icon

Vzorky zadarmo, súťaže a iný relax, 2. časť

katka16031
10. sep 2009

zakladám túto tému,lebo v tej minulej sme už mali veľa strán 🙂 🙂 🙂

slavka11
14. júl 2012

@gituserik gratulujem k vyhram aj ja sa pochvalim 🙂 z Rajo mi pride dozicka v termoobale, na oetker vybrali moj ozdobeny dzemik (vcielku) a dostanem za to balicek struhadiel, naberacku, skrabku ..., a na buduci tyzden v novom apetite bude nielen maslovacka ale aj uverejneny na celej strane moj receptik a za to ze ho uverejnia dostanem tiez nejaku peknu cenu akurat neviem co to je, lebo v kazdom cisle je ina cena a tak sa tesim a neviem sa uz dockat hadam viac ako ked som bola mala a cakala som az budu vianoce 🙂
presne taketo vyhry ma vedia velmi potesit. Nie je to sice nic velke ale stastie si obcas sadne aj na mna a z toho mam velku radost

danielaj
14. júl 2012

@gituserik tak to je super výhra, gratulujem 🙂

danielaj
14. júl 2012

@slavka11 gratulko aj tebe, sú to pekné výhry 🙂

janulabj
14. júl 2012

@slavka11 prosim Ta kde je zoznam vyhercov zo zavaranin Dr. oetker? dakujem, nemožem najst.....a gratulka k vyhram 😉

vera1132
14. júl 2012

@martinkatinka čo by malo byť na tej nivei? lebo mne to neotvorí.

slavka11
14. júl 2012

@janulabj Dakujem a
zoznam nie je nikde musis si pozriet galeriu a priamo na foto alebo pod foto je napisane ktore obrazky su vitazmi pri hlasovani porotou a pri hlasovani navstevnikov stranky

slavka11
14. júl 2012

@danielaj dakujejem aj tebe za gratulkovanie

janulabj
14. júl 2012

@slavka11 diky, tak ja nič no nevadí, skusim sa ešte zapojit, a ešte raz blahoželam🙂

martinkatinka
14. júl 2012

@vera1132 je tam otázka a hrá sa o zájazd... ale mne to v pohode otvorilo.. skús pozriet stránky nivea

graceful9
14. júl 2012

vinea-hrá sa o skrášľovací víkend a 50 eur na parfum 🙂 súťažný kód je pod etiketou

martinkatinka
14. júl 2012

http://www.beemark.sk/article/read/21 toto je článok o súťažiach na facebooku...

janulabj
14. júl 2012

@martinkatinka a tioe naplasti si našla všetky? asi som slaba :D

martinkatinka
14. júl 2012

@janulabj hej, muž našiel poslednú :D
nevedela som nájst tej babe na pate

graceful9
14. júl 2012

@martinkatinka ja som našla len 7 ☹ 😀

putney
14. júl 2012

ja som sice nasla vsetky, ale zase som nikde nenasla, ze kde sa tie naplaste vyrabaju.....idem sa este potrapit

monnr
14. júl 2012

ja neviem v akých zemích sa vyrabaju.

christie
14. júl 2012
liliandax
15. júl 2012

baby, kolko ma byt tych naplasti? 😅

monnr
15. júl 2012

tusím osem nie? A na krabicke od náplastí som nasla Slovensko, Česká republika a Rusko 😉

liliandax
15. júl 2012

@monnr
dakujem 🙂

markot1
15. júl 2012

ten cosmos neplati nahodou len pre ČR?

liliandax
15. júl 2012

mám jeden kód z Kubíka, ak má niekto záujem, píšte IP

katkattt
15. júl 2012

Ahojte. Ako to funguje ked si chcem objednat nieco z nivei za kody a ked ich chem kombinovat stymi bodmi co mam na internete za dotaznikmi? za aky dlhy cas pride ten darcek? dakujem

katkattt
15. júl 2012

A neviem ci sa este zbieraju ale ak mate zaujem mam kod z podravky vymenim za harmony

putney
15. júl 2012

@markot1 presne tak, v pravidlach je napisane, ze sa moze zucastnit len osoba s dorucovacou adresou v CR........takze si musime najst nieco ine 😉

vera1132
Odpoveď bola odstránená