Vzorky zadarmo, súťaže a iný relax, 2. časť
zakladám túto tému,lebo v tej minulej sme už mali veľa strán 🙂 🙂 🙂
Prosím Vás máte niektorá záujem o vyplnenenie online dotazníkov za odmenu.Keď áno napíšte mi email do IP.
no dnes sme dievcence super s malym nakupili, nivea vyrobky za 7 eur, dostali sme loptu, a este aj jedna sutaz priamo v predajni, a este aj na nete, to sa mi paci, potom mam pocit, ze sa to naozaj oplati 🙂
baby, ako sa vám darí v datarte? Dennú cenu treba asi zadať pred polnocou, však?
ahoj
tie pozvanky musis poslat naraz vsetkym 12 ked sa registrujes do sutaze alebo sa to moze aj postupne
prišli niekomu okuliare do vody čo bola súťaž ..bolo treba poslať obaly z JOJO cukríkov ?
Ktoré zbierate Bonavitu:v Tescu sa dá kúpiť v akcii Pšeničné chlebíčky polomáčané/čoko,jogurtová poleva/má bodovú hodnotu-1bod.To je najlepšie,že sa predáva v akcií 1+1,čiže za jeden chlebíček zaplaťíte 0,32 eur.
@katkattt Ano,peniažka z fichee prišli,ale tento mesiac ma ešte nechcel pustiť,majú zase málo reklám. ☹
@ibajeho skús mrknúť aj Tetu, resp. DM...oni to postupne dávajú vždy všade, ja som to videla vtedy v 101, ale tuším aj v Tescu 😉
@martinka17 a aka je tam vlastne podmienka? Za kolko treba nakupit a co konkretne? Ci je to neobmedzene?
@ibajeho nie nafukovacia, taká maličká, ale klasická loptička plastová, neviem, možno 15-20cm v priemere 😉
vedeli by ste mi niektorá objasniť pravidlá toho schwarzkopf klubu?
pozerala som aj ich stránku, ale múdrejšia z toho teda nie som....
jedine čo som pochopila je, že sa môžu zbierať iba kody z farieb na vlasy, nie z iných produktov tejto značky.
je to tak? a konkrétne z akých farieb môžu byť kody? kupujem občas aj palette color shampoo-tá žltá krabička a palette instant color-tá v tom sáčku. môžu byť kody aj z takých?

Prosím Vás má niektorá z Vás z Tesca tú Thomas grilovaciu panvicu.Ja som ju dnes brala za body.Budem rada ak mi dáte vediet svoje skúsenosti.Vďaka. 🙂