icon

Za čo ste na seba hrdé?

27. nov 2019

Zaujima ma takto vecer za co ste na seba hrde..take nieco s cim ste fakt vnutorne naplnena ze dala som to.
Nemam na mysli ze vystudovala som alebo ze mam rodinu ale take porazenie samej seba v niecom...
Ja som na seba hrda ze som porazila zavislost bez pomoci.
Koniec hlasenia 😂 Teraz vy 😂

adeladulova
28. nov 2019

Hrda som bola, ked som s manželom, horolezcom, začala liezť skaly aj ja a prekonavala tak strach z vysok. Kupil mi vystroj, braval na stanovacky pod skaly, a v skaredom pocasi na vnútorné steny. Teraz mame dvojmesačneho syna a ja sa teším, ked sa k tomu vratim 😊

tyrkysova_kobyla
28. nov 2019

Som na seba hrda, ze som vystudovala technicku skolu a este ze som prekonala strach a vyslapala v Tatrach na 6 stitov

airaw
28. nov 2019

Ja som hrdá, že viem čítať s porozumením a že som porazila obezitu 🙂

acrobaleno
28. nov 2019

Naučila som sa povedať nie.

007marianna007
28. nov 2019

som hrdá na to, že keď som v 18-tke otehotnela a všetci ma posielali na potrat, nešla som..dnes mám krásnu 16 ročnú dcéru, za toto rozhodnutie som nesmierne hrdá

c_est_la_vie
28. nov 2019

Ze som sa nevzdala. Prvu VS som studovala v zahranici a slo o naozaj tazky a prestizny odbor, no nezvladala som to.
Nakoniec som odbor zmenila, zacala popri inej VS pracovat v odbore v ktorom robim doteraz, tu pracu milujem a mam skvele nastartovanu karieru a i platovo som spokojna. Chcelo to ale na zaciatku vela zaprenia.
Vdaka povodnemu studiu som vsak spoznala manzela, takze nelutujem.

fodorka
29. nov 2019

Hm ja som hrda na sebe, ze po rozvode ked si urcity ludia mysleli ze to nedam....tak vuaalaaa sama s dvomi detmi som to dala ako pani! zobrala hypo kupila byt a isla na plne obratky! takze som na seba neskutocne hrda, ze sa mi to podarilo opat nastartovat zivot a uplne samej...

evkano1402
29. nov 2019

@007marianna007
prezila som nieco podobne 😉
Zarazilo ma, kolko mne vtedy najblizsich ludi hovorilo, ze potrat je jedine dobre riesenie, jedina "volba".
A ja sa naopak, kazdy den sa za seba hanbim, ze som v prvotnom soku o tom uvazovala, najma ked kazdy den vidim ake je moje dieta jedinecne 👍.

pupavocka101
29. nov 2019

ja som pysna na seba, za to, ze som sa prekonala a zacala som varit, nikdy som nejako k tomu nemala vztah, ale casom som si ho vybudovala, tiez som rada, ze som si vybudovala navyk chodit kazde rano cvicit, citim sa ovela lepsie 🙂

sunny8
30. nov 2019

Tohto roku som na seba extrémne hrdá .. urobila som si vodičák rozviedla som sa porazila som chuť na sladké a uz sladké nejem ... Porazila som strach zo zubára 🙂 zvíťazila som nad rokmi depresii bez pomoci lekára 🙂 ujasnila som si vierovyznanie v čom tomu sa roky hľadala .. som hrdá na to ze som mamou krásnych dvoch dievčatiek jedna tohto roku podstúpila výber nosných mandlí a zrezavanie krčných a dala to na jednotku ;) som hrdá aj na to že som sa zdokonalila vo varení a tohto roku som si našla aj zopár skvelých priateľov pričom ešte na začiatku roka som bola sama ako prst v depresiách 🙂 takže dosť toho

chinwag
30. nov 2019

Ja som hrda na to, ze som sa v 45 zacala ucit po francuzsky a teraz na sluzobkach v Bruseli uz ju obcas pouzijem a nemusím furt len po anglicky. A este som hrda na to, ze viem zabehnut s kamoskami maratonsku stafetu.

ladyvi
30. nov 2019

Mila tema. Ja popravde ani na nic. Ale ja som prilis sebakriticka. Ked tak rozmyslam, som obycajna zena, nicim vynimocna. Vzdy som sa hnala myslienkami za tym, ze skoda, ze nemam talent na nieco. Ani prilis pevnu volu. Takze v podstate som nic extra nedosiahla. Ale niekedy, ked pocujem alebo vidim reakcie a zmyslanie niektorych ludi, tak si v duchu vravim, "vdakabohu, ze si normalna" 🤣 tak som asi hrda na to, ze som (tou mojou optikou) normalna 🤣

marlent
30. nov 2019

Som hrda na to ze moj projekt vyhral konkurz na americkej ambasade na to ze som byvalemu sefovi vypracovala podnikatelsky plan na rybolov v afrike a ze som popri tom (bolo to vsetko naraz) som zvladala managovat hotely s kapacitou spolu 70 izieb

sfet
5. máj 2025

Vyhrala som nad výraznou nadváhou.