Z akého dôvodu mi môžu vypadávať vlasy ?
Dobrý večer mamičky posledné 3 mesiace mi strasne vypadavaju vlásy skrátili sa mi aj zdlzky a nestrihala som sa poradte prosím z coho to mozem mat
@stefaniamikova11 ano naraz stačí keď ich tam nahadzes a oni sa v tom rozpustia nemusíš ani drviť 😉
@tereziatko11 a pomohlo ti to? nepadali ti vlasy kvoli hormonalnym zmenam po porode? to sa vacsinou da doporiadku same
@kiwi3 áno presne kvôli tomu padali mi vlasy 3ste 4 mesiace po porode tak som trosku tomu chcela pomôcť ... vraj sa tie tablety mozu aj papať to mi povedali v lekarni ja som teda len vtierala do ku korienkom mne osobne pomohlo dosť...
@tereziatko11 lenze to by sa ti napravilo aj bez toho, aby si s tym nieco robila. po porode padaju vlasy kvoli hormonalnym zmenach, ktore prirodzene odozneju
@stefaniamikova11 No moze to byt stresom,ktory bol davnejsie,ze uz si nan nespominas poriadne sni,no skratene dlzky-pokozka hlavy nesvrbi alebo nejake zmeny si nepostrehla,mozno kozna.V kazdom pripade krvny obraz by som si dala urobit asi...Potom doplnit chybajuce vitaminy,mineraly s mierou,lebo aj prebytok moze byt na skodu.
Krvný obráz mam v poriadku iba z gynekológickeho hľadiska je zly dnes som bola mam cysti na pravom vajecniku žeby to bolo tym
@stefaniamikova11 Ja som mala tiež krvný obraz ok,kožná ma poslala k zubnému,očnému a krcnému,aby sa našiel zápal.nasuel mi ho krcný pri nosných dutinách.to bola pricina.dal mi dáke lieky.ona sama mi odporučila jeden šampón, potom to preslo
Nedostatok vitaminov, treba doplnit bud probiotikami alebo cisty zinok kupit, pripadne v dmke kofeinovy sampon
@stefaniamikova11 https://www.notino.sk/vichy/dercos-energising-p... treba ale pouzivat 3 mesiace

@stefaniamikova11 mne kaderník poradil nie moc drahu a docela ucinnu kúru😁😉 pyridoxin B -10 tabliet rozdrviť a dať do lopúchovej vody (kúpis v drogérke), nechať to stále luhovať v tom a raz denne si jemne vmasírovať do pokožky
(Lipuchova voda obyč. stačí viď. na obrazku) inak lopuchova voda je dobrá aj na rast takze 2v1😁