icon

Z čoho sa tešíte?

loliki
26. feb 2022

Ženy, teším sa zo života. Som rada, že mám to, čo mám. Dnes je krásne počasie. Čo tak písať si pozitívne veci a nešíriť paniku? Som rada, keď môžem pomôcť iným. Pôjdem darovať krv. Prispejem na charitu. Usmejem sa. A niekoho vyobjímam. 🙂 Prajem všetkým krásny víkend.

Strana
z2
suge
26. feb 2022

@loliki Tak nech sa im darí, prajem bohatú úrodu, veď domáce sú najlepšie.🤗🌱🍅

julianabelakova
26. feb 2022

@loliki ja sa tesim, ze sme dnes urobili na nasej ulici poriadok, bolo krasne, obed sa podaril a poobede som pokocikovala 2hodiny babatko kamaratke, aby si oddychla, lebo su chori ❤️ A chcela som zaniest aj veci pre Ukrajincov, ale to som uz nestihla.

loliki
autor
26. feb 2022

@sugeĎakujem, si milá. 🙂 A ty čo pestuješ? Odkedy, aké sú veľké?

loliki
autor
26. feb 2022

@julianabelakova To je ozaj skvelé. Veci zanesieš, aj zajtra tu budú.

kittykat22
26. feb 2022

@loliki je to fakt dobre. Ak budes mat chut na zmenu tak to vyskusaj 🙂

suge
26. feb 2022

@loliki Ja zatiaľ pestujem iba machovku peruánsku a muškáty zo semienok, asi tri týždne. Na druhé spomínané ma minulý rok inšpirovali práve tu na MK a bol to super nápad, lebo sú krásne a každý deň sa z nich vytešujem.🙂🥰

loliki
autor
27. feb 2022

@suge Konečne som si vygooglila, čo to je tá machovka. A to má aj plody? Darí sa jej aj u nás? Muškáty máš ťahavé či kríčkové? Obdivujem Tvoju trpezlivosť. 👍 Ja som muškáty množila odrezkami.

nataliaseidlova
27. feb 2022

Ja sa veľmi teším zo slnka, z toho že už býva dlhsie svetlo, aj slnko vychádza skôr, že posledných pár dni počujem rano pri odchode do práce hlasno vtáky štebotať, to mi tak pripomína že jar ide..celkovo sa teším z maličkostí, z každého dňa ktorý trávim so svojimi deťmi, z ktorých sa každý deň veľmi teším ☺️ aj keď je situácia aká je, teším sa na leto, predstavujem si ako nám bude super, teším sa na dovolenku..ja som človek, ktorý sa teší zo všetkého 😄☺️

loliki
autor
27. feb 2022

@nataliaseidlova Asi chodíš skoro do práce. Mne sa páči, keď spievajú večer a potom postupne utíchnu. Ten večerný koncert je taký upokojujúci. Ale raz v lete som začula ráno asi o 4-ej. To bola nádhera, ako sa prírode radostne zobúdza.🌞 Ja spávam dlhšie. 🙂

nataliaseidlova
27. feb 2022

@loliki vstávam 4:30 a občas pozrem von na dvor či je zima a pár dní dozadu som ich o takom čase už zapocula a normálne mi až slzy vybehli od šťastia 😄 bývam na dedine okolo sú záhrady a stromy takze tam sa zvyknú zdržiavať a to je balzam pre moje uši.

loliki
autor
27. feb 2022

@nataliaseidlova Áno, to som myslela. A tak je ten ich spev plný pozitívnej energie a radosti zo života. Ja ak vstanem o 4.30, o mne sa to nedá povedať. 🙂

suge
27. feb 2022

@loliki Áno, tento druh machovky má jedlé plody. Navnadila ma na ňu kolegyňa, u nich doma to vraj s obľubou jedia deti aj pes, tak som si povedala, dám tomu šancu.☺️ Muškáty mám aj aj, prvý rok skúšam zo semienok a darí sa im. Odporúčam, je super ľahké pestovať ich.😉🌱

loliki
autor
27. feb 2022

@suge Môj sen (puberťácky) bol mať krásnu záhradu plnú kvetov. 🌹 Prišla som však na to, že ich celé leto musím polievať a vôbec sa z nich nenajem.😀 Tak som prešla na pestovanie zeleniny. 🥕 🙂 Vnútri mám senpólie, orchideu a pod. 🙂

suge
28. feb 2022

@loliki A čo za zeleninky pestuješ, že ich treba polievať menej ako kvety? Daj tip.😄

loliki
autor
28. feb 2022

@suge Menej ich možno nepolievam, ale asi sa z nich viac najem. Klasická zelenina v záhrade. Cibuľa, cesnak, mrkva, petržlen, hrášok. Ale teraz momentálne už rastú tie rajčinky. 🙂 Mám aj muškáty, tulipány, narcisy a páčia sa mi georgíny.

jahoda_12
Odpoveď bola odstránená
loliki
autor
28. feb 2022

@jahoda_12 A vidíš, zabudla som v predošlom príspevku, že ešte pestujeme jahody. 🙂 Dobre, že si napísala, aspoň si mi to pripomenula. A tešíme sa z jahodového lekváru. Mňam. 🙂

jahoda_12
Odpoveď bola odstránená
loliki
autor
28. feb 2022

@jahoda_12 Asi sa idem pozrieť do záhrady, niečo porobím. Nech je ten svet krajší.

jahoda_12
Odpoveď bola odstránená
loliki
autor
28. feb 2022

@jahoda_12 O chvíľu? 😲 Tak už musím utekať. 😀 Čaute.

bennn
28. feb 2022

Nič mi v živote nerobí radosť. Nie som šťastný. A ani nebudem.

loliki
autor
28. feb 2022

@bennn Vitaj v téme. 😉 Ale môžeš byť niekedy nešťastný viac a niekedy menej.

sticker
loliki
autor
28. feb 2022

@jahoda_12 Stihla som to. Záhradka je krajšia. Už môže prísť jar. Zajtra je už marec. Máme snežienky. Narcisy a tulipány sa tlačia. Bude to pekné. 🌷

jahoda_12
Odpoveď bola odstránená
jahoda_12
Odpoveď bola odstránená
loliki
autor
28. feb 2022

@jahoda_12 Ďakujem. Keby som mala nejaké dobré kamošky z UA, mohli by sme si vymieňať kvety, rastlinky. Oni majú tiež dobré nápady. Dávali by semiačka aj ruským vojakom do vačku. 🙂

mamax3x3x3
28. feb 2022

@bennn Vitaj v klube...

loliki
autor
2. mar 2022

Teším sa z nezištnosti mnohých ľudí. https://www.ozivot.sk/2020/08/PROROK.O.davani.html

Strana
z2