 2025

@mamickalisticka kedze sombrero je klobuk, bud je to myslene bez zmyslu, len kvôli rymu.
Alebo, jedine, co som nasiel, su sombrero tacos- jedlo.

terezkaarthuramax
autor
•
26. jan 2025

@hellwant to som si tam ani nevšimla. A co to znamena ked sme uZ pritom prosim?

terezkaarthuramax
autor
•
26. jan 2025

@mamickalisticka no v uragane si vymýšľajú svoje texty znamych pesniciek.

hellwant
•
26. jan 2025

@terezkaarthuramax vale v starej cestine znamena dať zbohom. Cize až dokazu dat dovi dopo nenavisti.

mamickalisticka
•
27. jan 2025

@terezkaarthuramax viem, ale toto bolo original vidiek vystúpenie a aj google píše taký text