Zábavná príhoda
Chcem vám povedať vtipnú príhodu pre mňa trochu aj trapnu😅. Dnes idem na doučovanie na SŠ tak mi rodicia napísali ospravedlnenku na 7 hodinu a keďže som mala ešte čas tak som si išla do agra niečo kúpiť a už išla pomaly na zastávku. No keď som videla ze na zastávke stojí slovencinarka tak som išla o trochu ďalej a dúfala ze ma neuvidí, prišiel autobus a ona odišla tak som ze idem na druhu stranu na zastávku a tam vidím ze ide učiteľ fyziky a učiteľka biológie. No na zastávku som už musela ísť tak som išla okolo tak trápne som sa cítila, keďže som mala byt ešte na 7 hodine🤣😅
🤷🤷🤷 co je na tom trapne a vtipne?
Vtipné na tom je akurát zistenie, že koľko učiteľov odchádza z práce po 6. vyučovacej hodine.... A potom sa sťažujú, že koľko ešte poobede pracujú, chystajú si osnovy na ďalší deň, opravujú písomky a pod.
@chrobak7 ale vsak to vsetko mozes robit aj ako HO. Nemusis povinne sediet v kabinete.
Ak si neucil, tak nerozpravaj.
@chrobak7 nie je to vtipné. vyučovanie je len časť pracovnej náplne učiteľa..
Zakon schvalnosti,ze ides skor zo skoly a natrafis pomaly na kazdeho ucitela. 🤭
@jaskolka
@veronikaszabova vzi sa do jej koze v tom veku nam bolo kadeco trapne a vtipne
👀
Neviem čo je vtipné a trápne. Trápne by bolo keby si zdrhla zo školy bez ospravedlnenky.
Ja zas poviem ze mi ta dubaj coklit nijak extra nechuti. Neviem preco je to taky hit. Chuti aj vonia mi to za horalkou no cakala som viac 😕
@zuzinabila Isto, a doma ako učiteľ pracuješ po večeroch .... Nejakú inú rozprávku nevieš?
@chrobak7 oni prípravy na ďalší deň, opravy písomiek atď.robia aj doma, nemusia všetko robiť v škole.
nejaký si chytrý
@chrobak7 áno, predstav si, ako učiteľ pracuješ doma po večeroch. a častokrát i do noci. žiaľ.
@chrobak7 rozprávku? A kedy podľa teba opravujú tie desiatky pisomiek a testov?
To sa stava
@zmrzlinka8 😅😂😅
@zmrzlinka8 preco zial? ved povolanie si vybrali dobrovolne,ci?
@caroline_ skôr poslanie. lebo povolanie to je nezaplatené.
@chrobak7 ja nie som ucitelka ,muz ucil 10 rokov a ano,po veceroch opravoval pisomky a pripravoval sa ma vyucovania
@chrobak7 očividne nemáš predstavu,čo je byť učiteľom.
Ja mám,moji rodičia obaja boli učitelia. Živo si pamätám na tie písomky,testy,kopy zošitov, ktoré doma otec mal a sedel nad nimi ,kým to opravil. Bežne si nosil domov písomky aj dvoch, troch tried,čiže tak do 100 pisomiek. Keď bolo koncoročné či polročné hodnotenie a písali sa testy,tak to som aj ja mu pomahala nosit v taške tie hárky testov. A bežne príprava na vyučovanie, čítal knihy, pripravoval si to,co bude žiakom hovoriť, koncept hodiny.
Mama zase ako učiteľka v škôlke bežne sedela nad mesačným plánom, prípravou na vyučovanie,vyrábala si výzdobu triedy...
Takže áno,bežne učitelia doma večer ešte pracujú
😁tak toto je "zákon schválnosti"...celkom vtipné...😉
Vtipné na tom je akurát zistenie, že koľko učiteľov odchádza z práce po 6. vyučovacej hodine.... A potom sa sťažujú, že koľko ešte poobede pracujú, chystajú si osnovy na ďalší deň, opravujú písomky a pod.
@chrobak7 kam prídeš tam frfleš na MK o takých ľudia nestoja.
@chrobak7 očividne nemáš predstavu,čo je byť učiteľom.
Ja mám,moji rodičia obaja boli učitelia. Živo si pamätám na tie písomky,testy,kopy zošitov, ktoré doma otec mal a sedel nad nimi ,kým to opravil. Bežne si nosil domov písomky aj dvoch, troch tried,čiže tak do 100 pisomiek. Keď bolo koncoročné či polročné hodnotenie a písali sa testy,tak to som aj ja mu pomahala nosit v taške tie hárky testov. A bežne príprava na vyučovanie, čítal knihy, pripravoval si to,co bude žiakom hovoriť, koncept hodiny.
Mama zase ako učiteľka v škôlke bežne sedela nad mesačným plánom, prípravou na vyučovanie,vyrábala si výzdobu triedy...
Takže áno,bežne učitelia doma večer ešte pracujú
@jaskolka môžem potvrdiť je to tak moja mama je učitelka večne je v strede nespí do 2 v noci

Ja asi nechápem,kde je niečo vtipné? Normálna vec,Veď si mala ospravedlneku,neflakala si sa,keby si šla k lekárovi,tiež môžeš tam predsa stretnúť kohokoľvek z učiteľov.