Z čoho sa tešíte?
Ženy, teším sa zo života. Som rada, že mám to, čo mám. Dnes je krásne počasie. Čo tak písať si pozitívne veci a nešíriť paniku? Som rada, keď môžem pomôcť iným. Pôjdem darovať krv. Prispejem na charitu. Usmejem sa. A niekoho vyobjímam. 🙂 Prajem všetkým krásny víkend.
@loliki ja sa tesim, ze sme dnes urobili na nasej ulici poriadok, bolo krasne, obed sa podaril a poobede som pokocikovala 2hodiny babatko kamaratke, aby si oddychla, lebo su chori ❤️ A chcela som zaniest aj veci pre Ukrajincov, ale to som uz nestihla.
@julianabelakova To je ozaj skvelé. Veci zanesieš, aj zajtra tu budú.
@loliki je to fakt dobre. Ak budes mat chut na zmenu tak to vyskusaj 🙂
Ja sa veľmi teším zo slnka, z toho že už býva dlhsie svetlo, aj slnko vychádza skôr, že posledných pár dni počujem rano pri odchode do práce hlasno vtáky štebotať, to mi tak pripomína že jar ide..celkovo sa teším z maličkostí, z každého dňa ktorý trávim so svojimi deťmi, z ktorých sa každý deň veľmi teším ☺️ aj keď je situácia aká je, teším sa na leto, predstavujem si ako nám bude super, teším sa na dovolenku..ja som človek, ktorý sa teší zo všetkého 😄☺️
@nataliaseidlova Asi chodíš skoro do práce. Mne sa páči, keď spievajú večer a potom postupne utíchnu. Ten večerný koncert je taký upokojujúci. Ale raz v lete som začula ráno asi o 4-ej. To bola nádhera, ako sa prírode radostne zobúdza.🌞 Ja spávam dlhšie. 🙂
@loliki vstávam 4:30 a občas pozrem von na dvor či je zima a pár dní dozadu som ich o takom čase už zapocula a normálne mi až slzy vybehli od šťastia 😄 bývam na dedine okolo sú záhrady a stromy takze tam sa zvyknú zdržiavať a to je balzam pre moje uši.
@nataliaseidlova Áno, to som myslela. A tak je ten ich spev plný pozitívnej energie a radosti zo života. Ja ak vstanem o 4.30, o mne sa to nedá povedať. 🙂
Nič mi v živote nerobí radosť. Nie som šťastný. A ani nebudem.
@bennn Vitaj v klube...
Teším sa z nezištnosti mnohých ľudí. https://www.ozivot.sk/2020/08/PROROK.O.davani.html

@loliki Tak nech sa im darí, prajem bohatú úrodu, veď domáce sú najlepšie.🤗🌱🍅