icon

Za čo sa hanbíte v každodennom živote?

31. okt 2023

Ja neviem prečo, je to úplná somarina, ale hanbím sa chodiť s nákupnými taškami 🙈 Úplne mám stres,.keď ma z práce pošlú niekam do obchodu, je toho viacej a ja dve plné nákupné tašky a ísť s tým peši.
Máte aj vy niečo také?

andreatytler
31. okt 2023

No nakupne tasky su este fajn. Tu kde zijem chodia ludia nakupovat do potravin s kuframi. A to teraz nemyslim tie nakupne tasky na kolieckach ale normalne kufre na kolieckach.😀
Nikdy mi nenapadlo sa hanbit za tasky.
Mala som zo zaciatku problemy s tym dat ruku hore ked treba zastavit autobus ale uz to preslo.
Mne je trapne zavolat na casnika ked nieco chcem. Mne je celkove hrozne trapne v restauracii lebo sa citim neprijemne ze ma niekto obsluhuje.
A tiez mi je trapne ist do kadernictva, alebo na manikuru, masaz a tak proste kamkolvek kde ma ludia "obchytkavaju" a musim sa s tymi ludmi vykeciavat.

grof_monte_christo
31. okt 2023

Ja sa napríklad hanbím za svoj orientačný zmysel, som schopná sa stratiť, aj keď som nejakou cestou išla už viackrát, jedno, či autom alebo peši.

aylinn
31. okt 2023

Alebo keď som niekedy v autobuse sedela pri okne a vedľa mna si niekto sadol tak som sa koľko krát previezla až na konečnú alebo niekoľko zastávok ďalej , lebo som sa hanbila postaviť a povedať že s dovolením na tej zastávke kde som mala vystúpiť 😂😂

2006_1211
31. okt 2023

Keď idem s igelitovou taškou, platím drobnými, berem a dávam zálohované fľaše do stroja😅😂

rebeka7501
31. okt 2023

@tahomi všade, hlavne, keď vidíš zmachlenú ženu bez predných zubov 🤦‍♀️

rakywanda
31. okt 2023

Už som vo fáze (či veku?), že sa nehanbím už za nič. Ale keď som ešte chodila na strednú, bolo mi blbé sa namaľovať alebo nalakovať si nechty, že keď nebudem vedieť odpovedať, tak si profak pomyslí, že som sprostá, ale namaľovať som sa vedela.

nevenka
31. okt 2023

Ja som nosila vo velkych taskach balicky na postu, robila som v eshope. Potom mi kupili taku tu tasku na kolieskach a obriu, a to som sa s prazdnou hanbila chodit MHD...🤣

iwesska
31. okt 2023

Aktualne sa hanbim za sucasnu vladu 🙈 A potom za ludi,ktori si myslia,ze su vtipni a pritom su trapni. Paradoxne tu hanbu za nich prezivam ja.

nevenka
31. okt 2023

@andreatytler ano, aj toto mam s tym obsluhovanim 🤭
@grof_monte_christo aj totooo. Ja sa vzdy stratim u nas v nemocnici a to som chodila tam x krat 😅🤣. Zn. Banska Bystrica 🤣

kofa77
31. okt 2023

Ja sa hanbim, ze neviem dobre anglicky. Citanemu rozumiem, hovorenemu celkom tiez, ale nevytlacim zo seba sudnu vetu😕. A este sa hanbim, ze neviem prekonat lenivost. Ked vidim tych namorivovanych ludi, ktori sa profesne posuvaju, ucua jazyky, tak si pripadam ako leniva mrochta, za to sa hanbim uplne najviac. Inak ako pubertacka som sa hanbila kupovat vlozky, hajzlak, vypytat listok na mhd- neexistovali automaty, objednat taxik a vela dalsich veci. Ale zivot ma naucil, teraz nemam problem s nicim. Len ta lenivost😕

grof_monte_christo
31. okt 2023

@nevenka A keď sa pýtam na cestu, tak si pamätám len prvú vetu a za chvíľu sa pýtam niekoho iného 😃

kofa77
31. okt 2023

@grof_monte_christo ja po prvu zatacku, ci odbocenie, potom tiez zas nic😄

autor
31. okt 2023

Mne sa stalo, že som išla autobusom a pristúpil revízor. A že kontrola dokladov, tak vyťahujem peňaženku a vypadne mi vložka 🙈

autor
31. okt 2023

@aylinn Ja zas keď idem niekam do obchodu, lekárne a niekto stojí za mnou v rade, tak normálne to zahrám, že nech ide prvý, že musím niečo vyriešiť (a v ruke telefón a že idem akože volať).

grof_monte_christo
31. okt 2023

@kofa77 To ma nesmierne teší, že nie som sama takýto pako 😁

marca12
31. okt 2023

Pripomenula si mi byvalu kolegynu. Ta nevedela prezit,ked ma videla ako nesiem balik toaletneho papiera. Pre nu bolo ponizujuce a zahanbujuce ist po ulici s toaletnym papierom. Ona kupovala po jednom,lebo ten sa jej zmestil do kabelky.

portret7
31. okt 2023
kofa77
31. okt 2023

@grof_monte_christo No to isto nie si sama😄, u nas doma koluju historky, kde a ako ma hladali, u nas muz a syn maju absolutny zmysel pre orientaciu, taky ten, ze vystupia v metre v NewYorku a vedia intuitivne, kde ist. Bohuzial, ja vojdem do obchodu typu ccc obuv a neviem z neho vyjst.

kofa77
31. okt 2023

A este k tomu si mylim pravu a lavu stranu.

marca12
31. okt 2023

Mne sa toto stalo pred zakaznikom. Navyse sme mali vtedy praktikantov chalanov vtedy vo firme. Davno som sa tak blbo necitila ako vtedy.

kofa77
31. okt 2023

A este si pamatam, ako som sa hanbila, ked aom niekde pozerala telku, boli tam napr. bratranci a isla reklama na vlozky, az usi som mala cervene🤦‍♀️, potom som sa robila, ze chrapem😄

portret7
31. okt 2023

Ked som bola mlada, velmi som sa hanbila za to, ze som pekna🙈velmi som vynikala, vsetky oci na mne, kam som vosla…bolo to v tom case pre mna velmi stresujuce. Chlapi cumeli, zeny zavideli, velmi som tym trpela😔skoda, ze sa neda vratit cas, s terajsim rozumom a nastavenim by som si to uzivala😁

autor
31. okt 2023

@marca12 To takisto, nikdy by som neniesla toaleťák viditeľne 😂

mane01
31. okt 2023

No ja cim som starsia, tym viac mam v paži… akoze jasne, stale mam hranice, ale vekom si uvedomujem, ze je uplne jedno, co si myslia ludia okolo mna… dolezite je jedine ako sa citim ja sama… akoze ked sa v tej vytahanej mikine citim dobre, tak ju budem nosit, kym sa nerozpadne… ked som si nestihla vydepilovat nohy a je 100 stupnov, Tesco prezije moju navstevu aj s chlpami atd… 😂🤷🏼‍♀️ je to dost oslobodzujuce, lebo ako mlada zaba som tiez vsetko riesila…

agnese
31. okt 2023

Táto diskusia mi pripomenula nás zážitok s mužom, ako mladí bez auta, kúpili sme si knižnicu a trebalo nám ísť cez polku mesta domov, pešo by sme sa nezaniesli, už na zastávku som mala dosť, obrovská 2 metrová krabica, pri nástupe na nás pozerali 🙈 minule sme sa na tom smiali, prečo nás autobusár nevyhodil 🤣 to bola hanba

eva112014
Autor odpoveď zmazal
nikoletta1712
Autor odpoveď zmazal
lucinkaboz
31. okt 2023

Ist na gynekol.vysetrenie

brankovamama
31. okt 2023

Ja sa hanbím tiež za podpis. Skoro 15 rokov vydatá a stále ho nemám. Tak sa všade podpisujem podľa nálady a keďže viem, že ma sledujú pri podpise, tak to chcem mať čo najskôr za sebou. A niekedy ani to prvé písmeno nesedí s mojím 🤦‍♀️ Keď som bola v banke a že podpíšte sa, no nijak raz som sa netrafila. Som len lovila v pamäti, v ktorom roku som ten vzor dávala a aké som mala obdobie. Našťastie mi vždy nakoniec ukázali vzorový podpis a dajme tomu, že sa podobal.
Alebo keď ma tisíci zákazník vytočí a potom si poviem, že ten ďalší nepríjemný už na mňa nebude. A príde pán, že kde máte tuhy do pera. Akože výtlak, si hovorím, však pri perách. No ale idem mu ukázať. Ukážem na asi 10 druhov túh a on že ktorá je modrá. Akože zlobor vo mne sa prebudil a sa ho pýtam, že či nevidí. A on že je farboslepý 🤦‍♀️ A takéto fajky ja dostávam.
Alebo som v pokladni a blokujem a príde muž so ženou, ona tehotná a brutálne sa rehlia a zdržujú vtipmi. No vtipní neboli. Tak si hovorím, keď debilné vtipy, ok. A on si pýta ešte jahodové kondómy.
A ja že budem vtipná keď aj oni sú, pozrela som naňho, a že "to vážne? Trochu neskoro" a pozrela som na jej brucho. No nesmiali sa 🤣
Ale na svoju obhajobu musím povedať, že ozaj veľa znesiem a tak jeden zákazník za rok ma dokáže tak vytočiť, že sa potom pri ďalšom strápnim.
A keď som bola tehotná, tak som sa hanbila za brucho. Že "všetci vedia, že som to robila" 🤦‍♀️🤣

pe_mi
31. okt 2023

Toto bola super téma ,ako som sa schuti zasmiala na komentároch a v mnohých som sa aj našla 😁😁😁😁