icon

Vzorky zadarmo, súťaže a iný relax, 2. časť

katka16031
10. sep 2009

zakladám túto tému,lebo v tej minulej sme už mali veľa strán 🙂 🙂 🙂

petka1982
28. máj 2012

@martinka17 podla mna adresu majú,nepýtali ju,inak dnes bueno dorazilo 😉

ajulienka81
28. máj 2012

@vera1132 tiez ma to dnes napadlo, ze kedy poslu...zatial nic a tiez som ani adresu neposielala a uz si nepamatam, ci v tom dotazniku som vyplnala aj adresu...

nikoletkaa
28. máj 2012

dnes došlo bueno naušnice ,,,,nič moc teda

piskotik
28. máj 2012

@ajulienka81 aj mne dnes došlo bueno, ale Fa stále nič

slamienka
28. máj 2012

ani mne sa tie nausnice nepacia, navyse sa mi vobec nehodia. ...

martinka17
28. máj 2012

@petka1982 ja som tam pre istotu písala, že či posielali, naposledy tak tescomu posielali len tomu, kto sa ozval. A na bueno sa teším, dúfam, že aj mne dorazí 😵

martinka17
28. máj 2012

@slavka11 asi 3 obaly brumíka som včera vyhodila 😀

lasto
28. máj 2012

@piskotik
mne z FA prišla výhra ešte minulý týždeň

lasto
28. máj 2012

@vera1132 prišla mi ešte minulý týždeň, myslím, že v stredu

slavka11
28. máj 2012

@martinka17 no my sme na tom podobne :(
ja som videla reklamu iba dnes v TV a tak som to sem rychlo hodila. Clovek keby odkladal vsetky obala, ze co ked nahodou bude treba do sutaze tak uz by sa nedalo ani v byte pohnut. A aj tak vacsina spolocnosti to uz inak riesi bud smskami sa kody zasielaju alebo pokladnic. bloky treba apod. Takze raz to vyjde raz nie. Snad v niecom inom nabuduce

slavka11
28. máj 2012

@lasto no mne vyhra z FA tiez este neprisla a nepamatam sa ci sa vyplnali v dotazniku aj postove udaje. Asi im napisem. Ved maj ma uz iba par dni do konca tak aby sa nestalo ze mi nic nedorucia. A ozaj co bolo v balicku?

martinka17
28. máj 2012

@slavka11 to neva, brumíky papáme denne, tak snáď vyzbierame, 😵 a tie bločky, len kopec roboty okolo toho ☹

alexandra33
28. máj 2012

@tikivikiniki
Oki tak skus, dufam,ze sa to vyplati, a snaz sa vsetkych z rodiny do toho tiez zapojit, z jednej ipcky sa da tusim dvoch ci troch registrovat, teda rozne mailove adresy
takze link mas, drzim prsty 🙂

alexandra33
28. máj 2012

@martinka17
ahoj

co to tu citam, je nejake nova sutaz s brumikmi ?
ja som nasla len najeku co sa skoncila v aprili, alebo sa mylim,
dik za info 🙂

lasto
28. máj 2012

@slavka11 šampón 400ml, telové mlieko 400ml, antiperspirant pre ženy a pre mužov šampón na telo a vlasy a antiperspirant

ajulienka81
28. máj 2012

aj mne dnes nausnice Bueno...veru nie su pekne, ale co je zaujmave, hodia sa mi 😀

ajulienka81
28. máj 2012

@lasto uz aby som to mala doma 😉

martinka17
28. máj 2012

@lasto aj ja už chcem doma. a ty si mala aj vzorku na testovanie? Lebo ja nie, len som hodnotila 🙂

martinkatinka
28. máj 2012

@ibajeho my sme sa registrovali v marci a v polovici apríla poslali skener. Pretože začal zase štvrťrok.... prišiel nám aj darček, tá doštička, potešilo... a skenujeme pekne ďalej.

martinkatinka
28. máj 2012

@lasto na ten balíček čakám aj ja, poslali mi mail a ešte nič neprišlo.... tak počkám do konca mesiaca ako písali a potom sa im pripomeniem mailom. Inak, pekný balíček podla toho, čo si vymenovala... poteší

alexandra33
28. máj 2012

@martinka17

dakujem pekne Mati 🙂

martinkatinka
28. máj 2012
darymorka
28. máj 2012

baby, pisali ste niektora do toho FA? a odpisali vam???

slavka11
28. máj 2012

@darymorka ja som si nasla v spamoch ze pytaju odomna adresu za vyplnenie dotazniku aby mohli poslat darcek, ale neviem ci je to z FA lebo je to adresa na nejaku agenturu. Je mozne ze zasielanie vyhier riadi agentura spolu s oslovenim vyhercov. Firma je z Prahy takze uvidime. Pockam par dni a ked nic tak im napisem na ten mail kde pisali o balicku

martinka17
28. máj 2012

@darymorka písala ráno, zatiaľ nič 😉

lasto
28. máj 2012

@martinka17 nemala som vzorku, tiež som iba hodnotila