icon

Výzor verzus povaha

8. feb 2022

Stretavam sa s mužom a nieje uplne môj typ vzhľadovo, ale inak si skvele rozumieme a je nám spolu super.. len teraz neviem mam to ukončiť preto ze nieje vyzorovo taky môj typ veľkého chlapa alebo mam pozerat nato ako sa s človekom citim?

lindusss2016
8. feb 2022

Mna by zaujimalo, ako funguju manzelstva, do ktorych idu ludia, ktori sa navzajom nepritahuju, alebo povedzme zene sa muz nepaci, ale je dobry, tak si ho vezme 🤔 ako v takomto manzelstve vyzera sexualny zivot po par rokoch? Pytam sa cisto zo zvedavosti.

zojazoja
8. feb 2022

@lindusss2016 neviem si to predstavit ani ja...🙂

babulkomale
8. feb 2022

@heleninamama zaujimalo by ma, kolko merias ty 😃 pretoze ja prevysujem vsetky zeny v okoli, aj mnohych muzov, ale vyska muza pre mna nikdy nebola dolezitym kriteriom pre vztah.

heleninamama
8. feb 2022

@gladys_07 Sa nesmej. Keď človek vidí, v akom stave majú niektorí ľudia zuby - a aj mladí - tak mu je zle: pokazené, mŕtve, krivé, žlté, kde-tu aj chýbajúce... A predstav si, že máš takého pobozkať. 😂 Teraz to síce rúška zakryjú, ale nechcela by som zažiť takéto prekvapenie. 😂

makova333
8. feb 2022

Autorka: Je uplne jedno ci je tvoj typ alebo nie je. Dolezite je ci ta pritahuje, ci je tam "chemia". Nie, pritazlivost nepride casom. Nemusi to byt wow pritazlivost, ze sa ti podlomia kolena, ale nejaka pritazlivost tam byt musi.

babulkomale
8. feb 2022

@lindusss2016 nijako, len spolubyvajuci su.
Ak chcu deti, opiju sa a vrznu si. Raz sem pisala taka mlada ze nemaju spolu chemiu a chce sa rozviest. Na otazky preco si ho brala bez chemie odpovedala, ze si myslela, ze to mozno pride 😃

makova333
8. feb 2022

@lindusss2016 casom tam uz nie je ziadny sexualny zivot a ziju ako kamosi alebo sa rozvedu.

simonkaa27
8. feb 2022

Osobne si myslim ze toto nie je o povrchnosti cloveka a ruku na srdce kazdy sa snazime si najst partnera ktory nas bude po vsetkych strankach pritahovat.

babulkomale
8. feb 2022

Velki svalnati muzi casto biju male slabe zeny 🤔 len taky postreh.

lindusss2016
8. feb 2022

@babulkomale no prave to si myslim aj ja, ale potom vidim, ako casto sem zeny pisu, ze to neklape a hladaju rozne riesenia, alebo si vraj zvyknu 🙄 a presne o tom to je, nevyberat si partnera, len aby nejaky bol, ved som s nim spokojna, ale takeho, pri ktorom mi nic nebude chybat a budem stastna

heleninamama
8. feb 2022

@babulkomale Mám 175 a rada nosím vysoké topánky, čižmy... A páči sa mi pocit, že chlap vedľa mňa je mi oporou, štítom... Takým tým silným pohlavím. A taký, čo mi siaha po uši, na mňa takto nepôsobí. Môže mať svoje kvality, to nepopieram, ale mňa toto vždy odrádzalo.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
zdenkatv3
8. feb 2022

Hmmm a nie je hlavne, ze si rozumiete? Si predstav, ze by teda bol tvoj typ vyzorovo, ale bol by to proste blb.... Ostala by si s nim?

7lenka11
8. feb 2022

určite daj na to, ako sa s ním cítiš.. chlap, ktorý sa ti výzorovo páči, môže byť o pár rokov zmenený na nepoznanie, možno zostarnutý a už sa ti nebude páčiť.. ale ak si s človekom, ktorý ti je oporou a cítiš sa pri ňom dobre, tak by som dala na tento pocit 🙂

darkswan
8. feb 2022

@lindusss2016 rovnako sa da spytat, staci na cely zivot sexualna pritazlivost?🙂vzdy je zaklad aby tam bolo aj nieco viac, bozsky sex na cely zivot nestaci

zojazoja
8. feb 2022

@darkswan na druhej strane, ako sa da sexovat s niekym kto ma fyzicky nepritahuje, ale je perfektny typ cloveka na zivot?

marcellka32
8. feb 2022

Musí ti voňať...nie parfémom a nie potom, ale ako človek, tomu sa hovorí chémia, ale čo by ma odradilo a cez čo nejdem je ak chlap nemá zuby, vlasy nemusí mať, ale zuby áno

babulkomale
8. feb 2022

@cocolino234 vobec som to takto nemyslela. Mam skusenost, akonahle som sa dozvedela pocas rokov ze byvalu spoluziacku alebo susedu bije partner/ manzel, tak vzdy ona bola drobna zena a on mohutnejsi, vysoky. Spytaj sa ludi co robia s obetami domaceho nasilia, ci tam mavaju urastene vysportovane basketbalistky. Ak ano, tak je to mozno jedna z tisica bitych zien.
Nebolo to myslene tak ze "kazdy velky chlap otlka zeny".

0silvia0
8. feb 2022

@babulkomale napisala si casto... podla mna tiez dost blby stereotyp nepodlozeny na nicom. Pozri si zamenu manzeliek niekedy. Je tam mnoho krpatych neurotickych vytrasenych psychosov. Tyranie nie je o svalnatych chlapoch urcite.

babulkomale
8. feb 2022

@0silvia0 naco slovickarit? Blbci sa najdu vsade, to je jasne...ja len ze kazda chce Adonisa a potom sa jej nepaci ked pouzije svoju silu na nespravne ucely. A ano, z fitka poznam vela velkych medvedikov, co by ani muche neublizili.

babulkomale
8. feb 2022

@heleninamama aj moje niektore zname to tak maju, su nizsie odo mna. Zaujimave ze ja som to tak nikdy nemala, radsej nech je dobre stavany 😃 a podpatky sa im vsetkym pacili este plus k mojej vyske 😉

0silvia0
8. feb 2022

@babulkomale to nie je vobec slovickarenie. Len blbe stereotypy

dt1
8. feb 2022

Keď je tvoj typ veľký svalnaty chlap tak pre každého jedného je prvoradá posilňovňa a každý takýto sype ako delo a ak nie tak si nevidela veľkého chlapa. A ver že s človekom na anabolikách to nie je žiadna sranda

lindusss2016
8. feb 2022

@darkswan samozrejme, ze nestaci, ale to som nikde ani nenapisala 🙂

lindusss2016
8. feb 2022

@babulkomale mozno medzi obete nepatria basketbalisti, ale medzi nervacikov patri kopec malych muzov 🤷

babulkomale
8. feb 2022

@lindusss2016 v malom hrnci rýchlo vrie 😃
Jasne ze su krpati nervavi, ale taky ti velmi neublizi ak nemas 40 kil.

lindusss2016
8. feb 2022

@babulkomale no neviem, to je podla mna hlupost, kopec zien 40 kg ma, alebo aj 50. A take, ktore maju malych muzov, vacsinou aj male su, takze aj 70 kg muz je ako muz krpec, ale oproti 40 kg zene je stale velky, takze asi tak...

marca12
8. feb 2022

Mne sa pacia nizky chlapi a mam vysokeho riadneho chlapa 🤣 ty musis vediet ako sa s nim citis,ci ho lubis a ci sa ti paci. Moze sa ti zapacit aj chlap,ktory nespada do tvojich predstav,to neovplyvnime

bennn
9. feb 2022

Mal som kontakt s babou, s ktorou bola veľká fyzická príťažlivosť, ale ako záujmami, tak pohľadom na ňu, som si to nevedel predstaviť, jednoducho sa mi nepáčila do tváre. Osobnosťou to bolo do veľkej miery kompenzované, ale nikdy sme nesmerovali do vzťahu, vždy sme boli skôr veľmi dobrí kamaráti.

andrejkanovocka
12. apr 2024

@gleep1 presne toto isté páči sa mi chalan ale nič také konkrétne sa mi na ňom nepáči kebyže sa ma niekto opýta ale proste sa mi páči že sa s ním dobre bavím dobre sa z ním rozprávať a všetko takže keď sa s ním cistis dobre asi by som to neukončila