Za čo žena bojuje a za čo plače?
Pozdravujem vás milé maminy, budúce maminy a jednoducho všetky dámy. Mám na vás veľmi jednoduchú otázku. Ak by ste mali dokončiť vetu: Som žena a... . Píšem vo voľnom čase a napadla ma idea na článok o tom, ako sa dnes vnímajú ženy, o čom snívajú, po čom túžia, za kým plačú, za čo bojujú a mnohé ďaľšie. Dajte vedieť, jednou dvoma vetami ako vy vidíte záver vety: Som žena a. ... Ďakujem vám veľmá krásne 🙂
@modrava a niekedy (väčšinou) zožeriem všetko čo mi príde do cesty
@kvetinka75 ved ale preto si normalna.
to co som pisala bola cista ironia. pretoze dat temu, v ktorej sa maju zeny pateticky utapat v pocite, ze su zeny??
@kvetinka75 ja musim byg na lacno az o 9.00 idem na krv a som hladna a nervozna a tehotnaaa 😣😕😠
@modrava veď tak som to aj chápala
....v buducom zivote chcem byt chlap....
🙂
@pbra40 bŕŕ len to nie,čo sa týka mňa, ešte by sa na mňa nalepila nejaká semetrika čo by zo mňa ťahala peniaze, takto mám právo ťahať ich ja 😉
@kvetinka75 mas aj vela chlapov prizivnikov 😀
@candii to áno ale mne sa to skôr spája so ženami. Ale nechcela by som byť chlapom, už len pri tej predstave, akí sú niektorí, a mala by som byť taký chlap. Radšej pojašená ženská 😝, aspoň to môžem potom hodiť na hormóny 😇
Som žena a som preto šťastná!
...som žena a šialene si želám, aby ma chlapi šialene milovali.
som žena a s nedostatkom času pre seba 🙂
Hodila som tuto otazku do eteru medzi moje dve mini zeny..."som zena a...?" A moja dcera pohotovo..." no a co. Chces byt radsej kon?" Takze som zena a som spokojna ;)
Som žena a ..
.. veľmi citlivá, krehká, nežná a milá pokým má niekto nenaštve. Som žena, nastávajúca matka plná strachu, obáv, ale zato i lásky, nehy a porozumenia. Som žena, ktorá nadovšetko miluje svojho muža. Som vášnivá, miľujúca partnerka .. som anjel ale viem byť aj čertom.
Som žena a som pracovitá, usilovná, ale taktiež viem byť lenivá a som žena.
Som žena a túžim po nemožných veciach...
Som žena a miľujem slobodu, voľnosť.. .. som žena a miľujem svoj život a všetkých ľudí v ňom. .
Mňa by len zaujímalo kto by tieto faciny cital...teda keď to má byť clanok😝
@salomke zena je spolocnostou odjakziva nutena prekonavat vela a vsetko to co si popisala, chlapy to maju jednoduchsie. Niektore sa preto mozu povazovat za silne... Ale povedzme si uprimne, ak by to bolo naopak a vsetku tuto "zataz" ktora je kladena na zenu by musel vykonavat muz, zvladol by to rovanko, ci lepsie?? A nemyslim, ze teraz by lenivy chlap vstal z gauca a zacal sa starat, ale od papati by to bolo zauzivane a automaticke, tak ako pre nas....
a mam toho na pleciach vela...starost o rodinu domacnost psa poriadok jedlo ale neviem si predstavit ze by to robil niekto iny a sice je to unavne ale robim to pre seba lebo keby som to vsetko nerobila nebola by som spokojna 😉 som komplikovana 😁
........a som nervozna, Lebo Mam PMS.
@esther03 vobec nie, tak som to aj myslela, ze clanok by bol urcite nezaujimavy a plny veci, ktore vsetci vedia a povazuju za bezne. Ptecitala by som si ho len vtedy, ak by vysiel v casopise, ktory pravidelne kupujem. Aj ked by bolo mozne, ze by som ho preskocila ci nedocitala....

@candii ja som sa práve najedla, zjedla som si obed, a mám strašnú chuť na kapučíno, ale také pravé dobréééééééé,