Z kamarátky snažilky sa stala tehuľka. A vybodla sa na mňa
Aj vy to tak babiky mate?? Ze mate kamosku kt sa snazilkovala no ked uz otehotnela si s vami nema co povedat? Odvratila sa od vas? Ba este podpichuje?? Ci som sama??
@amelie2017 ved som na zaciatku tehu jej to vravela zdielala s nou no ona sa distancovala a ked nieco napise len je to o nej ona sa ma uz neopyta napr ako sa mate co nove napise len o sebe a to je cele
Kasli na nu. Mala som taku, co od isteho casu zacala do mna neustale vyryvat, riesit, co ja ako mam a nemam, ako by ona nechcela byt v mojej kozi. Pritom ona sama bola zufala zo svojho zivota. Uz je to byvala kamoska, take ako ona nepotrebujem vo svojom zivote.
@evamarek77 to niesu detaily len viem ze mi vravela ze uz je cas na babi ze sa snazia a ja som jej povedala iba tolko ze aj m bysme chceli
@evamarek77 ja sa tebe cudujem ze pred polnocou sa ti chce davat nezmyslene komenty btw🤦🏼
@diaszoky nie ja som to mala naopak. Mala spm dlhorocnu kamosku, ktora sa na mna hnusne vybodla, za to, ze neotehotnela hned v prvy mesiac po svadbe... Trapne odpisovala, ze nema cas na mobil a ze ked pride domov buchne mobil.. Potom otehotnela zrazu sa ozyvala... Trapne.u mna tym padom skoncila. A aj pre ine veci. Ja mam rada, zeny, ktore aj napriek tomu, ze sa im nedari otehotniet ziju...lebo upistane zeny, ktore pocitaju plodne dni a nic ine neriesia to je des. Treba zit... Lebo napr teraz riesite tu toto pritom i tyzden tu moze padnut bomba.. Apotom nase trapne starosti dostanu novy absolutne nepodstatny rozmer.

@diaszoky moja prvá odpoveď ani nesmerovala k tebe, je to diskusné fórum, v druhom príspevku som odpovedala na tvoju otázku