icon

Z kamarátky snažilky sa stala tehuľka. A vybodla sa na mňa

diaszoky
24. feb 2022

Aj vy to tak babiky mate?? Ze mate kamosku kt sa snazilkovala no ked uz otehotnela si s vami nema co povedat? Odvratila sa od vas? Ba este podpichuje?? Ci som sama??

Strana
z2
elizabet173
24. feb 2022

@diaszoky moja prvá odpoveď ani nesmerovala k tebe, je to diskusné fórum, v druhom príspevku som odpovedala na tvoju otázku

diaszoky
autor
24. feb 2022

@amelie2017 ved som na zaciatku tehu jej to vravela zdielala s nou no ona sa distancovala a ked nieco napise len je to o nej ona sa ma uz neopyta napr ako sa mate co nove napise len o sebe a to je cele

savanna
24. feb 2022

Kasli na nu. Mala som taku, co od isteho casu zacala do mna neustale vyryvat, riesit, co ja ako mam a nemam, ako by ona nechcela byt v mojej kozi. Pritom ona sama bola zufala zo svojho zivota. Uz je to byvala kamoska, take ako ona nepotrebujem vo svojom zivote.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
diaszoky
autor
25. feb 2022

@evamarek77 to niesu detaily len viem ze mi vravela ze uz je cas na babi ze sa snazia a ja som jej povedala iba tolko ze aj m bysme chceli

ailiba
25. feb 2022

@diaszoky tak bohužiaľ, raz sa kazdy vyfarbi... Ci už v dobrom, alebo v zlom.

diaszoky
autor
25. feb 2022

@evamarek77 ja sa tebe cudujem ze pred polnocou sa ti chce davat nezmyslene komenty btw🤦🏼

derdia
25. feb 2022

@diaszoky nie ja som to mala naopak. Mala spm dlhorocnu kamosku, ktora sa na mna hnusne vybodla, za to, ze neotehotnela hned v prvy mesiac po svadbe... Trapne odpisovala, ze nema cas na mobil a ze ked pride domov buchne mobil.. Potom otehotnela zrazu sa ozyvala... Trapne.u mna tym padom skoncila. A aj pre ine veci. Ja mam rada, zeny, ktore aj napriek tomu, ze sa im nedari otehotniet ziju...lebo upistane zeny, ktore pocitaju plodne dni a nic ine neriesia to je des. Treba zit... Lebo napr teraz riesite tu toto pritom i tyzden tu moze padnut bomba.. Apotom nase trapne starosti dostanu novy absolutne nepodstatny rozmer.

Strana
z2