Za koľko sa dá kúpiť slušné auto z druhej ruky?
Prosím vás uveďte ma do obrazu, za koľko sa da kupit slušne auto z druhej ruky. S akou sumou mam rátať. Mam nejaké úspory, ale tak ak bude treba tak dosetrim. 🙂 Pre ženu na občasnu jazdu, a vlastne aj cestu do roboty, nákupy a tak.
Ja by som zháňala škodu Fabiu. Sú spoľahlivé, náhradné diely dostupné... Len treba zohnať. Lebo tie si ľudia ozaj držia. Vydržia roky 😉
Ja sa chystám kúpiť Volkswagen golf combi, 2018-tku za 9500€...a myslím, že super auto za super cenu...automat 👍
Mala som opel zafiru 7 miestnu, bolo to moje milovane auticko, aj by som v nom spala, citila som sa v nom vyborne, teraz mam asi 4 mesiace skodu fabiu 2020 ( chcela som len fabiu ) pomaly rok a pol som hladala, nuz ale az taka nadsena nieson, sak trojvalec. Muz ma fabiu 10 rocnu, kupivalu sme ju novu, ale neda sa to porovnat stiuto novou, ta stara je daleko lepsia, zvuk stvorvalca, nema remen ale retaz, vtedy este 1,2 teraz sa uz robia len jednolitre, snad pisem dobre. Ale teda cez vikend vzdy idem na starej fabiu radsej ako na mojej novsej. Ale drzia si ceny prasiny 😏
Ja by som šla do Japoncov...
Prvé auto cez inzerát, druhé od známeho a tretie bud nové alebo len 'cez kontakty', tolko moja skúsenosť a z AAAA by som svoje prvé auto tiež nekupila, prvé som mala dlhý sedan 2Liter a aj ked som spočiatku nadávala, ze sa s tym zle parkuje velmi rychlo som sa to naučila a teraz spätne som rada, ze som do toho sla a aj ten objem som ocenila lebo to malo odpich, dobre sa s tym obiehalo. Ja som dlhsie/väčšie auto potrebovala inac by som kupila golf alebo polo, servis nieje dráhy a súčiastky tiež nie. Jedine do coho by som uz nikdy nesla je Peugeot. A tiež som tím automat 🙂
Hundai i10...
Tiež som také hľadala.. nakoniec sme kúpili vW Polo automat benzín 2012 za 6200 eur, malo najazdených 109 000..je to síce 3 dverka ale pohoda, kufor postacujuci.. Je veľký problém kúpiť niečo normálne, malé aitomat, benzín lebo tie dobré sa rýchlo rozchytaju...aj toto ešte ani poriadne nebolo pripravené na predaj a už sme hneď radšej brali a nerozmýšľali.... Známi čo sa rozumie do áut odporúča auta do roku 2019.... Vyššie nie ( možno neskôr ) ale tie nové sú tak nabité elektronikou že to odchádza..furt v servise hlavne kvôli softvéru... Držím palce pri vybere
To sa da za 6000 kupit
@salije moj znamy mal zafiru a tak kazove auto este som nevidela. Fakt ked to auto predaval som ani neverila, ze s takou historiou oprav to auto preda.
@mentolka12 ja som mala problem s egr ventilom. Ale muz vedel ak bolo cosi opravit sam. Cez stk a ek by uz nepreslo darovali sme ho 🧑🏿🦲 ti si vedia urobit vsetko, a ti ho dalej predali. Panicku na nom vidavam v meste a smutim ked si vidim svoje auticko. Ale ano, muz tiez povedal, ze uz by to nechcel. Tam uz nesvietli kontrolky co nefungovalo ale islo svetovo
Na slovensku by som nikdy v zivote nekupil ani jazdenku ani nove auto. To je cele,
@sylvester1 dakujeme ti za tuto informaciu. velmi prinosna do diskusie...
nemala prinos?? mam pomaly 50ku na krku a od 18r som mal iba 54aut , ked neratam skodovky po komancoch, vsetky som iba doviezol rakusko nemecko, vzdy zlava, kazde nove auto pre sk trh je iba srot, zas nerentabilne kupit aj auto za hotovost na sk, by ma nahanali skorupovany ze kde som zebral penaaze, dovezem a mam pokoj a istotu ze to nemalo 10 majitelov nekdo to neskladal v garazi z 10aut, a nebol pretoceny tachometer 5x , a ma to servisnu hystoriu original servis, ale nepisem o volakych autach na baterky a tie co vypadaju ako smetliak od panelku, a nejazdim na plyn a benzin , co je na tom nepochopitelne
@chillibubble so ti to vysvetlil
Tu mas velmi pekny Yaris po prvej majitelke😉
https://www.autovia.sk/osobne-auto/toyota-yaris...
@tundra to je manual. ona hlada automat.
ja jazdim na štvorkolke a je to najlepšie rozhodnutie aké som mohla urobiť s manželom...cez áčka sme si našli a oskúšali HOndu CRV 2019 a kupovali sme ju po prvom majiteľovi ako 3 ročnú a je naozaj priestranná, vojdú vkľude 2 sedačky a priemerný dospelák do zadu a do kufra podľa mňa vojde aj medveď cena bola okolo 18 tisíc
@urshullita6541 kolko mala km v acku, a kolko stocily v acku km

@tundra Lexus vyhral 1 miesto v spoľahlivosti ale zas aj ceny sú na inej úrovni ako napr.opel Toyota tu mám a nedám na ňu dopustiť okrem oleja,gúm,filtrov,som na Tom aute nemenila ešte nič mám ju od 2013 jaj hej ešte tlmiče 😄muž má Subaru tiež spokojny