WC Geberit - nový tip misy

lia82
17. júl 2017

Ahojte, máte niekto skúsenosť s novým tipom misy na WC Geberit? Dnes nám ju ponúkli ... nevedeli sme sa rozhodnúť, či si vybrať starý tip, alebo túto novinku, takže sme nekúpili nič. Poraďte ... a ďakujem za všetky rady a tipy 🙂

siska25
17. júl 2017

@lia82 my mame dva kusy tychto typov wc doma. Byvame necely rok. Vyhoda je v tom, ze sa tam neusadza plesen. Obcas musime splachovat na 2 krat, ale to myslum nie je chyba typu wc, ale objemu nadrzky na vodu. Ja som s nim spokojna.

siska25
17. júl 2017

@lia82 vodny kamen sa nam usadza len na tom kusku, odkial strieka voda

rybka16
18. júl 2017

Ja som takúto misu cielene chcela, máme od Jiky. Je to super vec, žiadny vodný kameň usadený (trochu na tom výpuste vody, ale inak nič), ľahšie sa to umýva, zdá sa mi to hygienickejšie. Jediná nevýhoda je, že pri splachovaní sa vyšplechne pár kvapiek vody aj vonku, takže vždy splachujeme so zatvorenou misou, ale potom je od vody ostriekané aj veko. Ale nie je to nič tragické a špliechajú aj niektoré "normálne" záchody (so splachovacím okruhom). To slabšie splachovanie, čo spomínala @siska25, bude asi naozaj objemom nádržky, lebo nám splachuje parádne. Máme podomietkovú Geberit. Inak, na takej nádržke sa dá nastaviť objem vody, ktorý pri splachovaní vypustí, takže možno by to pomohlo.