Vzorky zadarmo, súťaže a iný relax, 2. časť
zakladám túto tému,lebo v tej minulej sme už mali veľa strán 🙂 🙂 🙂
Ja som min. tyzden vyhrala v jednej sutazi dozu so sypanym cajom. Vcera mi prisli vzorky detskeho caju pre maleho a vcera som aj zistila, ze som vyhrala na bynky.sk opat nejaku dozu so sypanym cajom a vonne tycinky......mne tie caje asi prischli 🙂)))
ja som tiez zistila ze som vera vyhrala pre piska veci lenze akurat mojho psika v piatok ho zrazilo auto :/ takze aj potesilo aj nie ale tak darujem kamoske co ma hava 🙂
mam na vymenu vyrobky got2b a schwarzkopf gely a masky na vlasy..ide o nove vyrobky..mala by som zaujem o kody nivea, racio, walmark..
holky jednu otazku k legu mam. tento tyzden je cas 9.12 . vy ked to vyplnate uz cakate s napisanou mail.adresou na ten cas alebo iba vtedy otvorite tu stranku s legom?
@alexandra33 nie nie, sú to kvalitné čaje. a vzorky pre malého som si vyžiadala...ja len, že tento týždeň sa mi všetko točí okolo čajov 🙂
@stina aké vzorky čajíkov si si vyžiadala... to máš super výhru, čajíky sú super na toto sychravé počasie!
@stanushqa nič si z toho nerob, ani moje 😀 ale zas mám pozitívnu správu, predávam konečne svadobné šaty 😉 takže mám radost

@stina uf, no škoda, ja som len dala link, čo tu písala @benca