icon

Zabezpečenie vstavanej skrine s posuvnými dverami pred deťmi

mantilka
4. dec 2014

Ahojte kočky, neviete poradiť ako zabezpečiť vstavané skrine s troma posuvnými dverami pred otvorením malým krpcom ? Naša dcérka je malý šibal a obávam sa ,že čoskoro prídu na rad veci v skriniach 😀 . Na nete som nenašla zabezpečenie pre tento typ skríň. ☹ . Vopred ďakujem za vaše rady 😉 .

Strana
z4
moonshine1
4. jan 2016
Používateľ moonshine1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od moonshine1.

@zanet63 ale ved tapeta sa da po pripade aj zmenit ;)

matynuska
10. jan 2016

@danielineviem tam toho motýlika najst.vedela by si mi poradit.moc dakujem

veronka91
19. jan 2016
Používateľ veronka91 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od veronka91.

@ali223 no ako si pochodila? riesila si tu skrinu, ci nie?

margaretkamirka
28. jan 2016
Používateľ margaretkamirka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od margaretkamirka.

@mamka_danka nasla som v diskusii niekde par stranok dozadu fotku vasej skrine, ale necitala som si vsetko tak neviem kolko vas stala 🙂 my planujeme do detskej izby dat nejaku takuto, nech mame vsetko po kope a hlavne nebudeme musiet mat tri skrinky ale postaci nam jedna takato vacsia.. nelutujete ze ste si juu dali robit?

martina27777
1. feb 2016
Používateľ martina27777 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od martina27777.

@margaretkamirka len mam pocit, ze ona si ju davala robit na mieru 🙂 a tie su o nieco drahsie ako hotove v nejakych retazcoch.

mamka_danka
4. feb 2016
Používateľ mamka_danka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mamka_danka.

@martina27777 mas pravdu my sme si davali vyrobit na mieru, ale ja som bola spokojna, aspon som presne vedela co dostanem a vobec mi nevadilo ze bola trosku drahsia, pretoze mne sa vobec nepacia tie hotove skrine ktore predavajú v retazcoch

mamickajanka
9. feb 2016
Používateľ mamickajanka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mamickajanka.

@zanet63 Tak v tomto mas pravdu ze sa rychlejsie zhodnu na tapete ale aj tak sme mali doma taku mensiu hadku lebo sa hned na prvy sup nedohodli. Jedna chcela taku, a druha inu ale nakoniec to vsetko dobre dopadlo a zhodli sa 😉

sima410
10. feb 2016
Používateľ sima410 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sima410.

@mamickajanka a na akej sa zhodli??

mamka_danka
25. feb 2016
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mamka_danka.

@margaretkamirka Vobec to nelutujem ze sme si ju dali vyrobit, ja som nadmieru spokojna s nou. A ako si sa ty rozhodla?

margaretkamirka
11. mar 2016
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od margaretkamirka.

@mamka_danka my sme nakoniec dali tiez vyrobit skrine na mieru a tiez v Samade. Rozhodla som sa aj na zaklade tvojich prispevkoch ked si pisala ze si spokojna. Radsej som sa rozhodla pre tuto firmu ako pre nejaku taku co nviem ake skrine robia.

mamka_danka
14. mar 2016

@margaretkamirka Tak to som rada ze som ti pomohla svojimi prispevkami a ze si sa rozhodla pre nich. Myslim si ze budes spokojna, vsak potom daj vediet ked ti ju privezu a budes ju mat domka 😉

eleonorcha
16. mar 2016
Používateľ eleonorcha je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od eleonorcha.

Mamičky chcela by som počuť Váš názor. Chcem do bytu kúpiť nové skrine, len neviem kde ich kúpiť. Najradšej by som bola keby boli kvalitnejšie a za prijateľnú cenu. Viete poradiť nejakého výrobcu? Ďakujem za rady 😉

evicka547
18. mar 2016
Používateľ evicka547 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od evicka547.

@eleonorcha A chces si dat vyrobit na mieru? Ci kupit hotove?

eleonorcha
22. mar 2016
Používateľ eleonorcha je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od eleonorcha.

@evicka547 rozmýšľam že radšej asi vyrobiť na mieru s tým mám lepšie skúsenosti ako keď kupujem skriňu priamo hotovú. Takto aspoň viem že je presne taká veľkosť ako sa mne hodí a pekne mi tam pasuje do izieb tak ako potrebujem

mamickajanka
24. mar 2016
Používateľ mamickajanka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mamickajanka.

@sima410 zhodli sa nakoniec na takej neutralnej bledej a su na nej take vzory. Chceli najprv kvetinkove a neviem ake ale ja som im povedala ze to uz budu mat na dlhsie obdobie nech si daju nejaku neutralnu tak ma nastastie posluchli a vybrali peknu tapetu. Takze skrinu uz mame aj doma 🙂

margaretkamirka
8. apr 2016

@mamka_danka Dam ti vediet ked mi ju privezu, to je jasne 🙂 Vsak uz by ju kazdu chvilku aj mali doviezt, sama som zvedava a tesim sa na moju novu skrinu 🙂

evicka547
12. apr 2016
Používateľ evicka547 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od evicka547.

@eleonorcha tak to uplne chapem ze kvoli tomuto si chces dat vyrobit skrine na mieru, je to logicke. Aj si uz pozerala nejake firmy ktore vyrabaju skrine na mieru? Ci este len hladas?

Strana
z4